|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ono sto sam htio reci, je da maxtor ne radi (nije radio) na nf4....a kod gospara seagate ne radi kad instalira SW IDE drivere.... znaci da je do drivera stvar u zadnjem slucaju, a maxtorova je greska sto su mu crkavali diskovi kad ih prikljucis na nf4.... jednostavno ne treba korisititi drivere, kad svi znaju da su losi i gotovo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tko koristi Nvidia sw IDE drivere zaslužuje sve kaj ga snađe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
A imam li ja SATA2 ubrzanje i NCQ ako ih neinstaliram? Jer mislim da mi sada raspoznaje diskove kao IDE |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Jeli ovo konačno riješeno. Mislim kupit neku nf4 ultra ploču a imam Maxtora 200 Gb SATA2 (6V200E0, firm. VA111630) koji bi trebao biti sistemski disk. Pomažu li što driveri nvidia 6.86? Ima li uopće rješenja osim kupnje drugog diska?
![]() |
#35 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Conner diskovi.... Jedan moj frend iz Australije je iz mora izvadio PC. Bilo je to prije 10-ak godina. Rastavio, osušio... Hard - Conner - se nije htio zavrtiti pa ga je otvorio i ručno zavrtio. Kaže, sol u ležajevima. Pustio ga da radi par mjeseci non-stop. Nakon fdiska i formata hard radi i danas. A bio je u moru. Ostatak konfiguracije također radi (osim vrtećih periferija), jedino ne radi floppy controler jer je more izgrizlo jedan pin na rubu kontrolerskog čipa. Izgriženo do u čip, ne da se zalemiti.
![]() |
#37 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Malo spama ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni dan danas radi jedan conner 200mb otvoren uronjen u ulje od bureka (radi hlađenja) Tu i tamo se pojave bad sectori jer u ulju je ostalo nešto mrvica sira i slično, ali onda samo isperem domestosom (pažnja:koristiti isključivo onaj iz plave boce) i opet radi super |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|