Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.03.2007., 21:25   #571
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
bah, ja ih danas zvao da pitam koji vrag oni izvadjaju. Rekose da kao tehnicka sluyba radi na tome bla bla bla. Osobno cekam ih do 20.3. ako nebude nis odo ja nazad na t-com...
mann je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2007., 10:21   #572
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
Evo mene opet. Došao mi upravo račun za prošli mjesec za ADSL traffic, paket Flat MINI, i naravno, kako to obično biva kod nas u lopovskoj Hrvatskoj došli i prvi problemi. Osim što mi je naplaćen ADSL traffic u iznosu proporcionalnom danu korištenja (jer sam se spojio tek 16.02.), naplaćen mi je i dodatni paket jer sam prekoračio limit od 5GB koliko je u FLAT mini paketu. Problem je u tome što mi na korisničkim stranicam lijepo piše da sam za dnevni promet potrošio 4.83GB (čak sam im i ostavio više od 600MB), ali oni su uredno naplatili dodatni paket. Znam da 20Kn nije puno, ali im iz principa neću platiti Sada sam razgovarao sa SZK i nakon što su me 4 puta prespajali dobio sam odgovor da ispis prometa na korisničkim stranicama nije vjerodostojan i točan i da sam pratim promet koji potrošim Ma tko tu koga hebe, pa šta da ja sam pišem koliko i kada trošim promet!!! Lijepo sam im rekao da neću platiti račun i ženskica je rekla da će mi poslati obrazac za prigovor. Izvještavat ću vas sa daljnim događajima, a sada čekam da mi dođe prigovor
Dr. Beast je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.03.2007., 12:25   #573
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Dr. Beast Pregled postova
Evo mene opet. Došao mi upravo račun za prošli mjesec za ADSL traffic, paket Flat MINI, i naravno, kako to obično biva kod nas u lopovskoj Hrvatskoj došli i prvi problemi. Osim što mi je naplaćen ADSL traffic u iznosu proporcionalnom danu korištenja (jer sam se spojio tek 16.02.), naplaćen mi je i dodatni paket jer sam prekoračio limit od 5GB koliko je u FLAT mini paketu. Problem je u tome što mi na korisničkim stranicam lijepo piše da sam za dnevni promet potrošio 4.83GB (čak sam im i ostavio više od 600MB), ali oni su uredno naplatili dodatni paket. Znam da 20Kn nije puno, ali im iz principa neću platiti Sada sam razgovarao sa SZK i nakon što su me 4 puta prespajali dobio sam odgovor da ispis prometa na korisničkim stranicama nije vjerodostojan i točan i da sam pratim promet koji potrošim Ma tko tu koga hebe, pa šta da ja sam pišem koliko i kada trošim promet!!! Lijepo sam im rekao da neću platiti račun i ženskica je rekla da će mi poslati obrazac za prigovor. Izvještavat ću vas sa daljnim događajima, a sada čekam da mi dođe prigovor
, ovo je smiješno... Kak ja mogu točnije pratit promet nego oni. Nek samo meni isto tak probaju, nema šanse da im platim.
ojpi je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2007., 13:25   #574
Killer Death
Murderer
Moj komp

Killer Death's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor ojpi Pregled postova
, ovo je smiješno... Kak ja mogu točnije pratit promet nego oni. Nek samo meni isto tak probaju, nema šanse da im platim.
Oni su u biti njemu rekli da su oni pratili promet ispravno, ali na korisničke stranice stavili neispravne podatke. Sad, gdje je tu smisao,...
Killer Death je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2007., 13:31   #575
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Killer Death Pregled postova
Oni su u biti njemu rekli da su oni pratili promet ispravno, ali na korisničke stranice stavili neispravne podatke. Sad, gdje je tu smisao,...
smisao je u tome da im jato nebi platio..ne mogu napraviti fakturu na ono što nisu "prodali" to je protuzakonito!

drugim riječima..jedva čekam račun
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2007., 13:46   #576
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
smisao je u tome da im jato nebi platio..ne mogu napraviti fakturu na ono što nisu "prodali" to je protuzakonito!

drugim riječima..jedva čekam račun
Evo, ja sam napravio 4,6GB-a i došlo mi je 10kn za dane koje sam bio spojen, dakle sve ok.
Staro 09.03.2007., 15:24   #577
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

jos uvijek nisam dobio racun, ali ja sam negdje 4.8-4.9 bio napravio pa cemo vidjeti sta ce biti od toga
Staro 09.03.2007., 17:04   #578
Botlorn
Premium
Moj komp

