Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.07.2009., 11:40   #31
Mortal
Rambus 3xtr1m
Moj komp

Mortal's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Hhahaa dobar video, na kraju ga predator riješi

Ryzen 7 2700X
Sonic Tower rev.1 (polirani) + 12cm Chieftec
2x 8gb Crucial
B450 Aurus Elite
Segate 500GB Server edition
Silwerstone Strider 560W +12@11.97-11.94V
GTX 1060
Samsung p2770, Hanns G 22' landscape
Samsung pleomax& Microsoft Sidewinder
Kensington Duo Wawe Pad

1. 2xP3 933, Intel OR840 Server, PCI MX440, 4x128Mb Rambus, 80gb segate, SmartBox 400W
2. P4 2.0 wille, Intel i850, 4x128 Rambus, GF2 GTS PRO, 80gb segate, MS 480w
3. P4 1.6 willie@2.0 - Abit th7 II, 4x128Mb Rambus@ 1078mhz, 9000pro, 80gb segate, silwerstone 400w
3 x Prestigio 710, 3 x Microsoft Optical desktop v2.0

i5 530
640gb
1x4gb, 1x2gb ddr3
GT330M
16' wide - white body
Harman Kardon
MX revolution
Online with nokia E70

Battery grip
Beercan: 35-70, 28-85, 35-105, 70-210
Minolta: 28-80, 35-70, 28-100, 35-80, 28-105xi, 75-300
Sigma: 35-70, 28-135, 18-200, 70-300
Sony: 18-70, 55-200
m42: Zenit 135mm, Crestar 135mm, Helios 44m

Mortal je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2009., 14:39   #32
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Malo solo marinca

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.08.2009., 15:11   #33
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Amepshi Pregled postova
AvP kao marinac - koja lekcija iz poniznosti!

Marinci ko marinci ce uvijek biti u g*vnima do pojasa, lako za njih...
Ajme.. Tukli sam AVP po cijelu noć, i uvijek smo bili marinci!

Samo treba odabrati pravo oružje i bit oprezan! (Nemoš sa Flamthrower-om ić na Predatora.. )

Treba znati igrati s marincom sa svakim oružjem i protiv svakog protivnika! A 3-4 marinca koja znaju igrat stvarno čiste sve pred sobom.. Bilo je partija kad smo aliene razbijali sa 5-6 puta više killova, jadnike smo snajperom obarali dok su bili u zraku. One shot kill!

Edit: Sve je u motion trackeru. Moraš kontrolirat igru i u svakom trenutku znat gdje se tko nalazi.. Kad se malo uhodaš po pokretima na trackeru vidiš protiv koga se boriš..

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 07.08.2009. u 15:28.
  Reply With Quote
Staro 11.08.2009., 22:07   #34
Amepshi
Premium
Moj komp

Amepshi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
http://www.youtube.com/watch?v=MECE7NF8G68

Igra vise nije samo plosna, tj. otvara se visinska dimenzija. Ovo ce jako odgovarati Predatoru jer on nije jurisnik, on je lovac koji lovi vece skupine.

No mislim (siguran sam) da ce marinci od svih ovih poboljsanja najvise na*ebati. Alieni ce curiti sa svih strana + jos ces morati paziti jel ti se koji priblizava iz zraka.
Amepshi je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2009., 02:12   #35
Nybelung
Guest

Ma nek ne zajebu motion tracker, smartgun i sniper i ja sam zadovoljan.

A Predatora me nikad nije bilo strah.. Na AVP2 se moglo malo poigrati s postavkama monitora (svjetlija slika) i njegov "cloaking device" je postajao bezvezan, a bez njega je Predo prelagan plijen..
  Reply With Quote
Staro 12.08.2009., 22:11   #36
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Can't wait!
ALiEN17 je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2009., 23:31   #37
Xenomorph
Arroyo settler
Moj komp

Xenomorph's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Definitivno se nadam da će biti igrivo ali uvijek postoji ono "ALI".Što se tiče starih dijelova slažem se s vama opako.Njviše su me strzavali u drugom dijelu oni Mamals(one bube s krilima) ideš tišina a ono tras mamals i trtrtrttrtrtr

