![]() |
Koji informaticki casopis kupujete?
Evo ja kupujem BUG.
|
Mrez@
|
fali ti opcija; NITI JEDAN. - taj mi je najbolji
|
Ja sam prije kupovao BUG ali u zadnje vrijeme ne kupujem niti jedan
|
Ja sam odustao od toga, prije sam kupovao PC Chip, al prestao. Orijentirao se na web, ove naše pročitam tu i tamo kod frendova...
|
Večernjakova rubrika onLine ti fali :D
|
To ide pod "Neki drugi":D
|
prije 7 miseci sam presta kupovat iti jedan, inače sam uzima pc-chip i bug. 2 su razloga: - na netu prije saznam vijest
- na poslu šef uzima vidi, bug i pc chip |
Bug kupujem redovito 2 god, a one prije koliko sam stigao
Oni su mi najbolji, jer stavljaju više reviewa hardweara,i pograma nego ostali. Jest da im se zaleti neka glupost tu i tamo I dvd im je ok Još samo kad bi smanjili reklame...samo bi onda koštao 60 , a ne 35kn. Enter dobiva frend (od stare koja radi u školi) pa se "ubodem" malo |
Prije sam kupovao " BUBU " ali više ne.
Sve što tamo pieše ima na Net-u, a za te pare radije kupim cigarete. Naravno... kupovao sam BUG dok nisam pušio :D |
Nista,tu na forumu ima dosta o svemu...
i malo oko po netu. |
Bug
Ali ne redovito, vec samo ako ima neka zanimljiva tema... |
Citiraj:
slazem se s ovim definitivno najobjektivniji autori, nepristrani clanci, zanimljive teme... |
svaki mjesec kupujem hacker, zbog igri...
dok bug recimo svaki drugi mj... ipak imam net.:clap: |
prije bug sad moto klub i moto puls
|
Ništa. Možda jednom godišnje PCplay, PCchip, Bug.
|
Ja isto kupujem Bug, nabavim ga za 15 kn, pa mi se isplati.
|
Ja sam isto prije BUBU dok nisam uzo DSL sad surfam :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na koju foru? |
Citiraj:
|
Kupovao sam PC chip od '99 do '04. Sad vec godinu i pol nist ne kupujem jer mi se isplati.
|
kupujem BUG od 75og broja, btw to je oko 6g.
mozes ga kupit na FERu po nizoj cjeni s CD/DVDom :D |
Citiraj:
Od jeseni cu samo nazicati DVD ili CD. Papiri mi ne trebaju! ;) |
BUUUUG, ponekad pc chip ili vidi al sad vec 3-4mjeseca nisam nist uzimo(uzima moj frend):)
|
Kupim onaj koji mi ima zanimljivu temu... ali to samo povremeno. Znaci, kupim recimo 3-5 brojeva godisnje.
Jedan redovito bude BUG i onda moj SOPHOS antivirus dozivi upgrade :D Do pred jedno 4-5 godina sam bio BUG-ov pretplatnik, ali mi to sad nema smisla jer na netu prije saznam vijesti, detaljniji su mi review-ovi na netu i tako to. P.S. Prvi broj BUG-a koji sam kupio je bio dvobroj 7/8... tema: Racunalne igre :D Ujedno, to je i prvi informaticki casopis koji sam ikad kupio. |
ja čitam bug al ne kupujem...
mama donese s posla:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja vise nista ne kupujem....sta cu citati u Bug-u nesto sto sam procitao na netu pola mjeseca prije.....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:32. |