|
|
Rezultati ankete: Koji informaticki casopis kupujete? | |||
BUG |
![]() ![]() ![]() ![]() |
29 | 59.18% |
Enter |
0 | 0% |
Mrez@ |
2 | 4.08% |
VIDI |
6 | 12.24% |
PC-chip |
6 | 12.24% |
Neki drugi |
6 | 12.24% |
Glasači: 49. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#31 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() je da sve mozes prije naci na netu ali ipak kad kupis i kasnije mozes naci ako ti nesto treba. a i zanimljivo je citat brojeve stare 3-4 godine - dobro se nasmijes "starim" tehnologijama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() inače imam ih pun kup doma ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Sad baš gledam "Snažna računala, 500+ Mhz" PC Chip 12/99 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
Sjecam se tog broja! A onaj od 7/99 sa AMDom na gigi i Nives Celzijus na naslovnici. LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Imam i taj. dosta vremena sam kupovao sad unutar godine više ne kupujem... prešo na klik. barem se čovjek nasmije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
nisam nikad ništa kupovo...samo NOVI LIST=) imam net već 7 godina pa sam se nasurfo ![]()
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Kupujem BUG i Hacker od prvih brojeva (ne bas od prvog ali, nazalost, stari brojevi su "nestali" u jednom pospremanju polica ![]() ![]() Pogledajte samo recenzije hardwarea u Hackeru- neke su za plakat, on se kupuje da me podsjeti na igre koje sam taj mjesec igrao a BUG ko BUG uvijek se nade neko zanimljivo stivo,nesto da se podsjetis sta si procitao na netu ali i nesto novo (nemamo svi ADSL). ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
BUG i VIDI je da sve to ima na net-u,,,,, ali ima nekih stvari iz tih caspopisa koje zelim u kolekciji a o programima s BUG DVD-a da nepricam..... lakse to uzet s DVD-a nego skidat s net-a jeftinije je ![]() a njihove testove nis i negledam nisu vjerodostojni ![]() i najjace je kad BUG VIDI i PC-chip testiraju jedan te isti proc i daju tri potpuno razlicita rezultata ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Hacker i Bug. Hacker zbog prejebenih recenzija, crkneš od smijeha...Ali i iz navike... Ah, što reći o Bugu... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
Nedostaje Hacker. Njega redovito kupujem jer sam gamer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja kupujem bug za 15kn... ![]() da nema za 15kn, ne bi ga kupovao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() inace, ja bug kupujem sa 1 mjesecom zakašnjenja na štandu na glavnom kolodvoru i zato je cijena 15kn...a sad da bug bas moram imati odmah cim izađe, to mi nije napeto... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ja uzimam Bug redovito več 4 godine! Ali moram priznati da je bug prije nekih 2 godine bio odličan, a sad polagano prelazi u pušionu! Software na cd/dvd-u nije zanimljiv, večinu prostora potrate na funny filmiče i igre, dok se tu i tamo zna zaloviti dobar program! inače po kvaliteti recenzija,opširnosti i same estetike su mi definitivno bolji od Vidia ili PC Chipa! Dok sam bio zaluđeni gamer, kupovao sam Hacker i PC Play, sad ga jedino kupim kada nemam ništa za čitati (a to je rijetko). |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Mislim da sve sto ima u racunalnim casopisima ima i na netu tako da neuzimam niti jedan.Net i PC Ekspert su sasvim dovoljni a jedini casopis koji kupujem je National Geographic jer je stvarno kvalitetan i dobijes hrpu informacija za 29kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
BUG je nekada bio stvarno dobar IT casopis. No kako su mase pocele shvacati sto je racunalo tako je on poceo pisati o tome sto je web mail i kako uci u bios. Sada kada ima ENTER i Mrezu i sva ta sranja mogao bi vratiti stari bug. Dakle BUG za recimo to srednje i napredne korisnike a enter za ove kako podesiti pop account. A i mogao bi se rijesiti bahatih novinara koji misle da su neko i nesto jer su NOVINARI u IT casopisu. Tukci. Nekad mi je stvarno bio dobar casopis ali sada ga nemogu smisliti. Kupim mrezu tu i tamo. Ma daj katastrofa. Interview -i na pol casopisa. Like I care. Do tada imam Pc world i PC magazine i ostatak neta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#57 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Sto se tice Buga 99,00 to je bio san od casopisa. Stara postava, pogotvo Mladen Bobinac! Sad su se utopili u samodopadnosti, mladi nadobudni autori (ne svi ![]() Kaj se tice Mreze, pa nije Mreza za svakoga... jebiga nema Dziforce 34 test i FarCry 39 recenzija na 33 strane ![]()
![]() |
#59 |
Cushion-first
Datum registracije: Feb 2005
|
Čitam Bug i Mrežu, ali ih ne kupujem... radim u njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003