|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
342 je na pola, pošto je baterija deklarirana na 700. Natprosječno visoko, ali ne mora značiti puno, te baterije su dosta dobro napravljene. Provjeri u Vantage detaljno health baterije. Naljepnice naravno makni, izgleda ružno sa njima. Lako se mogu odlijepiti, vrlo malo ljepila ostane i ono se lako skupi i makne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam oduševljen sa svojim, vrhunsko je stanje, tipkovnica je jedna od najboljih na kojima sam tipkao, ekran vrh, baterija drži dugo. Jedino što je problem su windowsi na kojima ništa ne radi iz prve. Prvo mi se ekran nije htio rotirati kad sam ga koristio kao tablet, naravno nije do laptopa već windowsa, nakon par sati sam uspio riješiti problem. Najnoviji je problem HP active pen. Naime, olovka ne radi. Spoji se na laptop, rade dugmići ali ne crta. Siguran sam da je problem u windowsima samo nisam još našao riješenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo da dignem malo temu... Mislio se uzet laptop/tablet nakraju se odlučio za 2u1 pa meni stigao HP EliteBook x360 1040 G8 i onako radostan idem ga uključiti, neće ![]() ajde reko možda ljudi nisu stignuli napuniti bateriju. Uključim punjač nakon 20 sekundi palim dobijem sliku. Pogledam status napunjenosti baterije 79% ?? Dok je na punjaču idem kabel izvući iz utičnice, laptop se ugasi. Divota. Ajde došli win10 na švabskom idem friški instal 11. Odradim to za 10 minuta sa svim pustim updateima (automatski skinulo i noviju verziju BIOSa) sve se instaliralo. Nema pomaka, opet ista stvar. Skinem hp diagnostic tool i kad idem provjeriti bateriju izbaci error ![]() BTW baterija ima 172 punjenja . Poslao im mail pa ćemo vidit šta će odgovoriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Slično mi se dogodilo sa jednim od laptopa koje sam naručio od njih. Poslao im screenshote Dellove dijagnostike, isto je baterija failala. Kad se napunila na 100% radio je cca 15 min laptop na bateriji. Rekli su da im pošaljem laptop nazad. Za tjedan dana su ga poslali ponovno, sa novom baterijom. Baterije su daleko najveća kocka na tim njihovom korporativnim otpisima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Slažem se. Ali da je netko samo probao uključiti prije slanja (jer nije nov) bilo bi sve jasno. Što se tiče uređaja, on je doslovno nov novcat. Nigdje točkice ni na tipkovnici ni ekranu a ni na kućištu. Stpljen spašen 😃 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam osjećaj su ti polovnjaci precjenjeni. Za polovnjaka u malo boljem stanju i upitnim stanjem baterije (bez obzira šta oni pišu), možeš nabaviti novi lap. Neće biti neki spektakl od performansi, ali nitko ni ne kupuje laptope do 400 EUR da bi se igrao na njemu. Još će imati M.2 umjesto SSD-a, većeg kapaciteta i više rama.
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam od njih uzeo šest HP Elite x2 1012 G2 po cijeni od 199€ po komadu + 20 eura poštarina. Svi su se pokazali odlični. Mislim da laptop 2u1 po toj cijeni je odlična kupnja. Nigdje nisam našao jeftinije. Nemam zamjerku na trgovinu. Što se garancije tiče, ne znam kakvi su, zasad mi nije trebala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja sam nedavno uzel Fujitsu laptop od ovih: https://gebrauchte-technik.de/ Došel je u 4 dana, laptop u fantastičnom stanju, battery wear 12%. Pa čisto da i ovaj uzmete u obzir. Inicijalno sam pikiral Surface Laptop 4 za 560€ ali sam na kraju uzel Fujitsu U7311 sa 11th gen i5, 16GB RAM i 256GB SSD za 270€. Još ima godinu dana garancije, a stanje je tiptop - izgleda ko da nikad nije bil maknut sa dockinga. I sad je spojen na Thunderbolt 4 i gura 2x 4k ekrane na 60Hz. Evo konkretno ovaj model: https://gebrauchte-technik.de/Fujits...ragend/M013188 https://imgur.com/czSRHn9
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Dostava? Cijena mislim.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#44 |
Omicron Alpha resident
|
I ja sam super zadovoljan, kućište od magnezija, jako lagan (1.17kg) i izgleda ko pošten poslovni laptop. I to kaj veliš, lagano se servisira, promijenil sam mu termalnu pastu za manje od 10 minuta. I još ima 4G modem u sebi, ali nemam neke koristi od njega za sad. Najveći minus mu je kaj nema fingerprint pa koristim samo PIN za login. Mislim da je fora u tome da se Fujitsu povlači sa tržišta pa se firme masovno rešavaju tih laptopa. Barem objašnjava zakaj su cijene tih laptopa toliko niže nego od ekvivalentnih modela drugih proizvođača.