Xenomorph je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2009., 08:36   #38
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Dobri video isječci, dobra grafa, jedvaaaaa čekam! Samo da mi komp. ne zastari dok to dođe...
Staro 25.08.2009., 13:31   #39
Amepshi
Premium
Moj komp

Amepshi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Bolji screenshot u zivotu nisam vidio! Koji strah izbija iz ove slike, doslovce te hvata tjeskoba u srcu, kosti ti se stiscu, ma samo pogledajte!

http://gameguru.box.sk/showpic.php3?...pg&pokec=27704
Amepshi je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2009., 15:51   #40
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Stvarno mi nije jasno da jedan topic ovakvog kalibra ostaje ovako zanemaren ! pa di su svi oni sto su se svojevremeno bojali igrat AvP I i II

Ne znam sad vise sto je bilo, a sto ne, ali na ovom linku se moze izvuc hrpa stimulansa;

http://www.gametrailers.com/game/ali...predator/10843

a ovako ce izgledati Box;

http://www.aliensvspredator.net/foru...ts&do=sc&cat=7

sta jos ima novo.. hmm DX 11, i zabrana prodaje u Njemackoj i Australiji !

Oglas

Oglas
Staro 05.12.2009., 16:10   #41
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
A ono, ja koliko volim ovaj serijal toliko ga i mrzim
Previše puta sam skakao sa stolice u AvP2, gasio igru i govorio da ju više nikad neću zaigrati , a igra yebeno dobra. Unmatched atmosfera, ono stezanje u grlu kad igraš sa marincem, sam ko duh... blah... na svaki šum se okrečeš i ispucaš par metaka u mrak... nije to za svakoga
Staro 05.12.2009., 18:06   #42
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
A ono, ja koliko volim ovaj serijal toliko ga i mrzim
Previše puta sam skakao sa stolice u AvP2, gasio igru i govorio da ju više nikad neću zaigrati , a igra yebeno dobra. Unmatched atmosfera, ono stezanje u grlu kad igraš sa marincem, sam ko duh... blah... na svaki šum se okrečeš i ispucaš par metaka u mrak... nije to za svakoga
Poznato mi je to. K tome još, nikad dovoljno metaka, i kad treba ponestane flare-ica.
Staro 06.12.2009., 16:15   #43
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
AvP2 prva misija sa marincima, 15 minuta šetnje, znojenja, iščekivanja napada i ništa, onda odjednom sa svih strana alieni. Nije za igrat po mraku ili ako ste sami u kući.
Staro 06.12.2009., 16:34   #44
renton77
Premium

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor weaponx Pregled postova
AvP2 prva misija sa marincima, 15 minuta šetnje, znojenja, iščekivanja napada i ništa, onda odjednom sa svih strana alieni. Nije za igrat po mraku ili ako ste sami u kući.
da da..to je to. 15 min se šetalo dok se nije naišlo do prvog Aliena. I bez da si ispuco metak uživao si u FPS-u. Tako nešto očekujem...prije svega nelinearnost.
renton77 je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2009., 20:44   #45
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Odigrao sam sve kaj je bilo iz AvP serijala, više puta, definitivno atmosfera koja je bila fenomenalna, poslje čovjeka bilo strah pogledat pod krevet po mraku...
Staro 06.12.2009., 22:02   #46
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Odigrao sam sve kaj je bilo iz AvP serijala, više puta, definitivno atmosfera koja je bila fenomenalna, poslje čovjeka bilo strah pogledat pod krevet po mraku...
Ne samo po mraku..Ja sam svaki put imao psihičke pripreme prije nego sam krenuo u avanturu.
Staro 07.12.2009., 14:18   #47
Markos
Premium
Moj komp

Markos's Avatar

uff jedva čekam,na dvojci sam fakat izgubio dosta sati života(ne skraćuju cigarete život neg igre)
Markos je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2009., 14:22   #48
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

Nadam se samo da će alieni bit malo veći nego u prve dvije igre. Neznam, možda su izgledali manje zbog ondašnje grafike. Nadam da će sada biti u punom sjaju i još slinaviji.
Staro 07.12.2009., 17:28   #49
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Nadam da će sada biti u punom sjaju i još slinaviji.

