|
![]() |
#31 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja ne znam, ali u samom zvuku, bez nekih equalizera i nema razlike u kvaliteti toliko... ja čujem razliku, ali 4 od 5 mojih frendova ne... e sada, sve điđe koje podržava jedna audigy kartica čine život ljepšim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja recimo NIKAD više ne bi mogao doma imat zvuk tipa AC97.. Frend isto ne kuži razliku između 2 i 4, ja da.. malo al da..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
....meni je uletila prilika da prodam x-fi i to sam napravio,sad imam 1k kuna djepu a ovu sam ubo badava preko firme u zamjenu za staru live-cu....x-fi je zbilja mrak kartica ali...1400kn nemoze bas svako priustiti ali opet to je jedan prosjecan proc ili grafa kojeg neki ovdje ubrzo promjenu a zvucna ti traje godinama...no rijetki tako razmisljaju....x-fi ima moju preporuku kome pare nisu problem....za manje para audigy 4 je odlicna kartica koje ce zadovoljiti 99% vasih potreba,a onaj kojeg zanima studijsko snimanje i tako ce izabrati nesto drugo tipa esi@julia ili nesto u toj (visoj) klasi...
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
naravno lajvica!integrirana zvucna sux ![]()
Amd Athlon 64 3000+ venice E6/zallman 9500 LED Epox 9nda3+//G.E.I.L Ultra X Kit One TCCD 2x512@630 mhz GF 7800GS@GT 256 GDD3 CLUB 3D//Hiper Typer-r Black 580w Lg Tft Lcd 19" 12m/s //X-Fi Creative Platinum soundblaster Thermaltake Armor Black/Razer Copperhead/Razer eXactMat |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Ex-Gastarbajter
|
e da, svi pričaju o razlikama u zvučnim karticama, a koje to zvučnike zapravo pogoni??? jer ako pričamo o X530, ili sličnom rangu od 500kn, mislim da onda nema razlike. jedina razlika je onda ona psihička, ako si mi kažemo "4 je bolja, 4 je bolja".... meni je mala razlika na zvučnicima od 2500kn... da ne bi bilo nismo znali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja imam Z-2300 i vidi se razlika, tj čuje.. Naravno ne puno al ja čujem, a i bolje zvuči kad se jako nafrlji, manja distorzija, čišći zvuk. E sad na onim jeftinijim zvučnicima, znači ajmo reč na onima bez THXa vrlo teško da će se čut.
![]() |
#37 |
Ex-Gastarbajter
|
upravo to kažem, ja sam slušao dosta vremena z-2300, 250D, i sada Z-5500. i na AC97 i na Audigy 2ZS. kada se poštimaju malo stvari u driverima od audigya, dobije se puno lijepši zvuk.... ali opet kažem, nisu to ni jeftini zvučnici, al isto ponavljam, da većina mojih frendova ne čuje razliku... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|