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam, ali meni je sve ispod 15,6" malo. FHD na 13,3" mora izgledati smiješno, bez cvikera nema šanse da išta viidš.
![]() |
#49 |
Premium
|
Jasno, to su uglavnom korporativni otpisi. Naravno da poslovnjaci ne koriste 16 inchne debele cigle nego magnezijske lagane ultraprijenosnike. A zasto, pa jednostavno je. Ako se nedajboze ne kupuje za gayming, uvijek bi za 300 400 eur prije uzeo to. Za primjer, imao sam thinkpad carbon g7 koji me uz ugradnju nove baterije dosao 400injak eur. U ducanu za to dobijem nekakvu plasticnjacu od 2kg sa tn ekranom koja se cijela savija dok tipkam ![]() Inace Mario, fala na linku, moram priznat da bi uzeo ovaj fujitsu iako mi ne treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
From Tapatalk with love |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Omicron Alpha resident
|
Vidim da je 404 na stranici, zato sam i ostavil screenshot ispod linka ![]() Tak je bilo 404 i nakon kaj sam ja kupil svoj, tak da izgleda da dolaze u valovima tak da ako netko pikira nek refresha link s vremena na vrijeme
![]() |
#53 | |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
meni je 90% vremena na monitor spojen super je za nosit na delo jer ima samo 1kg i ne primjetim ga u torbi, za razliku od prijasnjeg 3kg gaming laptopa, sta sam tramakao zajedno s ostalim stvarima u rusaku mislim da mi je bila dobra odluka thinkpad i steam deck, umjesto gaming laptopa |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Omicron Alpha resident
|
Sad vidim da imaju i voucher za Surface Laptop 3 modele, 100€ popust pa za: Citiraj:
A npr: Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#57 |
Omicron Alpha resident
|
A gle, fensi business ultrabookovi. Kvaliteta izrade je super, ekran im je razina Macbooka, imaju touch i generalno su dobar paket za prijenosni lagani kvalitetan laptop. Minus je kaj se ne mogu nikak upgrejdadi, mislim mogu se otvoriti za npr. čišćenje venta, promjenu paste, i moreš M.2 SSD zamijeniti al samo 2230 model. Tipkovnica se bar more jako lagano zamijeniti. https://www.youtube.com/watch?v=OpXizbzeRoc Meni su lepi, zato ih gledam ![]()
![]() |
#58 | |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
ja imam nekakav laptop sa 4k na 13" scalling mi je na 250% mislim , i sve je ok dok se ne spojim na remote desktop koji ne podržava scalling i dobijem prozorčić veličine kutije cigara. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Intelova 10th generacija je onako hot-hot u odnosu 8th. M.2 u 2230 skoro neisplativ kada nema puno proizvedenih marki (osim WD SN770 1Tb koju se nađe oko 120 eura) ![]() Koliko vidim , zaštitne limiće treba jako jako sporo i dobro paziti da ne savineš.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
https://devolutions.net/remote-desktop-manager/ Preporod od kad sam se prebacil na dual 4K monitore, sve RDP konekcije su DPI aware i virtualke skaliraju sukladno DPI-u monitora. Alternativa je MS Remote Desktop sa MS Store-a, preporuka ak imaš 10-20 virtualki, za sve više od toga je nezgrapan za korištenje. RDCMan je generalna preporuke ali ne radi DPI scaling sa RDP-om tak da sam ga maknul iz upotrebe, bar dok ne izbace update s kojim buju to popravili
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|