|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
od 2gb ja sam napravio 4.6 gb ![]()
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo, kod mene 2.23 GB...mogo sam još pjesmu dvije skinut, ali, nisam htjeo riskirat...ionako im previše plaćam za 2 gige ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja od svojih 5gigi potrošio 6.5 gigi ![]() Više nemam živaca pazit na promet uopče više niti ne gledam baš tek na kraju mjeseca da vidim a za flat nemam para ![]()
![]() |
#34 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Volio bi vas vidit na mom start paketu. Prošli mjesec sam ga udvostručio, a kako sam danas krenuo i ovaj ću. Mislio sam da će ovih 512 bit dosta za surfat ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() A u 2 dana sam napravio već oko 500MB i kad sam mu pokazao to reko je da nemože vjerovat, a evo ima par dana da mi je rekao da mu je premalo 512MB hehe: goood :
![]() |
![]() |
#36 |
Dok je nama nas :)
Datum registracije: Apr 2005
|
LOL Domi, tvoj me avatar posjetio na jedne moje frendove iz razreda koji su se napalili na Emu Wotson ![]() A promet, nikad nisam imao flat rate ![]() ![]()
![]() |
#37 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Potrosio sam 760 MB. U inat jer mi prosli mjesec nisu ispravno prikazivali na stranicama upload do 5 dana prije kraja mjeseca pa sam se preracunao i platio jos jedan paket
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 01.03.2006. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Mene pizde, nakon 2 mjeseca flata, stavili na 512MB paket, iako sam IZRIČITO naglasio da hoću 2GB. i to sam pitao dobro onog na "šalteru", ako je sigurno 2gb, a on meni "ma je, evo 2 gb". pizde lopovske, sutra idem na helpdesk pitat ih za zdravlje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
supermen ima AMD-a
Datum registracije: Mar 2005
|
zato sam ja na miru, flat i srednja brzina (od 28.12.2005) i do sad u tih 2 miseca imam kojih 200gb na disku (živio 70r3n7) ![]()
![]() |
#40 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 | |
supermen ima AMD-a
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#43 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam do 28.2 ima paket od 5GB a napravio sam 7,20GB... Od 1.3 sam presao na FLAT... jer ionako svaki mjesec, predjem limit za 1,5-2GB... pa mi i nije neka razlika u cijeni, a mogu skidat do milog boga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() Ja ovo imam zbog zajebancije s frendom. Zezali smo se preko MSN-a, blabla, pa sam na kraju na većinu foruma stavio taj avatar pa su me ljudi čudno gledali ![]() ontopic malo: Sad ću strašno pazit ovaj mjesec da ne pređem opet tih 2gb. Zasad i ide dobro - dosad sam nekih 40mb samo potrošio. Nešto mi govori da neću izdržat ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
meni je promet 1.5 gb na mjesec |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Gdje napravi? Evo frend me zamolio da mu skinem OSX, 1.2 GB. To u 5 sati skinem. Pa si ti misli kako se radi promet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Prošli mjesec oko 5.6 GB |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sada imam limit 2gb, trenutno sam već na 800mb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Od 2GB ja napravio 15GB hehehe I dobio jezikovu juhu i mjesec dana nesmijem na net, ali preko noci ukljucim silent mod na grafi i imam vodeno i necujno skidam ![]()
![]() |
#59 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
ja uspio se uspio skontrolirat. paket od 512MB i prosli mjesec napravio oko 1200MB, tako da, presel sam samo za jedan paket... Al ovo je k****, pogledas mail 2 put, odem na forum i evo ti ga na, ode megabajtaza...
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
to sta si potrosio 10 dana u prvom i cijeli drugi, to su ti dva obracunska razdoblja.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|