|
![]() |
#31 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
pa nosam komp tu i tamo... nemam posebno kućište, jedino je radijator na vrhu kante. da bi se u potpunosti omogućilo bezbolno prenošenje, trebalo bi zavidati dvije vide u kantu da drže radijator, a meni se to neda.... ostalo nema šta da radi probleme. iskopčaš, preneseš, ukopčaš i piči... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
prvo zar nije bolje kad ima više hladne vode koja teće dok se ohladi ova koja je pokupila toplinu s proca. drugo, što me najviše muči kako natjerat vodu u protok bez rezervara, na netu sam vidio da neki nemaju rezervare, već kante s vodom??? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
na vodu,valjda je to sad u djiru,i samo se uletava sa raznim pitanjima,je ovo dobro je ono dobro itd... vidim da vecinu niti ne zanima princip rada, performanse u odnosu na drugo itd...,bitno da je "VODA" u kompu i da je prisutan "VAU" effect kad frend dodje do tebe. Slican je sistem postao i sa autima.... "VAU IMAS VODENO " a ti onda vako ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
lol, ''kako natjerati vodu u protok bez rezervara', pumpom možda? ![]() a valjda je mislio imati dvije kante(jedna iznad pc-a, druga ispod) pa pretakati kroz crijevo iz jedne u drugu, tako mu ne treba ni pumpa ni klasicni rezervar, već samo puno volje LOL
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|