|
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Da li je tko uspio poštelat ProgDVB da mu radi HDTV bez trzanja i zastajkivanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
meni isto trza, a volio bi da mi radi lijepo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Laughing Man
|
Zadnje što sam ja čitao o prijemu hdtv-a preko SS2 za prijem bez trzanja treba 3000+ proc, ponavljam čitao, nisam isprobao kod kuće premda imam SS2, jerbo mi ista trenutačno nije u pogonu, tako da ostavljam mogućnost da nisam u pravu... EDIT: eto provjerio sam i nisam u pravu : hitthewa
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 11.04.2006. u 20:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Meni se više nevide HDTV programi na Hot Bird-u.Valjda su kodirani!?BTw najbolje je gledat HDTV s Elecard mpeg2 decoderom,najmanje trza.Meni zapravo nije uopće trzalo.
![]() |
#40 |
Ex-Gastarbajter
|
Ma po meni je zastrašujuće da nema adekvatne softverske podrške za satelitske kartice... ovaj ProgDVB svi hvale, a to je po meni tako spor i nepouzdan program,da je to strašno.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
Inače ja sam probao više manje sve programe za sat preko kompa (barem one što podržavaju ss2) i progdvb je daleko najbolji, tj jedini po meni ima kakvu takvu šansu postat solidan komad softwera.
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Ex-Gastarbajter
|
e upravo to mene zabrinjava, da jedan ProgDVB predstavlja najsvjetliju točku na toj sceni, a sve je to daaaaleko od nečeg pravog... i da pitam odma, kako mogu schedule napraviti za snimati određeni program... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Laughing Man
|
Service->EPG->označi što želiš snimiti na tom kanalu->for record. Podesi u scheduler vrijeme da počne snimati malo prije, i završi mali kasnije i to je to, normalno mora biti upaljen i podešen na taj kanal u vrijeme kad želiš snimati, mislim da se neće sam prebaciti... BTW meni osobno je progdvb sa zadnjim verzijama radio savršeno, vidilo se da je čovjek riješio hrpu bug-ova, od rušenja programa, do pomaka u sinhronizaciji slike i zvuka i problema sa skeniranjem kanala. Mora se uzet u obzir da tip ovo sam razvija. A dobrih komercijalnih rješenja ne smije biti, jednostavno zato jer ne smiju podržavat pluginove za koje znamo čemu služe.
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Ex-Gastarbajter
|
tipu svaka čast, al eto neka korporacijska aplikacija, sa nekim "sivim" dijelovima bi bila veoma dobrodošla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
Meni je AltDVB najbolji http://www.altdvb.ro/ .Besplatan,brz(brži od ProgDVB-a)malo zajeban za podesit,al nije tako strašno. * Windows 2K/XP Compatible * Suport premium & budget cards * Fast startup * Parallel transponder scanning * Native DiseqC 1.2 & USALS + RAW * Integrated Program Guide (EPG) * Teletext + Subtitles * Extensible with Multidec compatible plugins * Complete channel informations, including ES & CA * Channel list filter & grouping * Independent channel volume control * Fast channel switch * Teletext through video-out (SkyStar1) * Picture-in-Picture (PIP) including encripted channels * Maximum 4 simulteneous recording * Record additional streams (AUDIO,TTX,PAT,PMT..)
![]() |
#46 | |
Laughing Man
|
Altdvb je živo sr..., bar je bio prije, novije verzije ako ih ima nisam probao, na starima ni diseq nisam mogao dobiti da radi...
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#48 | |
Laughing Man
|
Ne znam kako sad ali pogotovo mi je išlo na živce što prijašnje verzije nisu snimale u mpeg2 formatu, nego onaj ušljivi ts ili tako nešto. Evo upravo skinuo i gledam i još uvijek isto smeće sa malo ljepšim ikonicama, a bogami i diseq i dalje ne radi, stvarno krasan komad soft, nema što nema...: roller : Šteta prometa koji sam potrošio da bi ga skinuo. Ajde molim te učini ljudima uslugu i prestani to smeće hvalit okolo, jer će onda bit milion pitanja tipa kako ts u divx i sl.
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
NVIDIA PureVideo Decoder , samo to i ništa više.. obrisat sve ostale kodeke u ruti i grf te xgr filleove , radi i sa atijevim karticama. Decoder je težak 20,5MB. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Diseq i te kako radi , čak je i brži nego u ProgDVB , što se tiče "ts"-a on se u par minuta provuče kroz PVAStrumento i dobiješ ispravni i formatirani mpeg2 koji je "ispravniji" nego onaj što ga snimiš sa ProgDVB. Za razliku od većine programa Alt-DVB ima i sliku u slici i potrebno je svega 10-tak minuta za uštimavanje programa. Hebemu kakvi su to programi koji neće sami radit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Laughing Man
|
Ne radi ni progdvb sam, pa sam ga uspio poštelat, sam i bez ikakvih uputstava. Ovo čudo od altdvb-a jednostavno ne mogu probavit. Ali kad već tvrdiš da diseq switch radi daj neka uputstva. Što se mpeg-a tiče ne vidim razlog zašto ne bi snimao direktno u mpeg2 format, a za ispravnost istog virtualdubmod rješava sve probleme. Ovo za PiP stoji i tu se apsolutno slažem...
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Hvala POMO na instrukcijama za diseq switch, ali meni i dalje ne radi! Podesio ja i ProgDVB onako, sa kombinacijom 4 lnb astra-hotbird-astra-hotbird i ništa. Nešto sa Technisat receiver-om garant treba da podesim, ali ne znam šta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
otkad sam prodao SS2 vise i nepratim vijesti pa me zanima dali se jos uvjek moze nesto otkljucat?
![]() |
#56 |
Moderator
|
Uspio sam lijepo podesit ProgDVB, a sa DVBViewer Pro 3.2.6 se još malo mučim. HADTV radi kao sto se i vidi na slici. ![]() Nego da li neko ima iskustva sa DVBViewer Pro 3.2.6.69. Danas sam ga instalirao i radi super, ali mi nisu jasna neka podešavanja za OSD. Za razliku od standardnog ovaj ima pun kufer opcija i mogućnosti podešavanja.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 05.06.2006. u 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nemoj mi molim te o tim stvarima ovdje, vech sam ti to spominjao. Shto se tiche programa nekako sam se naviknuo na ALT-DVB, svidja mi se njegovo brzo prebacivanje programa, a i poprilichno je konfigurabilan.
![]() |
#58 |
Ex-Gastarbajter
|
ovako, ProgDVB mi više nikako ne odgovara, spor je i ruši se i blabla.. Može neka pomoć za konfiguriranje DVBviewera i ALTDVB-a, diseq-a i takve stvari... također ako altdvb može ugodno vrtiti HDTV, ne treba mi onda dvbviewer.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Moderator
|
Citiraj:
Javim ti se i sve ti objasnim da ovdje ne zamaramo pučanstvo jer ....................
![]() |
![]() |
#60 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Jamči se sloboda mišljenja i izražavanja misli dok se ona ne krši s osnovnim pravilima ovog foruma. Bez spominjanja određenih programa i načina kako doći do njih. Sve ostalo je dopušteno. Mislim da ima dosta foruma te tematike tak da bi još jedn bio previše... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|