|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
koliko ja znam, on ne postaje glasniji, kako (ako) zuji u pocetku, tom ce jacinom i nastavit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Ko oče stišati svojeg 518 glodavca i povećati preciznost ko ja od prvog dana nek pogleda ovo. Zujanje neće nestati već će se povećati ferkvencija zvuka tj. manje ćete ga ćuti i pomaže u rastjerivanju komaraca ![]() http://www.ngohq.com/news/15043-how-...vista-7-a.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Hm.. i moj zuji ![]() Kad je na stolu, ne cujem nista. Kad ga okrenem naopacke u defaultnoj sjedecoj poziciji, nis ne cujem. Tek kad ga nasarafim 15 cm od uha, e onda se cuje nes sitno, i kad ga nabim na uho je jasno ko dan ![]() ![]() BMK, radi vec 2.5 godine ko dinamit, najbolji znak savrsenog rada misa je kad ne primi ni jedan udarac ![]()
![]() |
#37 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
kupio mx400, zuji ali tek kad naslonim uho na miša, i to jedva čujem ![]() upravo sam ga spojio ali zasad nema nikakvih glasnih zvukovnih smetnji tokom rada ![]() zadovoljan sam sa mišem, jedini prigovor da bi klik mogao biti tiši i kvalitetniji ali well, budemo preživjeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
moj ne zuji edit: evo kupio sam novi, zuji ![]() Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 21.04.2009. u 20:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|