|
![]() |
#32 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Malo solo marinca ![]()
![]() |
#33 | |
Guest
|
Citiraj:
Samo treba odabrati pravo oružje i bit oprezan! (Nemoš sa Flamthrower-om ić na Predatora.. ![]() Treba znati igrati s marincom sa svakim oružjem i protiv svakog protivnika! A 3-4 marinca koja znaju igrat stvarno čiste sve pred sobom.. Bilo je partija kad smo aliene razbijali sa 5-6 puta više killova, jadnike smo snajperom obarali dok su bili u zraku. One shot kill! ![]() Edit: Sve je u motion trackeru. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 07.08.2009. u 15:28. |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
http://www.youtube.com/watch?v=MECE7NF8G68 Igra vise nije samo plosna, tj. otvara se visinska dimenzija. Ovo ce jako odgovarati Predatoru jer on nije jurisnik, on je lovac koji lovi vece skupine. No mislim (siguran sam) da ce marinci od svih ovih poboljsanja najvise na*ebati. Alieni ce curiti sa svih strana + jos ces morati paziti jel ti se koji priblizava iz zraka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
Ma nek ne zajebu motion tracker, smartgun i sniper i ja sam zadovoljan. ![]() A Predatora me nikad nije bilo strah.. Na AVP2 se moglo malo poigrati s postavkama monitora (svjetlija slika) i njegov "cloaking device" je postajao bezvezan, a bez njega je Predo prelagan plijen.. ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Definitivno se nadam da će biti igrivo ali uvijek postoji ono "ALI" ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Bolji screenshot u zivotu nisam vidio! Koji strah izbija iz ove slike, doslovce te hvata tjeskoba u srcu, kosti ti se stiscu, ma samo pogledajte! http://gameguru.box.sk/showpic.php3?...pg&pokec=27704 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Stvarno mi nije jasno da jedan topic ovakvog kalibra ostaje ovako zanemaren ! ![]() ![]() Ne znam sad vise sto je bilo, a sto ne, ali na ovom linku se moze izvuc hrpa stimulansa; http://www.gametrailers.com/game/ali...predator/10843 a ovako ce izgledati Box; http://www.aliensvspredator.net/foru...ts&do=sc&cat=7 sta jos ima novo.. hmm DX 11, i zabrana prodaje u Njemackoj i Australiji ! ![]() ![]()
![]() |
#41 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
A ono, ja koliko volim ovaj serijal toliko ga i mrzim ![]() Previše puta sam skakao sa stolice u AvP2, gasio igru i govorio da ju više nikad neću zaigrati ![]() ![]()
![]() |
#42 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
AvP2 prva misija sa marincima, 15 minuta šetnje, znojenja, iščekivanja napada i ništa, onda odjednom sa svih strana alieni. Nije za igrat po mraku ili ako ste sami u kući.
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
da da..to je to. 15 min se šetalo dok se nije naišlo do prvog Aliena. I bez da si ispuco metak uživao si u FPS-u. Tako nešto očekujem...prije svega nelinearnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Odigrao sam sve kaj je bilo iz AvP serijala, više puta, definitivno atmosfera koja je bila fenomenalna, poslje čovjeka bilo strah pogledat pod krevet po mraku... ![]()
![]() |
#46 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#48 |
Premium
|
Nadam se samo da će alieni bit malo veći nego u prve dvije igre. Neznam, možda su izgledali manje zbog ondašnje grafike. Nadam da će sada biti u punom sjaju i još slinaviji.
![]() |
#49 |
|
Ma je ![]() Tak i tak sam yebo milu mayku igri što je tak dobra a tak strašna, baš mi trebaju još slinaviji Alieni Marinca bi stvarno morali malo zaštititi, je da ima pun arsenal oružja, al šta mi to vrijedi kad skačem na svaki šum i sejvam svaka 3 koraka Recimo da marinac nikad nije sam, bar sa 2-3 kolege da ti čuvaju leđa i nebo ![]() ![]()
![]() |
#50 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Inace, je najjaci dio kad onim "rengen" pogledam primjetiš drugog predatora tamo negdje na obali ![]() Kad ovo izađe, mislim da ja palim svijetlo u sobi i po danu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
|
Da, da, bude tak u 2-3 misije, upališ onaj drugi vision a ono predator na suprotnoj strani mape. Ma taj STALKER je ništa za ovo. Po Red Forestu sam se sa Exoskeletonom šetao po noći ko u parku ![]() ![]() ![]() ![]() Nema igre koju sam više puta upalio pa ugasio od AvP2, ono, odigram 5 minuta u 2 sata popodne, ugasim, yebem joj mayku i izađem van na zrak... i svjetlo ![]() Čak sam se znao živ usrati i kad bi upalio God mode ![]() Fak of, samo mi još to fali u životu, scene u igri skračuju život po 6 mjeseci ![]() Trenutno se ne mogu sjetiti ni jedne igre čiji mi se dio ovak urezao u pamčenje, ali apsolutno nijedne, taj dio je u prvoj misiji sa marincem u AvP 2: Citiraj:
![]() |
![]() |
#52 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Cim sam se odvojio od svoje ekipe trazim nekakve kontrole da pricam sa svojima, da pozovem nekog, jer nisam mogao niti metar naprijed, pogotovo kad malo malo na "blinkeru" zablica ona točkica od onog fakinbrzog elijena ![]() ![]() ...reko budem igral kad nebudem solo doma za svaki slucaj ![]() p.s. a sa predatorom igram, ali kad god nekome "otkinem glavu" (tj., pokupim lubanju) dobijem srčani na onaj predatorom scream, nebitno sto ja igram predatora ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
vidim da ste poprilicno uzivljeni.. igrao sam AvsP2.. poceo sam s marincem.. nisu niti došli alieni..vec me muzika otjerala XD onda sam uzeo predatora..i bio najjaci u igri ![]() s alienima nisam igrao, jer su mi bezveze..
![]() |
#54 |
Premium
|
![]() ![]() Mislim i mene su k'o marinca izbrecali, ali nikad nisam dosao u 'napast' gasit igru ![]() Iako.. sjecam se sada, da nakon tih prvih 20 min. sa marincem ni cura ni jedan frend vise nisu htjeli cut' za nju ![]() ![]() Meni je definitivno najupecatljiviji bio taj 'immersion' faktor koji vise sa niti jednom drugom igrom nisam dozivio. Tjeskobni horror sa marincem, i onaj izolacijski osjecaj otudjenosti koji je pogodovao da se sa Predatorom osjecas bas kao neki 'vanzemaljac' ![]() Moja vec preordana iz UK-a ! ![]()
![]() |
#55 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
|
Majke mi ![]() Je da sam išao k'o Terminator ali nije mi bilo svejedno ![]() ![]() Citiraj:
![]() Nice one. ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Nakon par god. igranja odeš na psihu i tražiš PTSP ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
lol, ovaj topic se pretvara u 'potresnu ispovijest', kao kad zrtva nekakvog oblika zlostavljanja istupi, pa onda ohrabreni iskustvom masovno pocnu izlazit u javnost sa slicnim traumama ![]() hocemo support grupu osnovat da budemo spremni kad ovo izadje !? ![]() ![]() http://www.aliensvspredator.net/foru...predator-game/ ![]()
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
uff jedva čekam avp3 ![]() dvojka je bila jako stresna za igrat s marincima...kolko metaka sam ispucao u prazno, ono opreza radi ![]() jedina igra koja se mogla usporedit sa tom atmosferom mi je bila clive barker's undying.... nju igrat sa slušalicama, navečer u mračnoj sobi.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|