|
![]() |
#31 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Papci ![]() Citiraj:
U svakom slucaju zasluzuje paznju, ovako ili onako. Poslat cu upozorenje na forum na kojem sam prvi puta cuo za njega da vidim sto ci oni reci
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
herr Flick
|
![]() ![]() Zato sam stavio da se testira, malo je bilo cudno da tako efikasno reze FF zahtjeve za memorijom ali ajde cuda se dogadjaju. ![]() ![]() Veceras radim ali cu mu sutra j**** m**** svim i svacim da vidim sta ce meni izbaciti @edit skinuo sam link dok ne budem siguran o cemu se radi @edit vrlo interesantni rezultati online provjere ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 05.11.2007. u 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
herr Flick
|
P** m**** sta reci vise ? Ovo gore nije nis skuzio (NOD) ali je zato odmah skocio i proglasio za trojanca program koji je navodno siguran ![]() http://www.softpedia.com/reviews/win...ew-67931.shtml nema instalacije osim ako ne iskljucim NOD ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]()
![]() |
#37 |
Moderator
|
Ne kužim te, sad pak opet stavljaš link na program koji ti je NOD rekao da je virus ? ![]() Ti ko da se trudiš ban pobrat ![]() ![]() Šalim se naravno, interesantno ne vidjeti da je Kaspersky napisao da nije virus nit ništa. Ali opet, pitaj Boga što radi program da snižava tako memory use za FF, pa možda ga ovi vataju kao trojanca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Jesu sta odgovorili? Mene bas zanima jel to stvarno neki malware ili je samo poanta u tome da on prcka po drugom programu, njegovima fileovima i slicno, pa AV-ovi to prepoznaju kao sumnjive radnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zippo ti ima problema, vjerojatno ce odgovorit ovih dana, poznati TypeR problem ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
to je virus i napravia ga je jedan hrvat , ako se nevaram, evo upravo trazim jedan post di sve pise o tom, al zasad bezuspjesno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo vam jedna stranica http://www.virustotal.com/ di morete uploadati bilo koji file na koji sumljate da vam ga oni provjere, rega nije potrebna.
![]() |
#42 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
huhuhhhu, koliko zaraženih..... ![]()
![]() |
#44 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
zippo zeli ovaj put biti u pravu pod svaku cijenu ![]() anyway...ja sam to maknul ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
herr Flick
|
Nije stvar biti u pravu nego sam na taj programcic naletio na puno mjesta a niko ga nije proglasio za virus, trojan ili takvo nesto. Sad mi nije jasno nis. AV programi koji su ga prvi put proglasili za trojana sad sute ![]() Citiraj:
provjereno se ne radi ni o virusu ni o trojancu. Poslao cijeli program sa opisom u Eset i danas stigao odgovor da se radi o laznoj uzbuni od AVG-a stavite si neki posteniji AV program a ne te panicare ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 21.11.2007. u 21:23. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|