|
![]() |
#661 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ak je bilo ljeto onda nije čudno da su došle istopljene. Ak si naručio sad u zimi, onda Overseas opako grije skladišta i kombije. Ekolozi na aparatima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Slabi ste, meni uspijeli izgubiti pošiljku od 100€ sa alija ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#664 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Meni je nekaj od Alije stiglo kod njih prije cca 2 tjedna, još stoji i ne mrda. Više mi se neda zvat da pogledaju kaj je sa time. Svaki put mi vele da će sutra na isporuku poslat pa se to ne dogodi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Meni prvi paket koji dode kod njih stoji 2-3 tjedna, ako se posreci da zadnji paket dode kod njih dan prije dostave taj mi onda dode odmah. Ako dode kod njih bilo koji drugi dan opet 2-3 tjedna lezi |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Premium
|
Ja imam jedan koji nakon 16 dana od slanja iz Mađarske još uvijek nije stigao u HR, šta je najgore radi se o paketu vrijednosti 70-ak eura, bit će veselo sa Aliexpressom ako ne stigne jer oni dolazak u Mađarsku tretiraju kao da je došlo u lokalni poštanski ured.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Registered User
|
Btw jel ti se pomako paket? Meni prosli cetvrtak sa Alija paket doslo u HR, dobio notifikaciju za dostavu, preusmjerio prema box jer bi sutradan bio na poslu. Paket i status se nisu pomakli od proslog cetvrtka. Vecinim preko OS mi nakon sto dode u HR, vec sutradan bude pred vratima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
|
Da, na kraju je stigao i to čistom srećom ali ne zahvaljući Overseasu nego poštenom čovjeku, Ukrajincu, koji je dobio moj paket u Istri i kad ga je otvorio uočio unutar paketa moje podatke te mi se javio i poslao natrag.. Hrvatski Overseas je tvrdio da paket nikada nije ušao u Hrvatsku pa sam kontaktirao mađarski One Express koji mi poslao interni tracking gdje se vidi da je registriran dolazak u skladište Overseasa u Hrvatskom Leskovcu. Uglavnom, kad paketi stignu u HR naš Overseas lijepi novu dostavnicu preko stare i tu naprave greške pa paketi često odu na krive adrese.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Registered User
|
Ja jucer zvao sluzbu i dobio odgovor kao i sto je netko napisao. Paket je unesen u rutu, sutra ce vam biti dostavljen. Vidit cemo danas kolko ce bit istine o tome. Kad sam im telefonski citao broj paketa dobio sam vibe sa druge strane da ga nisu ni unjeli i provjerili sa svoje strane, nego mi dali generican odgovor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 |
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
I dalje kaos sa Overseas-om kod mene. Prvi paket preusmjerim u paketomat, završi u Tisak kiosku koji radi samo ujutro. Zovem ih i kažem da ujutro radim i da ne mogu podići paket, da se tu ništa ne može i da imam 3 dana da nađem nekoga da pokupi paket umjesto mene. Drugi paket preusmjerim u drugi paketomat prvi put ne dobijem potvrdu da je preusmjeren, sljedeće jutro opet preusmjerim u paketomat da bi me to prijepodne zvao dostavljač da je ispred ulaza i ima li koga doma. Pitam ga za preusmjeravanja u paketomat - da nema ništa u sustavu. Za oba puta sam slao mail na korisničku podršku, odgovor je koorporativni generički odgovor koji u biti nije ništa odgovorio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Registered User
|
Meni su inicijalno stavili da paket ide na tisak (jos gledam u poruci pa ovo nije moja adresa). Onda kad sam ukuco vidio da je to tisak u kvartu. Jos iso doublecheckat aplikaciji dal sam dobru adresu unio i bila je moja. Tak da su oni samovoljno htjeli na tisak dostavit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Ujutro dolazi mail od Overseasa da imam dostavu, a adresa skroz neka druga. Kad sam ju upisao u mapu vidim neki Tisak. Kad sam preusmjerio na svoju adresu tamo su mi i dostavili. Ali da to nisam vidio odma, završili bi paketi na tisku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Meni su promijenili adresu tako da paket dođe u Studenac. Očito im je lakše sve potrpat u kutiju i ostaviti na lokaciji za podići. |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
vidim da su i meni isto, umjesto doma ide na tisak. do sad je uvijek stizalo doma, samo bi ostavili na škalama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() EDIT: dostavili su doma ipak, ovo im je valjda fallback. Zadnje izmijenjeno od: Dule. 04.06.2025. u 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
I kod mene su počeli dostavljati gdje im se najviše da. 2 dana prije dostave dobijem poruku da je pošiljka u pripremi (ili što već piše) i oni stave random benzinsku. Ja stavim za mjesto dostave svoju adresu, a oni par dana poslije istovare paket na nekom sasvim drugom mjestu na paketomatu koji je još udaljeniji od prvobitne benzinske za cca kilometar i pol. ![]()
![]() |
#678 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Al u par navrata sam ih stero u tri materine jer su mi ostavili paket onako, 3-4 tramvajske stanice od mene, iako imaju puno blizi OEX shopove do kojih mogu pjeske... Sto je najgore, to su bili neki bas veliki paketi pa sam i ove iz AliExpressa stero u tri materine i trazio povrat love za postarinu ili nes u tom stilu...
![]() |
![]() |
#680 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Četiri itema sa Alija. Jedna narudžba. Došla obavjest da je jedan stigao. Preusmjerio sam ga na paketomat. Bumo vidli. Par minuta kasnije dobijem obavijest da su tri preostala itema već dostavili u najbliži OEX whatever. Komedija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Registered User
|
Men se cini da ni danas nece bit nista od paketa danas. Ja sam isto kao ti proslijedio na paketomat |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
#erase startup-config
|
Maloprije mi je došlo da me preusmjereni paket čeka tamo gdje bi me čekao da nisam ništa preusmjerio. Koja komedija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Registered User
|
Zvao jucer sluzbu za korisnike i rekli su mi da su izgubili paket. Kao zadnja 2 dana nemaju u sustavu status paketa, do tada je bio svaki dan skeniran i cekao (tko zna sta) . Znaci paket je kod njih od cetvrtka, znaci 8 dana. 5 dana imaju status istog i onda se gubi. Kazu da se mozda sakrio iza drugog veceg paketa u skladistu, a po mome ovaj paket bi trebao biti dosta veci jer je u njemu 11 artikala. Naravno spominju probleme sa logistikom koje imaju u zadnje vrijeme. Osoba koja se javila na SZK je bila ljubazna i informativna, za razliku od one koja se javila u utorak i rekla da ce paket doc u srijedu i koja me nije dozivila ni 5% |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Registered User
|
Cisto update. Dostavili su paket jucer i danas poslali mail isprike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
#erase startup-config
|
Mene je paket čekao na kiosku koji radi 08-16h ![]() Drugi dio paketa mi je dostavljen doma na vrata. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|