![]() |
Pravilno izgovaranje Proizvođača?
Idem kupit neke stvari,pa me zanima kako se pravilno izgovaraju na naški neke od ovih firmi!
Slab s engleskim..i da jednom to pravilnon naučim.. -ASRock -CANYON -GIGABYTE -ACER -PHENOM -SAPPHIRE -CHIEFTEC -FOXCONN -Case Logic -Corsair -SCYTHE Katana.. |
Boli te qurac, dodjes sa sifrom proizvoda pa nek' se frajer za pultom znoji dok cita ime branda... :D
|
Vamo gdje kupujem nemaju svoju stranicu..znači moram sam sve pitat da naruči..
|
-ASRock - ASROK
-CANYON - KENJON -GIGABYTE - GIGABAJT -ACER - EJSER -PHENOM - FENOM -SAPPHIRE - SAFAJR -CHIEFTEC - ČIFTEK -FOXCONN - FOKSKON -Case Logic - KEJS LODŽIK -Corsair - KORSEJR -SCYTHE Katana.. - SAJT KATANA Da je ovo ne daj Bože Srbija onda bi PC shopovi sve nazive ovako imali u cjenicima :roller: |
-ASRock - esrok
-CANYON - kenjon -GIGABYTE - gigabajt -ACER - ejser, al znaju govorit po Vuku i acer -PHENOM - fenom -SAPPHIRE - sefaj'r, safir -CHIEFTEC - ćiftek -FOXCONN- fokskon -Case Logic - kejs lađik/lođik -Corsair - korser -SCYTHE Katana..- sajt katana |
hehe..hvala na pomoći.. čuj SAFAJR...sad ce se tek trgovac zbunit...
|
Citiraj:
-Kanjon -Gigabajt -Acer -Fenom -Šafire -Ćiftek -Fokskon -Kase logić -Krosair -Scajti katana Ovak ja naručujem ili tražim kad sam u trgovini, jesam seljo ali me većinom razumiju :D |
jedno pitanje:
zakaj bi se SCYTHE čitalo sajt? |
Citiraj:
http://visual.merriam-webster.com/pr...3&title=scythe |
The C is silent, my young jedi apprentice :goood:
|
Zanimljiva tema.:kafa:
Meni je npr. "problematično" Hauppauge... |
Citiraj:
no, bilo kako da kažeš u dućanu, prodavač će te čudno pogledat i morat ćeš mu prstom pokazivat koji je to proizvod. |
a "Leadtek"?
|
Lidtek...ko bi reko...
|
Sad zovem rođaka koji radi u jednoj inf radnji da mi vidi neko dobro kućište..kaže ima samo FRONTAJER...wtf?
Kucam u google to neka mi auta izbacuje..kakva su to kućišta?? kaže neko gamersko kućište...robot |
|
Citiraj:
Sigurno još ima problematičnih proizvođača. |
Ja bih prije reko da se izgovara frontier, tako kako se i piše.
|
frontir, s naglaskom na i-ju.
|
o se izgovara više kao A ili ə
|
Citiraj:
|
Izgovara se -frontijr
Sa naglaskom tu negdje između "i" i "j" Damn, vi stvarno neznate engleski :D |
Citiraj:
|
Kak vi čitate accelero? :D
|
pronounced /ˈhɔːpɒɡ/
http://en.wikipedia.org/wiki/Hauppauge,_New_York @juiced: akselero, akcelero da te onda koliko toliko naši razumiju premda engleski imas izgovora ekselero, akselero, ikselero (naravno ovo je po nasem fonetski) :) |
akselero ili po Vuku :goood:
|
Frend je u ADM-u rekao esiliro, čovjek ga je čudno pogledao :stoopid:
|
acelero/aselero...
|
Acelero po naški
makar je pravilno: aSelero - kak često i u narodnom američkom 2 c = S Makar je i to S pod nekim naglaskom Citiraj:
Accelero nema nikakve veze sa ubrzanjem, tak da je "k" (mislim) suvišno :p |
Citiraj:
Primjeri riječi koje nemaju veze s akceleracijom http://www.morewords.com/starts-with/acc/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:11. |