|
![]() |
#661 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
I Fisichella popušio-starta 13.
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Momire, ma RENAULT je najbolji! ![]() ![]() Mercedes slobodno posjeduje "Ferrarijevu bibliju",sve imaju pravo znati kako momcad funkcionira, sve o bolidu, mogu raditi svakojake svinjarije na ocigled sviju i oni nece da budu kaznjeni...e pa ne moze to tako. ![]() treba njima DRESURA!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#664 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Navijam za Alonsa, ali ovu sramotu nikad nisam vidio, da su ga bar na kraj stavili, pasji skot prljavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Bit će dobra utrka danas, tu se naoblačilo, Mađarska nije daleko... @ aski: zakon sig ![]() EDIT: Ferrari može bit kriv samo što nisu konkuretni ove godine, za drugo ništa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Premium
|
Koji je Alonso krkan. Dobio je kaznu +5 mjesta tak da je Ham. starta prvi. Da i Mclarenu se oduzimaju bodovi koje danas osvoji u konstrutorskoj kategoriji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uf, ovo je grdo i za gledat kak McLarenovi bolidi idu...možemo se samo nadat da će im nekaj riknut...
![]() |
#669 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
![]()
![]() |
#670 |
Adrenaline junkie
|
Dosao Hamilton u boks. Onaj mjerac vremena se zaglavio (blokiro) na 4.9 sekundi a komentator urlice "PERFEKTNOOOOOOOO, SAVSEEEEENOOOOOO. Kako su samo odradili ovaj pit stop,......" Nije Prasicko najgori.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Dosadna utrka, Hungaroring treba izbacit iz kalendara...Honda je stvarno ukenjala svoj nastup, prosle godine je Button za razliku bio prvi ovdje. Alonso - no comment. Hamilton dobro odraden posao kao i uvijek.
![]() |
#672 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nisam bas bio u toku, koji je klinac bilo s Massom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
LoL utrka u sjeni dogadanja na kvalifikacijama ![]() ![]() strasno kakva se sranja desavaju u zadnje vrijeme,,,,,,,, a inace da Kimi i njegove izjave "..... pa utrka je bila malo dosadna......." LoL,,,,,,, a komentatori su strasni "kimi i lewis dvoboj" koji dvoboj 4 sec razlika i onda "kimi napada i lewis odgovara" razlika je jos 4 sec ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
|
Inače bosla za Ferrari moram reći, bosla - slabo Massa - klizao se ko na kvalifikacijama. Prasičkova riječ utrke grejning (eng. graining) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nek se vrati Alonso u renault. Nama u mercedesu treba netko hladne glave. Poput kimija ili Heikkija. Hladni finci. Ako ovi u mercedesu izbace hamiltona, kake gluposti rade nebi se previse cudio, netreba im vise dozvoliti da voze. S time ce dokazati da su cirkus na tockovima, a ne momcad koja razmislja kako spada. Inace zivio mercedes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Čuo sam i ja za to, pa i priču da je Ferrari zainteresiran za Hamiltona ![]() Ja sam siguran da Lewis Hamilton ne ide iz McLaren Mercedesa ![]() U slučaju da Alonso ode znači da samo može u Renault, jer Flavio je već trebao objaviti postavu, a stari lisac izgleda čeka još odluku FIA-e na kraju mjeseca za McLarenovu špijunažu. Po Jergoviću on bi mogao i u BMW, zanimljiva mu je zadnja kolumna, slična onoj kad je predviđao di, šta kako, kad Schumi ode! I dosta je bilo točno ![]()
![]() |
#688 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Osim Renaulta Alonso more u Spyker, ako budu ga hteli. U BMW-u bu sam nered delal sa svojim teorijama zavjere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
|
Ako nastavi s ovakvim ekscesima pa nijedan team ga ne bude uzeo pod svoje. Pa nemožeš momčad optužit da radi protiv tebe i davat ultimatume pogotovo što si ipak drugi u prvenstvu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Bolje da je ostao u Renaultu, sad se samo osramotio,seljacina ![]() ![]() Meni bi bilo drago da se Hamilton nade u Renaultu ![]() Mislim da ce na kraju napustiti samoga sebe,nakon svega sto mu se desilo ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|