|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kada je kod mene onda se suzdržavam da ne visim cijelo vrijeme, alo u zadnje vrijeme je ona ta koja visi kod mene na kompu jer joj je GTA4 jebenica... Navukla se ženska totalno, hvala Bogu da su joj ispiti sada jer bih inače gledao u strop po cijele dane pošto bi ona visila po GTA4... Jel' vam halaju cure/žene kaj? Ja sam svoju probao na COD navući, ali teško je ženskoj koordinaciju tu pohvatati, ali GTA4 igra bolje od mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
prije me žena pitala čiji je kompjuter jači... Ja ko kreten izlaja, pa moj, naravno ![]() sad oće više rama i disk veći, psmtr ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Reci joj/pravi se da si joj ugradijo vise ram-a, a u stvari joj mazni malo rama iz stroja, mislis da ce skuzit? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Mene je moj taman navuko na UT3, i onda kad sam ga počela ignorirati, počeo se žaliti da mu ne posvećujem dovoljno pažnje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Moja hala s menom prek hamachia wc 3, naravno protiv kompova i najcesce 3 normala jer ona ne kuzi te neke fore pa zapravo skoro ja sve moram solo odigrati, ali je zabavno i uz to se jos spominamo prek voipa ![]() Jedino se zali kad hoce da se spominamo prek msna, a ja nekaj picim online pa ne dobi odmah odgovor nego tek nakom par min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Žena je kao živa ograda. Ako ne krešeš redovno, pređe kod komšije. Citiraj:
![]() 2. ![]() Zato nađete neku maloljetnicu koja ne zna šta je komp i uživate. ![]() Imam par slogana ali ne smijem ih u javnosti iznositi, mogla bi mi policija zakucat na vrata. ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja iam svog miška (laptop u potpisu) i tak. igram se mal, pa ovo pa ono, al nikad ne igram kad je ona kod mene ili nesto... pa neam s time problema, ai nisam neki wow freak i slicno ![]() a kad joj je dosadno i kad seka i braco imaju account onda i ona igra wow.. . ![]() imam srece ocito ![]() a ja se ne uplicem u wow, pa sam onda na dobroj razini kompjuteraša drkaroša...
![]() |
#39 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Moja djevojka je pri kraju studija za profesoricu stranih jezika. Izdresirala me je da mogu bez kompjutera, volana, simulacija, igrica, da mislim da mi je tako bolje i da sam sretan radi toga. Kad bolje razmislim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#46 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Sretnik... navuci ces se ti ponovo, ne brini se.... A i blago tebi... nece je biti po cijele dane... A u vrijeme njenog odsustva mozes piciti koliko hoces ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() inače moja draga mi veli da se maknem od kompa više, ne jer igram neg jer sam konstantno pospan od blejenja u njega. A i sama voli gameat skoro više od mene ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam maknuo drugi monitor i umjesto 2x17' Lcd-a stavio jedan od 22' I ona, gdje je drugi monitor?! Pa stavio sam jedan veliki. Ne, vrati ti ona dva jer meni se tak lakše radi sa slikama i na netu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Adrenaline junkie
|
Evo RJEŠENJE za sve naše probleme. Ako nakon tretmana sa ovim hardverom kaže da će nas ostaviti, u kompletu se dobija i ovaj crni komad hardvera koji ce je zamjeniti. ![]()
![]() |
#54 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
lako je prodavat pamet a sam nisi probao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
curi sam poslao World of Goo i dolazi mi poruka na ircu za 10 minuta "koji kurac je ovo? di je krv? di je ubijanje? masakriranje? ocu krrrrvvv!!" inace igramo na mrezi starcraft, counter strike, warcraft, cod itd... sve starije sta joj lap moze pokrenut ![]() e da... ipak se nakon 20 minuta navukla na woogoo i presla ga u pola dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
ali to ne znači nužno da nisam probao, istina, ne mogu se mjerit sa vama, ali opet . . . hehe, a ima i tu nešto . . . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() de ko shvati zene vlaadace svijetom.... a do tad idem sa drustvom na ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas