|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
bah, ja ih danas zvao da pitam koji vrag oni izvadjaju. Rekose da kao tehnicka sluyba radi na tome bla bla bla. Osobno cekam ih do 20.3. ako nebude nis odo ja nazad na t-com... |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo mene opet. Došao mi upravo račun za prošli mjesec za ADSL traffic, paket Flat MINI, i naravno, kako to obično biva kod nas u lopovskoj Hrvatskoj došli i prvi problemi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
drugim riječima..jedva čekam račun ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
|
Sta mislite, imam li pravo zaliti se na placanje usluge koja mi ne radi? Govorim o adsl trafficu. Kao sto vidite u topicu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=62765 , probao sam sve, al mi veza jednostavno puca. I to vec od 2.3. Inace, zalio sam se odmah nakon dva tri dana, a oni jos cekaju odgovor iz tehnicke sluzbe. Za to vijeme meni internet ne radi, odnosno radi jedva i nestabilno. Ako je u redu da uputim svoj "protest", na koji mail da to napisem? Onaj njihov info, ili ima neki specijalizirani za nas koji pizdimo? Eto, hvala na sugestijama.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Jesi možda provjerio radi li ti sve ok preko T-coma? Možda je do linije. Ako jesi i nije do linije, ne vidim zašto bi plaćao nešto što ne radi kako treba, pa traži od njih da ne plaćaš za ono vrijeme dok nije radilo kako treba
![]() |
#580 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
upravo dobio i isprobavam ovaj trafik. flat min, sad po danu kad nije flat, brzina torenta je zapanjujućih 106kilobajta po sekundi, na 1mbitu sam. a sad čekam noć. i da bi refrešo vidio promet, moram se rekonektat??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
pa da . .tak je i na tcomu .. a kaj to imas stalno gledat , stavi netlimiter il nes tam isto mos vidjet to. ja sam bas gledo , u ovih par dana 1,4 GB po danu 2,9 po noci .. loše. mogo bi Hrvoje skocit na voljatel 256 .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: može li tko otvoriti korisničke stranice? U ovoj našoj shebanoj državi prodaju sve na pola, a ti im samo daj lovu pa će se sve lijepo kasnije kao popraviti, moš' mislit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
|
Ne treba se rekonektat. Na optimi se updejta promet svakih 10-tak minuta. Jedino se ujutro odvoji noćni promet od dnevnog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Murderer
|
Ja sam 1.04 GB po danu, a 7.26 po noći. Mogo bi i ja za tobom na Voljatel na 256 kbit. Sporo je, al je cijeli dan flat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
7.26GB po noci???! vi niste normalni, da meni toliko skida tukao bi se nogama u guzicu od srece. ja slavim ako uspijem skinit 1.5GB po noci. (i to ne downloadat, nego napravit toliko prometa) |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Premium
|
aaaaa... ![]() znao sam da je u necem kvaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Murderer
|
Da, mislio sam na noćni promet ovaj mjesec, naravno. Sorry, Juve, nisam naglasio, nadovezao sam se na post Hrvoja. Download plus upload. Na početku mjeseca su mi torrenti išli brže,20-30, bio sam i zadovoljan, sad idu slabo, 5 do 10 kB/s. Koliko je to po jednoj noći ne smijem ni računati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Premium
|
30ak ti je otprilike neka osrednja brzina nakon 22h... |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Murderer
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 | |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
sad ujutro, zvao i žena mi rekla da je taj problem već trebao bit riješen, i kad sam joj rekao da mi je lik ono rekao onda je tražila ime njegovo, joj, uvjek zaboravim to zapisat. rekla da probam opet navečer, jer da je kao možda problem u meni. ali svi znamo da je to sranje da me se riješe nakratko Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 10.03.2007. u 11:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
lepi
|
450 MB downloada prek noci , s tim da iz nekih stranih razloga je bitlord puno "jaci" od utorrenta , on popapa svu vezu , utorentom sam skinuo cijelu noc 50 MB. neda mi se slat email jer ce mi vjerovatrno posalt genericki odg a to mi netreba . jos ovaj mjesec nek se nasladuju , a onda ce se svirat ona stara : "oprastam se , cigani, sa vama" |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
mislim opet ista prica ... ti za novce koje kod t-coma dobis samo 5gb ... ovdje dobijes 5gb + stagod skines preko noci, da je to 2gb mjesecno ipak je nesto... svi odma sad pljuju ... meni ovo odgovara jer za iste novce sam dobio mogucnost nesto i skinuti preko noci. Naravno sada mi je na flat maxu svejedno, zvao sam i rekli su da ce do kraja mjeseca razdvojiti pakete, da programeri rade na tom torrent trotlingu da radi samo sa odredjenim korisnickim siframa. Znaci svi koji ce biti na flat maxu i preko noci ce im raditi full torrenti, to ce se rijesiti kroz 2-3 tjedna i meni to ok, jer 50kn manje mjesecno interneta je 50kn manje ... a uvijek imate lijepo t-com pa tamo onda se bunite protiv cijena i sta ja znam. Kome pase ovo, pase ... ostali ... imate t-com i skupe cijene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
da idemo protestirat ocemo Amis ocemo Amis jer trenutno su i najeftiniji i najbolju uslugu imaju koliko sam ja upoznat Amisom,e sad gadno je to kaj skoro niko od nas nemoze imat Amis,a kad je t-com na vlasti kocit ce ih kolko god im bilo u moci.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
lepi
|
koje je to ponuda amisa da je najjeftiniji? meni je dostupan a neznam ![]() @helld prvo , samo se nadaj. ti placas vise al imas po danu zato flat bez ogranicenja . po noci imas ogranicenja ko i mi . skroz kuzim njihovu politiku. ja to ne gledam tak da se mogu vratit na tcom ak mi se ovo ne svida . ovo su propagirali flat za 150 kn po noci i to je cinjenica . nisu spominjali nikakva ogranicenja . to je koda mi je carnet veza pucala uvijek kad sam se spajo u jeftinjoj tarifi dakle poslje 19 - a nije . ja vejruje mda je stvar u tom kaj su oni otkupili premalo bandwitha od tcoma , doslo punoi korisnika i oni to tak rijesili da ogranice torrente i p2p . i ne samo to , cak je i http promet ogranicen , stvarno necuveno- |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Imam telefonsku liniju kod t-coma, dsl kod t-coma i iptv(maxtv) kod t-coma.... Pretplata za telefon, dsl i maxtv ostaju t-comu, telefoniranje ide na h1, internet promet će ići preko optime (flatmin) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|