Sta mislite, imam li pravo zaliti se na placanje usluge koja mi ne radi? Govorim o adsl trafficu. Kao sto vidite u topicu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=62765 , probao sam sve, al mi veza jednostavno puca. I to vec od 2.3. Inace, zalio sam se odmah nakon dva tri dana, a oni jos cekaju odgovor iz tehnicke sluzbe. Za to vijeme meni internet ne radi, odnosno radi jedva i nestabilno. Ako je u redu da uputim svoj "protest", na koji mail da to napisem? Onaj njihov info, ili ima neki specijalizirani za nas koji pizdimo?
Eto, hvala na sugestijama....
Botlorn je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2007., 17:23   #579
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Jesi možda provjerio radi li ti sve ok preko T-coma? Možda je do linije. Ako jesi i nije do linije, ne vidim zašto bi plaćao nešto što ne radi kako treba, pa traži od njih da ne plaćaš za ono vrijeme dok nije radilo kako treba
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2007., 17:52   #580
64VT
Guest
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
upravo dobio i isprobavam ovaj trafik. flat min, sad po danu kad nije flat, brzina torenta je zapanjujućih 106kilobajta po sekundi, na 1mbitu sam. a sad čekam noć. i da bi refrešo vidio promet, moram se rekonektat???
64VT je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.03.2007., 18:18   #581
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
pa da . .tak je i na tcomu .. a kaj to imas stalno gledat , stavi netlimiter il nes tam isto mos vidjet to.

ja sam bas gledo , u ovih par dana 1,4 GB po danu 2,9 po noci .. loše.

mogo bi Hrvoje skocit na voljatel 256 ..
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2007., 18:35   #582
Dr. Beast
Premium

Citiraj:
Autor h3lld Pregled postova
jos uvijek nisam dobio racun, ali ja sam negdje 4.8-4.9 bio napravio pa cemo vidjeti sta ce biti od toga
Ja sam potrošio 4.83 GB. Javi da li će tebi naplatiti.

EDIT: može li tko otvoriti korisničke stranice? U ovoj našoj shebanoj državi prodaju sve na pola, a ti im samo daj lovu pa će se sve lijepo kasnije kao popraviti, moš' mislit
Dr. Beast je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2007., 18:47   #583
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Autor 64VT Pregled postova
upravo dobio i isprobavam ovaj trafik. flat min, sad po danu kad nije flat, brzina torenta je zapanjujućih 106kilobajta po sekundi, na 1mbitu sam. a sad čekam noć. i da bi refrešo vidio promet, moram se rekonektat???
Ne treba se rekonektat. Na optimi se updejta promet svakih 10-tak minuta. Jedino se ujutro odvoji noćni promet od dnevnog.
Staro 09.03.2007., 18:56   #584
Killer Death
Murderer
Moj komp

Killer Death's Avatar

Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
pa da . .tak je i na tcomu .. a kaj to imas stalno gledat , stavi netlimiter il nes tam isto mos vidjet to.

ja sam bas gledo , u ovih par dana 1,4 GB po danu 2,9 po noci .. loše.

mogo bi Hrvoje skocit na voljatel 256 ..
Ja sam 1.04 GB po danu, a 7.26 po noći. Mogo bi i ja za tobom na Voljatel na 256 kbit. Sporo je, al je cijeli dan flat.
Staro 09.03.2007., 21:45   #585
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Ja sam 1.04 GB po danu, a 7.26 po noći. Mogo bi i ja za tobom na Voljatel na 256 kbit. Sporo je, al je cijeli dan flat.
7.26GB po noci???! vi niste normalni, da meni toliko skida tukao bi se nogama u guzicu od srece. ja slavim ako uspijem skinit 1.5GB po noci. (i to ne downloadat, nego napravit toliko prometa)
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2007., 21:56   #586
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ju ve mislim da misli na ukupno ovaj mjesec
(Over here: 4 i pol noćni, 1 i pol dnevni (i to zato jer sam zaspala i ugasila torrente tek u 10h lol)
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2007., 22:02   #587
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

aaaaa...
znao sam da je u necem kvaka
Staro 09.03.2007., 22:34   #588
Killer Death
Murderer
Moj komp

Killer Death's Avatar

Da, mislio sam na noćni promet ovaj mjesec, naravno. Sorry, Juve, nisam naglasio, nadovezao sam se na post Hrvoja. Download plus upload. Na početku mjeseca su mi torrenti išli brže,20-30, bio sam i zadovoljan, sad idu slabo, 5 do 10 kB/s. Koliko je to po jednoj noći ne smijem ni računati.
Staro 10.03.2007., 00:01   #589
64VT
Guest
Moj komp

ljudi dajte mi recite jel u redu da direct download ide 30ak kilobajta po sekundi, imam 1mbit i skidam sa rapidsharea , isto to ide na tekomu "full" 106 kb, i nemam ništa u pozadini da se skida
Staro 10.03.2007., 00:37   #590
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

30ak ti je otprilike neka osrednja brzina nakon 22h...
Staro 10.03.2007., 00:48   #591
Killer Death
Murderer
Moj komp

Killer Death's Avatar

Citiraj:
Autor 64VT Pregled postova
ljudi dajte mi recite jel u redu da direct download ide 30ak kilobajta po sekundi, imam 1mbit i skidam sa rapidsharea , isto to ide na tekomu "full" 106 kb, i nemam ništa u pozadini da se skida
A nije u redu. Dosađuj im. Žali se, šalji im mail, reci da ćeš ih tužit, ne znam.
Staro 10.03.2007., 00:55   #592
64VT
Guest
Moj komp

