|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
E pa ljudi, sa sve novijim BIOS-om raste i brzina moga proca. Bez ikakvih problema na 2400MHz, a do sada 2600MHz al` nestabilno. Danas ćemo vidjeti šta još ima za reći sa novim biosom. Btw. i mene šokira cijena proca u Info-Gami gdje je ispod 1000kn!
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
A64 3700+ ili A64 X2 4200+
Hi! Planiram promijeniti proc al nisam siguran dal da uzmem jedno ili dvojezgreni. Komp mi služi za igranje (povremeno) WoW i Splinter Cell te za Photoshop i Office. Ima li smisla kupiti dvojezgreni proc? Matična je 939 tako da joj je ovo prvi i zadnji upgrade za idućih godinu i pol. Kopka me Vista. Hoće li koristiti prednosti dvojezgrenih procesora? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Igre ne profitiraju od 2 jezgre, Photoshop profitira, Office ne profitira, Vista profitira (brijem da je ipak bolja nego na jednoj jezgri). Pa ti sad vidi ![]()
![]() |
#35 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Nisi napisao koliko RAM-a imaš, još jedna jezgra ti neće puno pomoći ako bude puno swapping-a. Da i ja sam tako razmišljao da je x2 jedina smislena nadogradnja moje ploče, mada tko zna možda još doživi i dx10 grafu.
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
Fala na odgovoru ![]() Trenutno imam 1GB RAMa al bit će 2GB uskoro, a 8800GTS ce stići na proljeće ![]() Siguran sam da neću raditi više aplikacija odjednom al me kopka Vista. Dok izajdu nove igre koje ce koristit dvije jezgre (cini mi se tek za godinu dvije) ionako ce mi trebat novi komp. Al Vista?? fala još jednom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Hm...moram provjerit za Photoshop. Siguran si da profitira ako radim samo to i ništa drugo? ak je tak onda nema razmišljanja. Zbog PS i idem na 2GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Pogledaj uostalom moj sig, fali samo 8800, ali ona je za sad (a možda i na proljeće) overkill. Malo OT, nekako mi se čini da ćemo se načekati DX10 igara.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Hvala puno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() sad imam. DFI Lan Party 939 (najbolja) A64 3000+ Corsair XMS 1GB TwinX CL2 NV6800GT s AC hladnjakom (ide dosta brže od standardne ultre al je stalno na tvornickim postavkama jer mi ne treba više za ovo što igram). Ma jel mogu ovdje sliku poslat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ljudi neznam zakaj idete na tu Vistu, ne da je loša neg je loša na kvadrat! Uostalom, Microsoft je obećao podršku korisnicima WindowsXP-a do 2011 godine (znaći redoviti update). Moje mišljenje je da se Vista ne isplati uzimati do 2010 godine! Taman bu tada bila upripitomljena s raznoraznim Service Packovima! Razmislite o tome, za sada Vista je propast ne samo za Hardware i njegovu podršku već za cjelokupne performanse u igrama i u programima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Eto slikice mog kompa.U podrumu je HDD s prednje strane, a iza je Tagan 480W koji usisava zrak preko diska i hladi ga. Cirkulacija zraka u kištri je usmjerena pa cirkulira i preko memorije, a kartica je naknadno modana hladnjakom koji usisava zrak iz kištre i baca ga van. Mislim da je AC. Davno je bilo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|