|
![]() |
#31 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pri pravljenju dotičnog kulera, mislim da inžinjeri nisu aludirali na ubrzanje nikakve vrste ![]() I kao što sam rekao, nekad (najčešče u narodno američkom) 2 c se mogu čitati S, i nisu uvijek "KS" (davno sam išao u školu, nemoj ne pitati primjere) ![]()
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne može ti nestati to prvo c.Uostalom,evo ovdje hrpa riječi takvih: http://www.howjsay.com/index.php?wor...&submit=Submit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() a di ti je krušl balistiks ![]() hemerfol of tor ne pričaj budalaštine,kakav aselero,di si ti to vidio,možda na blajnd gardijan - liti ćoravi stražar pjesmi nekoj da je cc jednako s. Nema šanse,ks se to čita..nema veze sa ubrzanjem,ali otud vjerojatno potječe accelero,ekselero..s tim da je ovaj e ustvari ae..čita se tako,između a i e. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kako se što izgovara treba pitati čovjeka koji je dao ime tom proizvodu. Isto kao što se neka mjesta u Hrvatskoj naglašavaju totalno neintuitivno za neke ljude, pogotovo koji ne žive tamo i nisu nikad čuli za to. SKAJT katana nije ziher. Kuler je dobio ime prema oružju/oruđu, sajt se izgovara.
![]() |
#35 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Točno ne izgovara se skajt već sajt, ali na isti način što ako je netko tko je davao ime zamislio da se tako izgovara ![]() Ukratko štogod on zamislio ne može nečemu nadjenuti ime Nož i onda reći da se izgovara Vilica jer mora biti unutar nekih jezičnih pravila osim ako ne izmisle posve novu riječ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
Oduvijek sam kao dijete htio bit SKAJTer ![]() Ova tema bi mogla imati par desetaka stranica uskoro ![]() PCEkspert škola stranih jezika |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Beerman
|
složio bih se s razlikom što je i ozenteK. sve te tech se izgovaraju K Još nije toliki problem sa engleskim riječima (osim onoga hauppauge npr koje meni zvuči njemački ![]() E da i ne budite lijeni ima toga na guglu dosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
erm, engleski ima podosta varijanti, englezi i ameri drukcije izgovaraju, a onda kad se krene u neke podvarijante, svi smo nadrapali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Previše komplicirate ![]() ![]() Azentećh Iksmatek Haupage |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |||
Banned
|
Citiraj:
Kako znaš,pa tog oružja nema u vorkraftu. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Recimo čujem klince,bend Manowar, čitaju mejnovor,a oni sami u pjesmama kažu menovor. ![]() Tako imaš sir augentaler ili kako se već zove,nećeš ga čitati ogentaler,nisi na drogama,ili jesi ? ili oči,augen..nije ogen,gospe draga,nego augen. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Banned
|
Šta to,to je qratz.Treba bit HapaaaŽ,kužiš,ko da si zabrijo na vrancuski ![]() Citiraj:
![]() Opismenjujemo zajednicu ![]() Citiraj:
http://www.howjsay.com/index.php?wor...&submit=Submit |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Beerman
|
Citiraj:
evo ti dva izgovora ali ni jedan ti se neće svidjeti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
Citiraj:
Tako može i sith biti izgovor,zar ne? Bili bi bliže nego sajt. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
Scythe se izgovara duže malo,iako je slično sa site. Saajt se izgovara,to je po sjeČivu dobilo ime,tu nema priče uopće. Kad smo već tu,ajmo napravit spamaru i podobivat kartone? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
Citiraj:
Ma daj samo mi klikni slikicu i možemo mijenjat pokemon karte,ja imam samo crvene,par žutih ajd. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Avocado
|
Citiraj:
Iako mislim da je svatko dovoljno inteligentan da shvati da je ovo zapravo povučena paralela sa našim svepravilnim hrvatskim jezikom (kojeg zapravo danas nitko ne zna onako kako nas jezikoslovci žele prisiliti da govorimo) i izgovorm engleskog jezika. Kao što postoje pravila naglašavanja u hrvatskom tako postoje i pravila čitanja određenih znakova u određenom redoslijedu u engleskom. I UVIJEK postoje izuzeci od pravila. ![]() Ima ako u 3dsmaxu6 napraviš svoje oružje i ubaciš u vorkraft. Ako su instrukcije eng jezika kod tebe besplatne javljam se na jedan sat. Ali samo ak su besplatne. Nema smisla plaćati nekoga tko ne zna izgovarati engleski.
![]() |
![]() |
#50 |
Beerman
|
Izuzeci naravno postoje, ali nisu toliko ni jezikoslovci krivi koliko mi sami. Od malih nogu se ne nauči kvalitetno, ono što se nauči se iskrivi da se dovedeš u situaciju da zaboraviš normalno i ispravno pisati i govoriti. Naravno onda kada oni promijene nešto od onoga što smo možda i zapamtili sve padne u vodu i na njih svalimo krivnju. Posebice zahvaljujući internet komunikaciji, pa slengu s ekipom itd zaglupljujemo se i poseljačujemo. Masu puta se zateknem da koristim nekakve skraćenice, sleng, ne poštujem interpunkciju, započnem rečenicu s malim slovima itd... a kruna svega je kada na internetu pišeš bez naših dijakritičkih znakova, pa negdje drugdje moraš napisati nešto formalno s njima. edit: fala destroyer, ponijela me interpunkcija ![]() Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 18.06.2009. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Avocado
|
![]() |
#52 |
Banned
|
Evo,i sad distrojer kaže da ne znam izgovarat,ma bravo. A kad čujem ajron mejden prisere mi se,jer i sami članovi kažu ajrn mejdn. Ne znam mislim, tema je besmislena, niti je british english jednako us englishu, a kamoli one paralele sa njemačkim još. Nema smisla. Ohladi malo destroyer,nije tema napravljena kao nadjebavanje. Svoje frustracije liječi dalje od sarkazama na moj račun,toliko sam bar tu dugo,da nisam ničiji poligon za ispucavanje. Besplatne instrukcije,kakav lik.I to na temi kojoj nije mjesto ni u smeću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
tu nema logike kaj se tiče scythe_a složio bih se sa žiletom, znači saajt |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Beerman
|
Citiraj:
![]() Ajde da vas čujem http://www.merriam-webster.com/dictionary/accelerate gore accelerate i dolje acceleratingly izgovor - jel u pitanju AE ili I ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
|
A ček,šta vi mislite,da ne postoji makar jedna osoba koja je nekom tamo pi si eškpert forumu vidjela da ekipa drula na tamo neki kuler i pokupio ime,i onda otišao u Lynx i tražio šit mugen 2? In your dreams. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
|
Krušl. Al ne onako grubo rusko Š,malo ga smekani,kao Ciganović npr. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
Pretpostavljao sam, al me bilo sram napisat, ak nije točno, da nebi bilo kurenja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|