|
![]() |
#31 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
da vidim ko moze nadmasiti ovo klopanje i cuganje: Beograd. ako treba pojest cu sta mesine i u vase ime. slobodno recite nije mi tesko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja kod frenda u našu malu kućicu,bit će nas 20ak do rane zore... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Biti ce klope i cuge, u to niti ne sumnjam. Najedi se i napij i sjeti nas se u kojem trenutku. : goood :
![]() |
![]() |
#34 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Bwah, tu kraj Orahovice je domah prijelaz preko krndije za Pozegu, i autom sam mislio otic sa curom pred ponoc na vrh di ima jedan kao vidikovac i mogli bi vidit vatromete u jedno 5 mjesta barem(5 vatrometa..cool), ali mi ***eni zakon neda jer nesmijem vozit poslije 23h jos pola godine grrrrrrr!! Tak da vjerovatno kaf di i inace izlazim, i ne necu se nist bolje obuc, idem van u sirokim hlacama, majci s kapuljacom i siltericom ili zimskom kapom i jakni! Imat cu 20kn, mozda 30, to mi je dosta za cca 4-5 litri bambusa ako se budem planiro napit, jest cu bureka u 3 ujutro kad ogladnim u pekari koja radi 24/7 vikendima....eto tako! ![]()
![]() |
#35 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
bravo. bas bu te neko po noci za auto klao. Na novu godinu. I to u požegi..... Zicer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#38 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
U sloveniju, blizu Maribora Slovenci organiziraju i bit ce tamo ekipa iz - Ljubljana - Maribor - Zagreb - Graz - Kaunas - Torino - Naples - ... |
![]() |
![]() |
#40 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ja bum 50m od kuće ![]() rentao sam kafić u kojem bi nas trebalo bit jedno 20tak (ima jos puno kandidata al mali je prostor ![]() narafno sve ce bit nase pocevsi od casa i linije itd..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
80286
|
![]() |
#42 |
Guest
|
ja ću se doma sa mamom tatom sestrom veseliti paliti prskalice i piti sok a kasnije igrati wow : goood : zabrij tu novu ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Doktor Olja
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Prije sam se i ja zabavljao po iznajmljenim vikendicama, kafićima i slično, ali zadnjih par godina se samo putuje: Prag x2, Amsterdam, Krakow... Nije da mi se pretjerano ide po treći put u Prag, ali ide ekipa, pa da ne budem crna ovca. Mada bi radje ponovio Krakow (koji je jači od Praga i po cugi, klopi i ženama, a vjerujem i po cijenama) ili neku novu, egzotičnu i još neposjećenu lokaciju...
X2Terror Epox 9NDA3J; AMD Athlon64 x2 4200+; AC Freezer64Pro; 2x512 Mb Kingmax DDR400 (SC); ATI Radeon 9600 Pro 256 Mb; Seasonic S12-380W WD Caviar 250 Gb, WD Caviar 160 Gb otopio se, hehe Old_Skool MSI KT3 Ultra VIA KT333; AMD Athlon 1700 XP @ 1959 MHz + Falcon Rock 2; 2x256 Mb Kingmax DDR333; MSI Nvidia GeForce FX5200T 64 Mb; Maxtor DiamondMaxPlus9 120 Gb, WD Caviar 80 Gb; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
..
|
Citiraj:
nikako nebih preporucio kao destinaciju za ista. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
Sigurno je 10 puta ljepsi od one kaljuze koju zovu Amsterdam! |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Doma. Gledat telku. Malo se naspavati za promjenu. Se*em. Pitaj Boga gdje ću završiti, nemam ništa u planu kao i svake godine. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nas koliko se god skupi kraj ducana na pive dok se ne zatvori pa pokupiti zalihe cuge i na korzo pit i slusat Let3, a u jutro doma spat...
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
..
|
Citiraj:
grad je lijep u smislu 5 lijepih zgrada (drzavne ustanove i hotel) te novi autobusni kolodvor. zeljeznicki kolodvor izgleda privlacno socijalisticki...james bondovski rusko..neki moj filing onda izadjes s kolodvora i saznas da skoro svi pothodnici sluze kao wci. onaj odmah uz zeljeznicku stanicu smrdi na 20m od ulaza. grad je neuredjen, prljav i neprivlacan. naravno glavna ulica je cista. ostalo je uzas. neznam koliko si star ali zamisli totalno neuredjen i u raspadnome stanju zagreb. e to je sofija. klopa je kako tako jeftina. mi smo jeli u nekome menza restoranu za 16 kn .. nis specijalno kad je u zg to isto max 25-30 kn ... pljuge jeftinije ali imaju samo svoje marke. cuga neznam centar prodjes u 1 popodne. nista vrijedno da bih potrosio 15 sati da dodjem do tamo. stvarno bih vise preporucio Beograd kao puno bolju destinaciju. zato se i vracam sad tamo... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ak se nesto ne nadje uskoro, mozda posljednju maloljetnicku novu godinu prespavam doma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Doma s curom ![]() ![]()
![]() |
#57 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Bit ću doma sa curom [img=http://img165.imageshack.us/img165/2484/curazanovuzh3.th.jpg] i pit ćemo [img=http://img90.imageshack.us/img90/5036/pi263ezanovuoq9.th.jpg] ,bit će totalna ludnica ![]() EDIT:uvečao sliku sad je bolje: cheers2
Macbook M1+ LG32UQ85R iPad 5 White 32gb Wifi iPhone XR 128gb Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED) Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80 Zadnje izmijenjeno od: Lihto. 30.12.2006. u 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
80286
|
Jao Lihto, ovu drugu sliku sa cugom cu si stavit k'o wallpaper...... Inace to je najbolji moguci docek zamisliv, i ja sam htjeo tak, al na kraju idem s curom na neki party, autom i nesmijem pit..... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ipak ce biti cura, malo na Korzu, kasnije malo sami na miru... meni sasvim ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
80286
|
E sad posto idem autom da docek i necu pit, ja sam si sad uzo jednu Bavariu i idem igrat preko mreze ![]() Imam ideju, ajmo bojkotirat taj zakon 0,0promila, ajmo se svi iz inata napit i vozit pijani, cijela Hrvatska...Stand up for your riight!! ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|