|
![]() |
#633 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma prosle godine 90% su mu gume pomogle jer on nema sanse u stvarnim kisnim uvjetima i s koliko toliko jednakim bolidom preci M.Sa onako kako ga je presao u Madarskoj eh ovo s kvarovima Ferrarija je jako zanimljivo jer se vecinom kvari bas Kimiju kojem se vecinom bolid kvario i u McLarenu, Montoyi je bio oke i Massi isto ali Kimi kud god da ide bolid mu se "misteriozno" kvari,,,,,,,,,, nekako mi se sve vise i vise svida moja teorija o tome da je njegovo forsiranje bolida bio jedan od glavnih razlog svih onih silnih kvarova u McLarenu,,,,,,, a sad se to nastavlja i u crvenom bolidu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma joooooooj e nije bitno je samo on imao bitno je da konkurencija nije imala a konkurencija prosle sezone mu je bio samo Ferrari sa Bridgestone gumama i vozili su ko po jajima,,,,,,, a svi jako dobro znaju kakav je M.S. po kisi,,,,,, da je on isto imao Michelin gume Alonso mu ni bilizu ne bi dosao,,,, a to sto ovi ostali s istim gumama nisu nista slicno napravili je i zbog bolida isto,,,, Renault i Ferrari su prosle sezone ownali ostali su svi bili daleko ispod njih,,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Citiraj:
Mislim da ovo ne znamo i nikada nećemo saznati tako da ne možeš reći da mu Alonso ne bi bio ni blizu.
![]() |
![]() |
#637 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Bezveze, neda mi se više raspravljat, prvenstveno zato kaj se ne broje postovi u svaštari ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Dok recimo Alonsu iznimno rijetko (u Renaultu valjda ni jednom), cak i kad je dosao u McLaren, koji se za vrijeme Kimija smatrao iznimno nepouzdanim, odjednom se vise ne kvari... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Imas dosta clanova koji snimaju svaki vikend (trku) pa se malo raspitaj (pogledaj thread F1 2007 pa ce ih naci).
![]() |
#643 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#644 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Da li se to meni učinilo ili Alonso nije krenuo još par sekundi kad se digla lizaljka??? Pa slučajno Hamilton nije stigao u zadnji krug...koja ljiga...
![]() |
#645 |
Premium
|
uff, bit ce sranja Ron je nadrkan ![]() P.S. koja tragedija za tifoze ![]() we need MS back !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Premium
|
http://planetf1.com/story/0,18954,3213_2640404,00.html Da, gadi mi se cijeli mclaren i formula i sve kaj ima veze s mclarenom. I jos ono tempiranje da se nayebe ispred Raikkonena taman kad je izasao iz boxa. Zao mi je Hamiltona ipak zbog ovakvih gadosti. Al ne ,tu nema kazni zbog toga niti zbog posjedovanja Ferrarijevih informacija. Glavno da mi jos onaj Webber syebe Kovalainena.. ![]()
![]() |
#647 |
Super Moderators
|
Glavno da je Prasićko nastavio drobiti kao da ništa nije bilo...pitam se da li sacpra uopće gleda ono kaj komentira ![]() Ali će mu zato sutra biti puna usta onog kaj danas nije ni vidio a kamoli komentirao ![]()
![]() |
#648 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Najbolji komentator HRT-a uvijek kenja naveliko. On i Novak su se danas skoro rascvali od sreće kad je Alonso osvojil pole. Čak je Novak i lagano neke zvukove zadovoljstva daval. Yeboga, ko da bu ga Alonso zaprosil nakon utrke. Biseri kakvih nema. Ajde, navijaš za neku momčad ili vozača i to je vredu, svaki ima svoje. Ali ta njihova privrženost jednome (a ostali su sranje i ko da ih nema na stazi) iz utrke u utrku prelazi sve granice sportskog komentiranja. Da nemaju RTL i par tabova s raznim britanskim (i inim) F1 portalima sa strane, valjda ne bi znali ni kaj komentiraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
baš sam računao kako su McLaren gamad tempirali da mu s***u krug ali nema veze stići će taman za još jedan... kad ono ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ono što su izrežirali Alonso i njegov trkači ing. je stvarno predivno bilo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Premium
|
Kako ste svi poletjeli krivit Alonsa LOOOOOL Hamilton je kriv: http://www.autosport.com/news/report.php/id/61368 |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() to Ron taktizira. stari vuk. alonso je kriv, ali ako ON kaze da je LH kriv nitko nece dobiti kaznu od FIA-e |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Super Moderators
|
Zanimljivo se dečko promjenio-inače ga boli kara za team, poznate su njegove izjave kako ga team sabotira a danas su mu puna usta-teama ![]() Nezna on ništa, nek pitaju team, on je timski igrač i slične kakice...ali nebu mu to Hamilton tek-tak zaboravil... Ovo kaj sad priča Ron Dennis je kontrola štete, ništa drugo.
![]() |
#655 |
Premium
|
Izgubio je mali smrad 5mjesta, a meklarenek sve bodove za danasnju utrku ![]() No sjetimo se Schumacherovog Monaca 2006-on je morao startati sa posljednje pozicije,no dok je mclaren u pitanju,onda samo 5 mjesta. Ma ima da ih izbace iz F1 jer ovo je sramota nad svim sramotama. Like Flavio said...they must be excluded. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#656 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
se*eš! ![]() ali stvarno, bilo bi dobro da postoje nekakva točno utvrđena pravila koliko bi tko trebao popušit kazne za određene prekršaje... mislim da smo nešto u tom stilu već komentirali ovdje, kad su Massi i Fisiju (čini mi se) dali crne zastave nakon prolaska kroz crveno, a druga je kazna bila za ulazak u box pod safety carom ![]() ovako se čini da nekakav odbor samovoljno baca nekakve odluke kako im padne na pamet i kako im je tko drag ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma nije to uredu. Uništiše mi mercedes. A tko je kriv pa ferari. Ma za sve je ferari kriv. Kriv je i sto je alonso cekao u boksu, kriv je i sto hamilton nije uspio odvoziti jos koji krug. Ma za sve su feraristi krivi i njih treba izbaciti iz F1. Ja sam za mercedes i u mojim ocima ferari je kriv za sve. Zato price da mercedese treba izbaciti ostavite sa strane, jer nederze vodu. Sad se vidi koliko je ferari pokvaren. Mislim nemogu pobjediti mercedese na stazi pa ajmo ih van staze unistiti. A kolko oni imaju prljavog rublja i nikom nista. Ma svi oni varaju. Trebali bi jedne sezone maknuti sva ogranicenja sto se tice konstrukcije bolida i sta ja znam cega. Ostaviti samo ogranicenja tipa, postivanja zastava i brzine u boksu. E to bi bilo zanimljivo, ali onda bi mozda bile prevelike razlike izmedju momcadi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |