|
![]() |
#31 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam 8cm savrseni krug postigao tako da sam na bocu pive (ili vina ![]() ![]() Istinabog, tu rupu sam busio u plastici, ali slicna metoda bi se mogla iskoristiti i inace, samo uz malo vise truda ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
da, i dijamantnu bocu; TREBA PROBUSITI LIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ova dva posta su bila tolko pametna da dolazim u napast, obrisati ili ne? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
malo pitanje - cemu patnja oko pravljenja okruglih rupa kad su cooleri pravokutni..... mislim, nitko od vas nikad nije stavljao coolera izvana...ako se fino napravi moze izgledati puno vise cool nego iznutra |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
prvo. za ugladiti(obrusiti ili sto god vec) lim ti treba sigurno vise od staklene boce; ipak je to lim mozda bi islo sa polirkom(za kamen ili zeljezo) drugo pravokutne rupe velicine venta se ne rade jer se vent ne bi imao gdje drzati ako ga napravimo jednake velicine; a ako ju napravimo manju zrak ce udarati u lim i stvarati buku; jezgra venta je okrugla a i plasticno "meso" venta(onaj dio koji se ne mice) je zaobljeno da bi zrak lakse isao i stvarao manje buke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
a za nacrtati krug mozes koristiti i sestar i di je ti problem? uzmes probirstift(fini komad zeljeza sa konusnim vrhom) i odredis srediste; jednom ga lagano okines cekicem da napravi udubljenje; uzmes sestar i nacrtas krug; no za izbusiti ga je sasvim druga prica; slazem se sa busilicom sa okruglim nastavkom za rezanje; no rijetko sam vidio za zeljezo(obicno su za drvo kakve i imam doma) i stolic za fiksirati busilicu okomito i trebalo bi ici no prije isto napraviti udubljenje da ti ne pobjegne vrh rezaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa rupa se i nemora izbušiti-ispiliti na mikron...u svakom stovarištu vodovodno-kanalizacijske orjentacije ![]() ![]() ![]() Čak je bilo i "gumene trake" sa utorom na metre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
najbolje od svega - netrebaju ti dremeli ni picke materine - dovoljno je dlijetlo za 10 kn (uzmes ono od 2,5 cm sirine) icrtas i tuci - sve je (ukljucujuci i poravnavanje rubova izmedju rezova) gotovo za max 10 minuta po rupi.vent namontiras izvana (treba naci lijepe ventove koji ce izvana izgledati cool ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
sam ti greg lupaj dlijetlom pa poslije ravnaj ![]() ipak je meni nolje ubodnom ![]()
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|