|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
uff kad ja sagledam koliko sam platio sve ovo iz siga boli glava al opet nije mi žao
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Pod naletima kopita zla
|
i ja sam na odvikavanju...reko..zapravo..jos samo neki zalaman za grafu..cca 150kn..TT big typhoon 300kn, crveni led vent 50kn i i crvena neonka cca 60kn..i to je to ![]() da jos 600kn trebam..a to cu za prvu placu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Eh, da... Oblivion bi mogao opravdati silne kile kuna utučene u razno-razni hardware... Sudeći po reviewovima i ocjenama na netu, tako će i biti ![]() Bilo bi divno zbrojiti cijene svih naših konfi i izračunati koliko bi djece u africi spasili od gladi tim novcem... (ovo uopće nije sprdanje sa idiotskim postom otprije par tjedana u Svaštari) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Registered Abuser
|
Ja sam u 3 godine dao preko 16k za kompove. Onaj desni u sigu sam platio 12k samo kaj je umjesto 6600GT bila 9800XT (na šta sam bacio 4000kn: hitthewa , igrice nisu ni kad je izašla baš letile na njoj). Sva sreća da sad nisam imao više para za onaj lijevi komp, da se opet ne zaje...
![]() |
#38 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja "upgrejdam" zbog hobija... Igram se puno, volim igrat sa AA, lagano mi se oči privikavaju i na HDR... Tak da nova grafa pada nakon ispitnog roka u 7.mj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja vec godinu i pol nisam utrosio kune za komponente. Ovaj komp koji imam je i predobar za sta ga koristim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam isto potrošil sve pare kaj sam imal viška ali ne žalim ni kune : goood : Imam 30 g i ovo mi je 5 komp koji sam složil.Od kad znam za sebe stalno nekaj čačkam po hardveru i softveru.Svi moji frendovi briju na kompove.To mi je fakat gušt i nema boljeg nego kad dojdem doma s posla stisnem power switch i čujem onaj poznati *plink*. Jedino kaj žalim je kaj je propal 3dfx i kaj sam dal 250$ za s3virge od 2mb(pisalo na kutiji prvi 3d akceleratorr) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
I ja bih si htio jos jedan, jedino bas nemam puno ideja kak bi ih mogo iskoristit, pa ak moze savjet, thx. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ček kako misliš platio si ju 4000kn a igre nisu letile, pa 9800pro/xt su u svoje vrijeme rasturale... viš kako moja još gura bez beda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Registered Abuser
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Rasturale su konkurenciju al igrice su dosta slabo išle, ne ko danas. Onda nisi mogao odigrat Far Cry na 1280x1024 sa 4xAA i 4xAF, dok danas sa grafičkom za 4000kn možeš CoD2 i FEAR tak odigrat (u FEAR-u možda ipak na 2xAA)
![]() |
![]() |
#44 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Decki lijepo ste slozili te troskove za hardware a gdje je ostalo ? Troskovi Interneta (DSL, ISDN ili vec sta imate) koliko je tu stuceno novaca svih ovih godina, legalni software itd,itd Mislim da sve to ne treba tako gledati, je da sve to kosta ali... Taj ali je gust koji imas kad slozis svoju kantu sam, instaliras Windoze, Linux li nesto trece, je.... se sa problemima, pomognes nekom savjetom da rijesi svoje itd Nisam pristalica prevelikog trosenja love za komponente, ono sto je nuzno za igre, programiranje u Accessu, muziku, filmove. Pratiti stalno i imati nove komponente je nemoguce. To ne da ide naprijed, nego pici sve u sesnajst .... Nemoguce pratiti a kamo li dostici. Jedino ako imas kamion love : nuts :
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
za te novce si moga kupit korejsko auto ![]()
![]() |
#50 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
I ja sam isto pun kurac ulupo u ovo iz siga,a prije sam imao sckA s X850XT...Nama treba zabranit upad na tržnicu jer kad se vidi da je dobra komponenta pod malu paru jebeno je teško obuzdat se...Neki dan mi stari nešto sere i kaže za svoj jebeni komp si mogo kupit auto.Nije ni tako u krivu...To je nešto u čovjeku da mora u sigu imat nešto na čem će mu barem jedna osoba zavidit,a dok to ne obuzdamo,nema nam spasa.Još kad se sjetim koliko puta nisam izašo u grad ili ošo u bosnu po šteku cigara samo da bi mogo ušparat za komponentu ovdje na tržnici...Jebeno smo bolesni koliko god to ne htjeli priznat.Kom treba 7800GTX ili OCZ platinum ili dvojezgreni proc?Jesu office i autocad toliko zahjevne aplikacije?Sve komponente iznad 2K zabranit kao jake narkotike ![]() Zadnje izmijenjeno od: žile. 27.03.2006. u 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Slazem se sve sto kosta vise od 2000 ma od 1500kn treba zabraniti... definitvno ![]()
![]() |
#53 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
a ja mislio da pričate o sexu damn vrjednost moje kante je cca 1300 kuna . hehhehehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
LoL. Ja nesmijem ni počet računat kolko me kostala konfa ![]() ![]() 2.8c - 0kn d865gbf - 0kn mema 1 gb - 0kn 160gb samsung - 0kn 120gb barica - 0kn DVD Pekac - 0kn DVD rom - 0kn i Sad najskuplja stvar 930bf - cca 1800kn t300 - 150kn ladica eksterna - 200kn Napajanje i ostale điđe miđe za stisavanje PCa kupljene u linksu max 1500kn u 2 godine. MAX ! I da 6800LE također links 1328kn ![]() VF 700cu - 150kn (ak se dobro sjecam) - MENTAL ![]() Mozda sam neso zaboravi. Alu biti oko 3000kn u 2 godine. Prije nisam potrosio ni lipe osim na LG 774FT prije 5-6 godina. Da me svaka komponenta kosta vise od 0kn imo bi jos uvjek tulca. EDIT: Skoro zaboravih. Niste normalni. Ja bi stavio cijene kartica barem jos 100% vise da vas ATI i nVidia jos vise pomuzu za 8xAA i 3 frame vise. Da vam se jos vise korporacije smiju kolko ste da prostite naivni . ja znam da bi vas ja muzo ![]() I da skoro sam i to zaboravio. NAJVECI utorsak majku im njihovu t scumovsku. DSL 139kn mjesecno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ovi kompovi će nas dokrajčit. Možda se idući put sretnemo u centru za prevenciju ovisnosti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja polako završavam s kupovinom, evo danas sam uzeo tipkovnjaču, još mi je ostala giga RAM-a i miš te možda još jedan DVDRW ili mamina daska i to je to, jebe mi se više za komp...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma nije istina da treba zabranit skuplje komponente jer nekima to koristi da bi samo pokazivali u sigu dok drugima kao gamerima i treba takva jer igre su zahtjevne i zbog njih se kupuju takve komponente. A oni koji surfaju netom i rade u wordu i imaju 7800gtx i dual core oni su luuuuudi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|