Ma je
Tak i tak sam yebo milu mayku igri što je tak dobra a tak strašna, baš mi trebaju još slinaviji Alieni

Marinca bi stvarno morali malo zaštititi, je da ima pun arsenal oružja, al šta mi to vrijedi kad skačem na svaki šum i sejvam svaka 3 koraka
Recimo da marinac nikad nije sam, bar sa 2-3 kolege da ti čuvaju leđa i nebo , ali naravno da ne budu retardirani pa poumiru svi
Staro 07.12.2009., 17:34   #50
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Ma je
Tak i tak sam yebo milu mayku igri što je tak dobra a tak strašna, baš mi trebaju još slinaviji Alieni

Marinca bi stvarno morali malo zaštititi, je da ima pun arsenal oružja, al šta mi to vrijedi kad skačem na svaki šum i sejvam svaka 3 koraka
Recimo da marinac nikad nije sam, bar sa 2-3 kolege da ti čuvaju leđa i nebo , ali naravno da ne budu retardirani pa poumiru svi
Ma joj, kad se sjetim, mislim da je uz STALKER CS u redforestu(po mraku ofc) Aliev vs predator najstrasnija psihološki nestabilno brutalna igra.

Inace, je najjaci dio kad onim "rengen" pogledam primjetiš drugog predatora tamo negdje na obali

Kad ovo izađe, mislim da ja palim svijetlo u sobi i po danu
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2009., 18:48   #51
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Da, da, bude tak u 2-3 misije, upališ onaj drugi vision a ono predator na suprotnoj strani mape.

Ma taj STALKER je ništa za ovo. Po Red Forestu sam se sa Exoskeletonom šetao po noći ko u parku , niko mi niš nije mogao Bloodsucker fail

Nema igre koju sam više puta upalio pa ugasio od AvP2, ono, odigram 5 minuta u 2 sata popodne, ugasim, yebem joj mayku i izađem van na zrak... i svjetlo
Čak sam se znao živ usrati i kad bi upalio God mode

Fak of, samo mi još to fali u životu, scene u igri skračuju život po 6 mjeseci
Trenutno se ne mogu sjetiti ni jedne igre čiji mi se dio ovak urezao u pamčenje, ali apsolutno nijedne, taj dio je u prvoj misiji sa marincem u AvP 2:

Citiraj:
kad ideš sa marincem srce ti u grlu. Izvadiš onaj tracker da vidiš ima li šta ispred tebe, tracker miran, nema beepa, otvoriš vrata, hodnik sa tračkom blinkajučeg svjetla, odjednom beep-beep-beep-beeep-beeeep srce tuče 120, kad sa stropa nešto opade nalik na Alienov rep, istrošiš cijeli šaržer Assault riflea i za svaki slučaj pokoju granatu, da bi vidio da si pucao u debeli kabel koji je visio sa stropa... ...
Staro 07.12.2009., 22:02   #52
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:

Nema igre koju sam više puta upalio pa ugasio od AvP2, ono, odigram 5 minuta u 2 sata popodne, ugasim, yebem joj mayku i izađem van na zrak... i svjetlo

Fak of, samo mi još to fali u životu, scene u igri skračuju život po 6 mjeseci
Trenutno se ne mogu sjetiti ni jedne igre čiji mi se dio ovak urezao u pamčenje, ali apsolutno nijedne, taj dio je u prvoj misiji sa marincem u AvP 2:
, potpisujem, a ona misija prva sa marincem...

Cim sam se odvojio od svoje ekipe trazim nekakve kontrole da pricam sa svojima, da pozovem nekog, jer nisam mogao niti metar naprijed, pogotovo kad malo malo na "blinkeru" zablica ona točkica od onog fakinbrzog elijena , herc 800BPM, znojni dlanovi, hladne noge, suza u desnom oku + konstanto treptanje da mi se razmagli pogled, ali neuspiješno. Naravno, do fajta još nisam došao, a vec sam esc-quit game.

...reko budem igral kad nebudem solo doma za svaki slucaj

p.s. a sa predatorom igram, ali kad god nekome "otkinem glavu" (tj., pokupim lubanju) dobijem srčani na onaj predatorom scream, nebitno sto ja igram predatora
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2009., 00:07   #53
BraBUS
Nervozni poštar
Moj komp

BraBUS's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
vidim da ste poprilicno uzivljeni..

igrao sam AvsP2.. poceo sam s marincem.. nisu niti došli alieni..vec me muzika otjerala XD

onda sam uzeo predatora..i bio najjaci u igri

s alienima nisam igrao, jer su mi bezveze..
Staro 08.12.2009., 18:15   #54
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
hahaha a dajte, pa nije toliko bas strasna bila !?!

