|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
PnkBstrA se pokrece ali B nema niti sam ga ikad vidio igricu gasim preko task menagera samo ako jako optretim komp pa ce igra zaledi... probat cu taj manual update pa ti kazem ako neradi pomagajteeeeeeeeeeeeeeee |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
e ajde ljudi brzo neka mi neko pomogne ovo mi je zadnja nada da nadjem rijesenje pregledo sam sve na googleu pod temom : PnkBstrB.exe instalization failed i ugasio sam firewall i iso sam na pokreni pa neki services.msc i tam palio PnkBstrB.exe i nece ... Zadnje izmijenjeno od: neki lik. 30.08.2008. u 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo da se i ja ubacim prije nisam imao vremena sa cod4, ali eto odnedavno mi se zaledi igra usred igre. zaledivanje traje jedno pol minute do minutu. imam 130 sati igranja u multiplayeru, a to mi se prvi put pojavilo pred para dana. mislio sam da je do servera ali cini se da nije. router je 2m od mene tako da ne vjerujem da je u signalu problem. nista ne skidam dok igram, samo mi tad radi xfire i cod. zna li netko u cem je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Probaj kad ti se zamrzne tako prebaciti na desktop, stisni Alt+Tab ili onu Windows tipku i vidi dali si dobio notification u trayu od drivera grafe. Ako jesi, prebaci kekse RAM-a u prvi i drugi slot, dakle da budu u single channelu.
![]() |
#38 |
Premium
|
ok probat cu tako prebacivanjem vidjet dali mi sta javlja. nego, to igram na laptopu i davno sam ugradio RAM-ove. unutra imam samo 2 slota i oba su puna. dali da ih ukoliko mi dode tako nesto zamijenim? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Aha, ti to na laptopu igraš, ja gledam tvoj komp i uopče nisam skužio da se radi o laptopu. Sorry. Znam iz iskustva da na stolnim računalima prebacivanje keksa u single channel, dakle da prva dva slota budu puna, druga dva prazna, pomaže. Za laptope stvarno neznam.
![]() |
#40 |
Premium
|
prije mjesec dana sam instalirao xp na novo, ali ovaj put sa SP3. i mislim da su nove stvari: - SP3 - novi hard disk (sad WD 7200 prije 5400, tako da nemislim da je u njemu problem jer mi komp sada leti u odnosu na prije) - sad imam Kaspersky internet security 8 a prije je bio KAV7 - mozda driveri graficke jel ima jos tko problema s cod4 a da ima SP3? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
skini sa neta pb od cod4 i snimi u folder ti di si nalazi igra.ako i tad ne radi,netrebaš ugasiti firewall,jednostavno stavi punkbuster kao "trusted application". |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja imam problem sa cod2. Kad uđem u igru ( bilo sp ili mp ) i kad krenem igrat, sve mi je sivo. Čujem sve što se događa oko mene, mogu trčat, pucat, ali ništa ne vidim - sve je sivo. Možda je razlog to što sam instalirao windivse sa SP3. Prije toga je bilo sve u redu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|