Citiraj:
A nije u redu. Dosađuj im. Žali se, šalji im mail, reci da ćeš ih tužit, ne znam.
stvar je u tome kaj sam ja lika zvao tj dana unaprijed (SZK), i pitao ga za ovo šta čujem slabu brzinu poslje deset, lik je lijepo rekao da torenti idu sporo, ali direkt davnload nema tih problema, full brzina, ja sam mu lijepo zahvalio na odgovoru i sav sretan počeo slat zahtjev, da bi danas nakon tjedan dana dobio ovo.
sad ujutro, zvao i žena mi rekla da je taj problem već trebao bit riješen, i kad sam joj rekao da mi je lik ono rekao onda je tražila ime njegovo, joj, uvjek zaboravim to zapisat. rekla da probam opet navečer, jer da je kao možda problem u meni. ali svi znamo da je to sranje da me se riješe nakratko

Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 10.03.2007. u 11:24.
Staro 10.03.2007., 12:06   #593
Hrvoje xyz
lepi

450 MB downloada prek noci , s tim da iz nekih stranih razloga je bitlord puno "jaci" od utorrenta , on popapa svu vezu , utorentom sam skinuo cijelu noc 50 MB.

neda mi se slat email jer ce mi vjerovatrno posalt genericki odg a to mi netreba .

jos ovaj mjesec nek se nasladuju , a onda ce se svirat ona stara : "oprastam se , cigani, sa vama"
Staro 10.03.2007., 13:15   #594
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

mislim opet ista prica ... ti za novce koje kod t-coma dobis samo 5gb ... ovdje dobijes 5gb + stagod skines preko noci, da je to 2gb mjesecno ipak je nesto... svi odma sad pljuju ... meni ovo odgovara jer za iste novce sam dobio mogucnost nesto i skinuti preko noci. Naravno sada mi je na flat maxu svejedno, zvao sam i rekli su da ce do kraja mjeseca razdvojiti pakete, da programeri rade na tom torrent trotlingu da radi samo sa odredjenim korisnickim siframa. Znaci svi koji ce biti na flat maxu i preko noci ce im raditi full torrenti, to ce se rijesiti kroz 2-3 tjedna i meni to ok, jer 50kn manje mjesecno interneta je 50kn manje ... a uvijek imate lijepo t-com pa tamo onda se bunite protiv cijena i sta ja znam. Kome pase ovo, pase ... ostali ... imate t-com i skupe cijene...
Staro 10.03.2007., 13:24   #595
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

treba otici na amis..oni mi secine totalno cool
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2007., 13:45   #596
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Da, amis ... sve bajno i sjajno ... ali tog kod mene nema, a nema ni u vecini hrvatske ...
Staro 10.03.2007., 14:35   #597
nikola8
RiDe Or DiE-O.G.
Moj komp

nikola8's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
da idemo protestirat ocemo Amis ocemo Amis jer trenutno su i najeftiniji i najbolju uslugu imaju koliko sam ja upoznat Amisom,e sad gadno je to kaj skoro niko od nas nemoze imat Amis,a kad je t-com na vlasti kocit ce ih kolko god im bilo u moci....
nikola8 je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2007., 15:57   #598
Hrvoje xyz
lepi

koje je to ponuda amisa da je najjeftiniji?

meni je dostupan a neznam

@helld
prvo , samo se nadaj. ti placas vise al imas po danu zato flat bez ogranicenja . po noci imas ogranicenja ko i mi . skroz kuzim njihovu politiku.

ja to ne gledam tak da se mogu vratit na tcom ak mi se ovo ne svida . ovo su propagirali flat za 150 kn po noci i to je cinjenica . nisu spominjali nikakva ogranicenja . to je koda mi je carnet veza pucala uvijek kad sam se spajo u jeftinjoj tarifi dakle poslje 19 - a nije .

ja vejruje mda je stvar u tom kaj su oni otkupili premalo bandwitha od tcoma , doslo punoi korisnika i oni to tak rijesili da ogranice torrente i p2p . i ne samo to , cak je i http promet ogranicen , stvarno necuveno-
Staro 10.03.2007., 17:57   #599
nikola8
RiDe Or DiE-O.G.
Moj komp

nikola8's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Hrvoje idi na stranicu Amisa i daj si malo pogledaj uslugu 2u1 ako ti je dostupna telefon+adsl flat paket brzina 1mb za 153kn mi se cini,pogledaj si malo tamo....
nikola8 je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2007., 19:04   #600
4444josip4444
Premium

4444josip4444's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Imam telefonsku liniju kod t-coma, dsl kod t-coma i iptv(maxtv) kod t-coma....
Pretplata za telefon, dsl i maxtv ostaju t-comu, telefoniranje ide na h1, internet promet će ići preko optime (flatmin)
4444josip4444 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno