![]() |
Kolko ste prometa napravili?
Eto meni ističe nažalost i drugi mjesec flata:(
Prošli mjesec sam napravio 78,59GB, ovaj sam za sada na 91,91GB, pa me zanima kolko ste vi napravili za vrijeme trajanja flata?:) |
Ne znam točno kolko sam prometa napravil, ali skoro dva mjeseca nisam gasil komp.
|
Citiraj:
|
u dva mjeseca flata sam napravil oko 130-140GB prometa...od 1.2. mogu napraviti samo 512MB, he,he da mi je to za vidjet...
|
|
za 11,12/2004 i 1/2005 (onda su davali flat 3 miseca) oko 150 giga na brzini 384/64..........
|
Ja nisam previse (ne vise od 80GB u tom razdoblju) a sad sam na paketu 5GB i evo par dana prije kraja mjeseca na 6,2GB...bem mu :(
|
U 7,8 i 9 mjesecu mi se laptop ugasio na 15 min, jer me neki haker pokusao sj... Skinul sam otprilike 90GB za cijeli period.
Sad mizernih 2 Gb i to se moram kontrolirati neviđeno:rolleyes: |
Koliko god se trudio nisam uspio preci 15GB :( ...
Ovaj mjesec 8GB tek :( ... smrch... Ebiga...192/64 flat... :D ... dosta.... |
ovaj mjesec 123.30 GB, prosli 134.18 GB, veza je 512/128
|
Citiraj:
Ja ću ovaj mjesec nagurati taman oko 100. |
Evo ja samo 50Gb :( propao mi mjesec džabe :(
|
6.5Gb,5Gb paket ovaj mj:)
|
prošli mjesec 52gb, ovaj 62.. nisam baš zadovoljna, moglo je i bolje :D
al i nije loše s obzirom da me zahebavao komp, pa modem..pa sam bila tjedan dana kod staraca :burn: u 5. mj mi ističe ugovor..nadam se da će opet biti negdje kakva akcija (čitaj:flat) :D i da će snizit cijene :o |
U prosjeku 6-7GB...dnevno.
|
Oko 10gb mjesecno trosim (nemam flat). Ali evo sad je kraj mjeseca i imam 13gb. :( Zato sam sad smanjio brzinu sa 1mbit na 512kbps pa ce valjda manje u drugom mjesecu. :D
|
Ovaj mjesec 29.3 GB na 192/64 flat
|
U: Seeding 497.91 GB ( 0 ) D: Leeching 239.36 GB
95% su fantasticne serije sa SCIFI koje HTV vjerovatno nece nikada otkupiti:beer: |
Meni su ugradili 10.2. i u prva 2 dana o'šlo 600MB od 2GB :fuming:
Brzina 512/128 Ne znam kako ću se iskontrolirat, te COD, te skidačina spotova, tek sad vidim da i obično surfanje po forumima je*eno nagriza promet. Kako je tek onima sa najmanjim paketom, oni mogu pogledat mail 3 puta i to je to :clap: P.S. Je li zna ko kako se obračunava nepotpuni misec korištenja? je li po postotku dana ili se može sve potrošit pa shodno tome i platit puni iznos ako su recimo uveli adsl zadnji dan u misecu? |
:D
|
Citiraj:
:) |
Ej jeste slabi. Čuj za mjeseca oko 190 giga maximum je neko napravio( nisam baš čitao sve). Eh kada su bili BIHnet dani u trajanju od 7 dana jedan lik je skinuo 4x giga. Eh sad zamislite da ste mu dali falt na jedan mjeseca a kamoli na 2: Machineg .
|
Evo ja imam sad paket od 512MB i pazim gdje surfam i sad na kraju mjeseca sam preso 1000MB, jos je i veljaca pa je skraceno, al mislim da bi mi dva paketa od 512 bila dovolja plus onih 256MB od treceg koje ne placam...
Sve u svemu, malo na forum, nema vise odlazaka po stranim sajtovima, malo za fax i to je to. buraz spana Ogame i jos smo dobri sa tih gigu potrosenih... a tek su prosla 3 mjeseca od 24 u ugovoru... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja imam 2gb..iako cu se sada maknuti s DSLa..odo ja na flat cable...kupiti disk malo poveci..cca 160-200gb i skidaj mile :D
|
Citiraj:
http://img521.imageshack.us/img521/7...board019da.jpg |
Imam 2GB promet na 512/128 i ovo mi je prvi mjesec i morao sam obečat staroj da neće bit više od 140kn čitaj više od 2G+255MB.
Tako da sam jedva al fakat jedva izdržao i nisam prešao, inače sad sam zadnjih sat vremena koliko sam doma stavio da mi se skida mjuza da sve potrošim koliko mi je ostalo... Eh sranje je kaj nisam imao flat tak da sam u banani:D |
Meni otkako su ga uveli 20.1. nisam ni gasio komp pa je u onih 10 dana u siječnju bilo 50 GB, a u veljači 130 GB (eh da je bilo 30 ili 31 dan a ne samo 28 :D) Sad još moram iskoristiti dio ožujka :D
|
Imam 2gb paket a napravio 2400mb :(
Nije neko veliko prekoračenje, ali ću morat slušat prodike... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:49. |