Mislim i mene su k'o marinca izbrecali, ali nikad nisam dosao u 'napast' gasit igru a igrao sam je iskljucivo solo i u totalnom mraku.

Iako.. sjecam se sada, da nakon tih prvih 20 min. sa marincem ni cura ni jedan frend vise nisu htjeli cut' za nju

Meni je definitivno najupecatljiviji bio taj 'immersion' faktor koji vise sa niti jednom drugom igrom nisam dozivio. Tjeskobni horror sa marincem, i onaj izolacijski osjecaj otudjenosti koji je pogodovao da se sa Predatorom osjecas bas kao neki 'vanzemaljac' pa cak i taj neki bestijalni pristup na koji te je navlacio Alienov gameplay.. u svakom slucaju jedno malo gaming Remekdjelo !

Moja vec preordana iz UK-a !
Staro 08.12.2009., 18:21   #55
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Nadam se samo da će alieni bit malo veći nego u prve dvije igre. Neznam, možda su izgledali manje zbog ondašnje grafike. Nadam da će sada biti u punom sjaju i još slinaviji.
http://www.youtube.com/watch?v=BMC4SeO5_RY 1:08 <-- ti to dovoljno slinavo ? a za 'sjaj' ce se pobrinuti DX 11
Staro 08.12.2009., 18:30   #56
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
hahaha a dajte, pa nije toliko bas strasna bila !?!
Majke mi
Je da sam išao k'o Terminator ali nije mi bilo svejedno

Citiraj:
Meni je definitivno najupecatljiviji bio taj 'immersion' faktor koji vise sa niti jednom drugom igrom nisam dozivio. Tjeskobni horror sa marincem, i onaj izolacijski osjecaj otudjenosti koji je pogodovao da se sa Predatorom osjecas bas kao neki 'vanzemaljac' pa cak i taj neki bestijalni pristup na koji te je navlacio Alienov gameplay.. u svakom slucaju jedno malo gaming Remekdjelo !
Amen to that!

Citiraj:
Nice one.
Staro 08.12.2009., 21:53   #57
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

Citiraj:
Autor Visitor

Mislim i mene su k'o marinca izbrecali, ali nikad nisam dosao u 'napast' gasit igru a igrao sam je iskljucivo solo i u totalnom mraku.

Iako.. sjecam se sada, da nakon tih prvih 20 min. sa marincem ni cura ni jedan frend vise nisu htjeli cut' za nju

Igrao sam i ja u mraku i to još kao klinac, sve je bilo dobro dok nisam ugasio komp. U sobi totalni mrak a prekidač za svjetlo na zidu 10 m od kompa, panika, čujem kojekakve šumove, mašem rukama ispred sebe, spotičem se po raznim stvarima ostavljenim na podu. E jedva sam uspio, kako bi neki rekli "iskustvo koje skračuje život". Definitivno materijal za razgovor za psihićem, iako neznam kako oni gledaju na igre.
Staro 08.12.2009., 22:55   #58
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Nakon par god. igranja odeš na psihu i tražiš PTSP to ti dođe isto kao i droga zato prije igranja streseš jedan Helex ili Misar i nemaš brige igraš bez straha jer kad naleti alien misliš da je kokoš
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 02:36   #59
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

lol, ovaj topic se pretvara u 'potresnu ispovijest', kao kad zrtva nekakvog oblika zlostavljanja istupi, pa onda ohrabreni iskustvom masovno pocnu izlazit u javnost sa slicnim traumama

hocemo support grupu osnovat da budemo spremni kad ovo izadje !?

http://www.aliensvspredator.net/foru...predator-game/
Staro 09.12.2009., 10:29   #60
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
uff jedva čekam avp3
dvojka je bila jako stresna za igrat s marincima...kolko metaka sam ispucao u prazno, ono opreza radi

jedina igra koja se mogla usporedit sa tom atmosferom mi je bila clive barker's undying....
nju igrat sa slušalicama, navečer u mračnoj sobi.... predobro
jed2i je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno