|
![]() |
#31 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Tako je, sad dela. Prepoznao mi je browser signing servis od Certillie i uredno me promptao cert selekciju ![]()
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Na egradjane se mozes spojiti i sa tokenom od banke i to je dovoljno za skoro sve stvari, osim zahtjeva za izdavanje dokumenata i sl. stvari koje traze visu razinu autorizacije.
![]() |
![]() |
#34 |
49%winner
|
Kod mene nema ovog retka, pa opet eraticno radi. Ali skuzio sam nesto - najcesce ne radi jer komp hiberniram i browser mi je uvijek upaljen. Kod budjenja kompa logiranje karticom ne radi dok ne restartam browser. Nista brisanje kukija, force refresh... Samo restart browsera pali.
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ja imam ovaj, samo mislim da sam dosta manje platio za njega. https://www.amazon.de/-/en/Gemalto-G.../dp/B003JMPWCW
![]() |
#36 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nekad ih je bilo po 60 kn u Chipoteci, onda su digli na 120 kn, sad ne znam koliko je to eura... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Manje više svaki kojeg sam probo dela. Imam neke stare koje sam još na faxu dobio za čitanje E-indeksa kad su se tek pojavili, taj se pokazo najpouzdaniji još. Probo sam iz vica i neki prastari sa Win98/WinXP markacijama na sebi, sav žut već od sunca, malo sporije očita osobnu, al isto šljaka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
zato bi i htio takav koji mi daje "veće ovlasti" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
Ako ti nema tko za posuditi, e osobnu možeš aktivirati i u policijskim postajama ( https://gov.hr/hr/mup-i-akd-pozivaju...-certilia/2433 ). Samo ti trebaju papiri koji su došli uz osobnu, ako ih nemaš moraš zatražiti nove. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
49%winner
|
Potpis na ovo. Mi smo duuugo taj citac koristili, ali sad ga imam samo za penzice u familiji koji jos koriste dummy fonove i koji eto NE zele aktivirati screen lock opciju na smartfonima (pin/pattern/prst) jer Certilia trazi biometriju za laksu verifikaciju, ali prihvaca i pin/pattern ako ga preferiras. Svi smo presli na Certiliu. Koliko god puta to aktivirao rodbini, uvijek neki korak zajebem i zaboravim tocne upute. Ful je jednostavno kad skuzis, ali evo ni sad ne znam gdje sam i koje sam upute pratio pa cu se vjerojatno i sljedeci put zajebat. Tako da bi rekao kako je dokumentacija malo traljava i lako se izgubiti u terminologiji koja te se ne tice niti te zanima (kao mene).
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Kao što su kolege odgovorile, ne treba ti čitač za e-građanin, postoji puno načina prijava. Mislim da sam ga čak kupio u Interšparu ![]() Uzeo sam čitač jer mi je lakše te egrađanin pizdarije klikat na PC-u nego stiskat po mobitelu, tako da mobilnu certiliu nisam ni aktivirao. Koliko čujem proces je zabavan i pun iznenađenja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
A ne znam zašto je proces "zabavan" i pun iznenađenja. Aktivirao sam hrpi ljudi jer imam čitač (kupio ga dok nije bilo certilije) i nikada nikakvih problema. Ono ljudi od 70+ godina koriste bez problema pa nekom na ovom forumu to ne bi trebao biti problem. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|