|
![]() |
#32 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
a evo nni bilo ludo zapalio nesto trave i onda se s pivom ubio aaaaaaaaaaaaaa: Machineg : Machineg : Machineg : axeman : |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Alkohol se vani nikad ne uzima sa ciljem da se napiješ. To se događa slucaojno. I onda izgledas ovako: ![]() Zubi su ti zuti od pljugi i bazdis po jeftinoj tocenoj pivi. Ajme izgledam ko rendula ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 02.07.2006. u 18:59. |
|
![]() |
![]() |
#35 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
/////////////////////////*/*/* ovo je pravi link http://img124.imageshack.us/img124/2...5medium7lt.jpg |
![]() |
![]() |
#36 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
el ide ko odavda na Jarun , Makao Pirana Lake? vidim da ste mahom alternativci al mozda neko .. ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Djembe playa
|
Citiraj:
Ova fancy mjesta gdje se ljudi dođu samo pokazati, a muzika ih ne zanima me ne j*bu ni pol' posto.
![]() |
#38 |
R.I.P Mitzek
|
jesam.....narafno... prvo smo se okupili i otisli na sutlu kod granice sa slovenijom! popilo se,rostiljalo,neki su se i kupali!sutla---17 celzijevaca sinoc... kasnije oko 10 do dvanaest je pao dogovor jos odemo na cugu..... kad smo poili po tri-cetiri runde(ma ko broji)pala je odluka da se ide u lokalni nocni klub!na vratima stoji lik od dva metra isklesan iz kamena i kaze ajmo pare na sunce....za 50 banki uslo nas 7!!kaze ajde puno vas je dobru zabavu..... e tamo smo plesali,pricali,sjedili,plesali,plesali pa sam oko pola sest reko dragoj da bi bilo pozeljno krenut posto jelte kad si popijem dobijem zivotinjske porive za neke stvari...... i to je to otprilike i danas sam super ko neki kronicni alkic.....
#39 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
jucer bio u makau , i prosao malo i ostala mjesta - ocjena srednja zalost . |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
ja sam puštao na jarunu kraj lida. banana bilo (citaj nista ljudi). poslje otiso s curom na krumpirusu i doma proslavit 6 mjeseci veze ![]() kad sam se zadnji put napio se ni ne sjecam (ktstrf) a sto se tice autorovih 20 bavaria, mogu samo dat koji savjet po tom pitanju: 1. nemoj pit taj sok, pij pivu 2. poslje 6. pive (12. bavarie) presjeci sa zestokim 3. ostani jos malo vani, zabavnije je |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#42 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
@Tomy no.1 - kako koje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() I tražim kafanu di se može dobit piva od pola litre, jer ide mi na ********************c šta je kafić "elitan" ako nema pivu u normalnoj boci. |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
.
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
tomy - 91 godište, cure koje se pale na pijane muške? aha, da. ja nisam puno stariji, ali ipak kužim neke stvari... zapiješ se jedino sa muškim društvom... kod cura ide drugačiji pristup... |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne volim ono što popijem "izbacit" iz sebe tak da ne sječem ![]() ![]() Inače ostajem vani duže ali svi su otišli(moje društvo) doma a i morao sam pješačiti tak da mi se nije dalo : goood : edit:cure se pale bio ja pijan ili ne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inače,ne napijem se svaki vikend nego samo dok mi se da..Zadnji put sam bio pijan prije 6mj(ako ne računamo jučer ![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
A ja ovo ne mogu vjerovat. Pa kaj niko ne pije gemišt/bambus. Pa ja kad idem s ekipom van odmah litru i vodu na stol i raspašoj. |
![]() |
![]() |
#48 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
bambus = : nono : lovranski = : goood : |
![]() |
![]() |
#50 |
.
|
Absinth rulez : goood : |
![]() |
![]() |
#52 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Nemrem pit pivu da ga j**eš. Mogu bocu, dvije al više ne. Trbuh mi se napuhne, smrdim po njoj, znojim se i idem pišat svakih 5 min |
![]() |
![]() |
#54 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
[QUOTE=Fleks] ![]() Zubi su ti zuti od pljugi i bazdis po jeftinoj tocenoj pivi. mogao si zube barem malo izbjelit (u photoshopu) ako ne u RL-u.... da se vratim na temu..... sad da ne bi ispalo da se nisam oblokao kao budala.... O tome se da pričati... neki su me ljudi sa foruma vidjeli u takvom stanju.... kad se popije 1-2 six packa pilsnera po pola litre, spali se malo travice..... Fleks zna sve ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
ma nebus bljuvo ak fino sjeces. bitno se dobro napit pive ili gemista (netko ga je gore spomenuo - super ali ne za u bircu pit. kod nekog doma kad sam.) i onda odvalit s tequilom recimo. pa jos koja piva pa 2 tequile. onda si vec pijan i mozes rakiju trusit. pa neko pelin naruci. pa opet tequilu jer fali soli u ustima, a i limun uvijek dobro dode. cjelo vrijeme se piva cucla dakako... ni ne okrenes se a u gjuri si na metru tequile, ispred tebe frend i natjecete se ko ce prije do sredine. onda malo cagas, za***************avas trebice. pa opet puknes pelina... pa se probudis u 20h navecer s glavom velicine prosjecne bundeve : lol2 : |
![]() |
![]() |
#58 | |
.
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Pod naletima kopita zla
|
mat zna sto prica..pocinje se pivama..sjece se gemištom..nastavi se s pivom..nastavlja se s bambusom...presjece se sa žesticom...cca 1deci..nakon toga se nastavlja s pivama a kasnije po potrebi presjeci pivom..eto tak se pije..poželjno je pojesti nešto prije spavanja..i odmah ujutro..da ne boli glava i da nebude erupcija u wc školjku ujutro ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ali nema mi ništa bolje nego sa prijateljima iz razreda u pivnicu na pivce ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|