|
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Valjda će dat 3 Mbita za 280 kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja sam se malo raspitivao jer želimn maknut T-scum iz svog doma, i u VM mrežama su mi rekili ovo: " Sredinom tjedna očekujemo novo formiranje cijena i usluga". Nakon razgovora sa svojim informantom koji tvrdi da bi T-ascum trebao ovaj tjedna nekaj zmisliti mi je ona informacija iz VM mreža samo dodatni dokaz da će s enešto pokrenuti. što s etiče iskona i kotrisničke službe, nažalost ta ekipa tamo mora sva ta glupa pitanja postavljat jer inače dobivaju otkaz, a da nisu sposobni uključiti traženu uslugu je drugi par opanaka ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
po 166 put, nema pojeftinjenja dizat će se brzine, u drugoj polovici veljače najvjerojatnije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
pa nemaju oni baš prostora za dizat brzine.... limit im je 8mbit, a 5 im koristi max tv.... bit će tu svega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#45 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
e vidiš, iskon već radi sa ADSL2+, pa ni oni nisu uspjeli nagurat u rijeci preko 10mbit (8mbit inače, 10 samo idealno), tako da bi se guralo brže, trebaju se uložit poprilična sredstva u novu infrastrukturu.... EDIT: ne znam tko ima ko ne, ali ja na elconu kada se ulogiram na njega, mogu vidjeti kolika je maximalna brzina koja se može ostvariti preko te parice... MasterX-u je oko 8.5mbit ako se ne varam, meni je 6.6mbit... pa da ja njih vidim kako ce mi dopeljat 10mbit... a da ne spominjem 24mbit kolko je sposoban ADSL2+... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pošto radim u malo većoj firmi koja kod ht-a ima svog zastupnika jučer sam malo s tim tipom prošao kroz adsl teme. od veće brzine vjerojatno ništa, kao što je renesis rekao, limit im je na cca 8,5mb/s 3 je za data - odnosno adsl, 3 za voice, 2,5 max tv. ni za adsl2 nevjerujem da mogu šponuditi bolje brzine jer bi za to trebalo ulagat u infrastrukturu. tako da ako to i ponude, neće biti odmah dostupno. a za pijeftinjenje čovjek kaže da se još ništa ne zna, prođšli tjedan su bossovi imali sastanak. vidjet ćemo da li će biti kaj od toga, ali ne bih se previše nadao...
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Svi nešto pljuju po T-Comu i čekaju kad će HAT ili država nešto napravit da se poboljša situacija, a svi i dalje koriste usluge T-Coma i čekaju kad će neka jeftina akcija. Tako se neće ništa promijenit, a to nekima i odgovara. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|