![]() |
Biser (neki ljudi imaju višak slobodnog vremena)
1 privitaka
PROČITAJTE TEKST I NEMOJTE LETITI NA T-COMOVE STRANICE!!!
Hm, ne znam da li je ovo dobro područje, ali vam ovo moram pokazati kaj sam na jednom forumu našao.Ljudi zbilja imaji višak slobodnog vremena.Skoro sam infarkt doživio kada sam vidio, pa sam brzo odletio na T-Comove stranice i grdo se razočarao. Privitak 6999 |
T-Com HAHAHAHAHAHA LOLOLOLOLOL HAHAHAHHAHA LOLOLOLOLOL! To ću ti ja reči!
|
hahah to si naso na indexu, nekom je bilo dosadno pa se malo igro u photoshopu: hitthewa
|
Što niste čuli za to pojeftinjenje? Dapače - u proljeće nas očekuje Double Flat.
http://img413.imageshack.us/img413/5...ketigc1.th.png |
Nemojte mi to radit. Znate da boli :smoke:
|
Citiraj:
|
jasam čul da bu od 6. mjeseca t-com nama plačal da koristim njihov flat paket kak bi dospili na vrh liste natjecanja ISP-ova po što večem mjesečno ostvarenom prometu.
|
iz jako pouzdanih izvora sam doznao da bi u drugom mj. trebala ici brzina gore i cijene dolje ali ne za flat.do kraja godine bi flat trebao pasti dolje.
e sad ako je mene lagao onda sam i ja vas,pa mi pucajte u bulju zbog nanesenih dusevnih boli |
E da, iz nekog meni još nepoznatog razloga poslao sam mail T-Comu, sa pitanjem hoće li biti kakvih smanjenja cijena paketa ili povećanja brzina.Odgovorili su im da cijene važeće do daljnjega, a bude li kakvih promjena, bit ćemo obaviješteni službenim putem...
Mislio sam da će i biti takav odgovor, ali išao sam pitati, tek toliko... |
Bilo je da će pojeftiniti 15.01.2007.
|
ma to kad budu "obavijestavali" to ce biti onda reklame na telki pun kc,tipa sve za 1kn ,dobis ovo dobis ono i ostala šranja
|
Citiraj:
|
...ja sam s t-comom imala takvh gadnih zahebancija za koje jos nisam 100% sugurna da su rijesene...tako da ih ja ne volim...jako ih ne volim...uzasno ih ne volim...
|
Svašta. Sad si nahebala. Upala si u kružok ljubitelja ljubičastih. Svaki komentar protiv njih je poguban za zdravlje.
|
Citiraj:
|
dajte prestanite s offtopicima. zbog takvih se offtopica zatvaraju teme. ako imate neke korisne informacije u vezi smanjenja cijena, slobodno se izrazavajte :D nego, svi su naveliko trubili o nekom flatu za 138kn, a od flat-a zasad ni f. Sad su najednom svi zasutjeli o tome. :(
|
Citiraj:
|
dada... kaj niste čuli? za sto mjeseci bu brzina sto, a ne da bumom imali flat, nego sto fletova :)
|
moj kolega s faksa radi u t-com-u, je reko da su se oni pripremali i testirali infrastrukturu tokom cijele protekle godine, i da je sve spremno za pocetak rada. no, nisam se s njim dugo nit vidio nit cuo, pa ne mogu reci najsvijezije informacije. Kad nesto saznam obavezno javim.
|
Citiraj:
ma super je t-com :D |
Možda dobijemo flat za koju godinu za par kuna. Tome se ja nadam. Ako bude flat za kojih 100 kn bude ove godine još bolje.
|
LOL flat i flatx2:D : lol2 :
nemrem se prestat smijat... ko zna mozda ce izmislit nesto takvo, znamo kakvi su u t-u |
OK, za ozbiljno. brzine se NEĆE povećavati, ne u tako kratkom roku, ustvari ni u dugom roku, jer moraju svo kablovinje mijenjat (centrale da ni ne spominjem)
Stvar je, da preko trenutačnih bakrenih parica, na jaaaako malo mjesta u našoj državi oni mogu prebaciti 8mbit/s znači 3mbit na dsl, 5mbit na iptv, i ode sve u klinac.... ni adsl2+ neće pomoći, iste probleme imaju... |
jedna interesantna recenzija jednog nimalo sretnog korisnika Iskon DUO uslugom. :D
http://forum.hr/showpost.php?p=7059492&postcount=1 |
zalosno.. ne mislim na iskon nego na lika...
ne zelim trolat ali lik je za***o a ne iskon... |
ma ok za lika, ali svejedno ono mislim mogli su mu to nekako narihtat, stvarno nije ugodno kad te cimaju mjesec i neš dana a ništa se ne događa.
|
ne zelim da ispadne da branim iskon ali sta su oni tocno mogli?
|
Citiraj:
pa mogli su mu za početak uključiti uslugu koju je tražio, ili mu na kraju zahvaliti i reč da mu ne mogu ponudit uslugu. Mislim lik je reagira ono bezveze, ali nisu ni ovi baš bili puni rješenja. Mislim ja asm tekst stavio samo kao situaciju, ono informativno, o tome tko je ovdje kriv moglo bi se puno pričati. |
Lik je iziritiran. I ja bi bio da rade tako majmuna od mene.
Ako su mi ponudili neku uslugu koja košta nije bitno koliko i potpisali smo ugovor. Onda ja želim za svoj novac ono što plačam. |
Kad smo kod T-com-a, da li bi mogla brzo neka akcija, kakvi playeri ili flat dva mjeseca? Znam da je nedavno završila akcija sa mp3 playerom, ali neznam koliko često imaju takve akcije?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:14. |