![]() |
Firefox Ultimate Optimizer
Naletio :D sam na jedam free program kojeg sam isprobao i doista pomaze.
Dosta se ljudi zali da usprkos svemu Firefox zna popapati :D dosta memorije za svoj rad Calentura Firefox Ultimate Optimizer doista smanjuje glad FF-a za memorijom Evo mojih sljikica iz TM-a http://shrani.si/t/45/cl/4VJeTk9H/foxusage.jpg prije instalacije http://shrani.si/t/G/aq/2p79Eqe3/foxusage1.jpg poslije isprobajte, bas me zanimaju vasa iskustva. Za sada se cini da stvarno radi ono sto je o njemu napisano. @edit program je Spanjolski ali ne brinite. Sve sto je potrebno je da obiljezite u trayu Iniciar con Windows i to je sve |
nisam kompatibilan s exe-ovima.
|
Vid :D stvarno manje memorije papa :)
Thnx zipach :chears: |
100mb vam ni tam ne osjetim:) a još da ga držim u trayu mi isto baš ne paše.Dobra stvat za one koji imaju još 512mb i sl.
|
radi i kod mene :) ali ne treba mi za ovaj komp.... :D nego za drugu staru kramu (na kojoj je sad Opera) - fala :beer:
|
:chears:
Nema bas previse programa koji rade onako kako su ih autori opisali ali evo jednog. Naravno kad se ima 2 gb meme ni ne osjetis ali onima sa 1 gb ili manje doista bi mogao pomoci. I dalje cu ga pratiti, bas me zanima hoce li se i dalje tako stedljivo ponasati ili je od onih : Drz` bure vodu dok majstori odu ! :D |
hmm, može netko prokomentirati na koji princip radi program?
|
Bome program radi...Nije loše, sa ~150MB na 10MB.
|
SWEET! Eto, tri taba, on na 2.5mb. A inače na 80ak. A program sam doduše uzima 11 mb ;)
|
Konacno i od zippa nes pametno :D
|
Al na koju foru?
|
Uglavnom, kad se otvaraju tabovi, onda skoči potražnja za RAM-om. Kad se sve otvori, onda padne ispod 10 (barem meni).
|
Sa 80MB sa dva taba na 3MB :), zanimljivo.
|
dobro, a sada neka mi netko kaže ako zna, gdje nestane svih tih 100 i kusur megabajta?
|
:D --- kog briga, dok radi, radi. :D :fiju:
|
Svaka čast, uberkorisna stvarčica. :dobar:
|
Citiraj:
|
sa 44 na 2,7 :D
|
Super progamcic dobro ce mi doci na HTPC-u!
|
odlican program, stvarno mali radi dobar posao
|
I mene je iznenadio, mali radi svoj posao bez pogovora i dalje :chears:
Odsad je dio moje stalne kolekcije :D |
kaspersky ga prijavljuje kao virus :D
da da antivirus mi je apdejtan :) |
Citiraj:
BTW koliko vidim postoji i neki fire tune, ali dolazi sa prihvatljivijih sajtova, samo neznam koliko je efikasan. |
...mhm..NOD32 ne reagira...
|
|
AVG ništa ne treperi, al istina - on rijetko kada pokaže nešta :D
|
Netreba mi tako nešto.
Imam otvorenu Operu, FF, OutlokExpres, uTorrent, avast, messenger,ICQ6, RMclock i još brdo programa radi i čuči u trayu. Ostalo mi je još 1300 mb. ;) |
nije poanta dali trebas ili ne. poanta je da je ovo možda potencijalno opasno ili je samo moj AV glupav.
|
Meni ga također Kaspersky vidi kao Adware/Win......,,pa sam pokrenuo HijackThis, i u procesima se pojavio kao :
\Desktop\Firefox Ultimate Optimizer\Calentura_FirefoxUltimateOptimizer_Www.programasfull.net.exe Taj sam net.exe provjerio na processlibrary-u ... EVO : http://www.imagesforme.com/thumbs/7619untitled.JPG Navodno je siguran,čim su ga ocijenili sa SAFE,,al da je na dobrom glasu ... i nije. |
LOL baš idem postati da ste dali neki njonjavi program koji mi je AVG izbriso čim je restartan :p Dakle, još se traga za nečim kaj je Zippo dao, a da je korisno :D
edit: Vuco, updateaj si AV :stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |