|
![]() |
#32 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
jel tko probao spojti taj hdd umjesto normalnog diska u PC i da mu radi? ja sam rastavio 2 komada što su stigla i spojio, ali mi komp nije prepoznao ništa, kao da nisu spojeni, nema ga u biosu niti u disk managmentu u winsima ![]() (a sve paše, i sata konektor i naponski ![]() evo 'nativnih' slika diska koji je unutra, a ne onih iz everesta
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 06.11.2008. u 20:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
|
ne znam, ta mbo je sada na reklamaciji, nešto zezalo oko RAM-a(a i kada bi snimao na cd znalo izbaciti BSOD), pa možda zato nije radilo... probat ću na drugoj kada dođe, no mislio sam da je netko to spajao pa da može reći nešto više. EDIT: stigla je zamjenska, nije intel raid kontroler već šugava nvidia, pa ima malo šiljaka... bit će bolje kada se vrati prava MBO ali 320GB za 2kn je super ![]() usporedba samsunga i te toshibe ![]() usporedba single toshibe vs raid toshibe ![]() usporedba raid toshibe vs samsung ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 06.11.2008. u 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Tome... jedno pitanje. I ja sam dobio Apolla, pa jedno pitanje. Nisam još krenuo u rastavljanje kučišta, taj toshibin hdd koji je unutra je običan (2.5" 5400rpm) SATA disk? Ima li kakvih problema prilikom rastavljanja, može se bez većih problema sve spojiti natrag? Sad se i meni sviđa mogućnost da ga stavim u kućište ako koristi obične sata konektore za komunikaciju i napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
Citiraj:
je, običan mali hdd. 4 sarafa i oko 8 kopči. bez problema se sve vrati nazad (na 'klik' i samo zategneš sa šarafima izvana)
![]() |
![]() |
#39 |
|
ako pogledaš sliku diska što sam stavio gore, vidjet ćeš da mu treba 1A za normalan rad. a 1 usb daje po 500 mA, tj 0.5A, zato mu i treba tay Y kabel sa 2 usb-a tj 1A ![]() (drugi ima kontakte samo za power) ja ga uštekavam na način da prvo spojim oba usb-a u komp, i tek onda drugi kraj u hdd, na taj način odmah ima potrebnu struju za rad, onako kako god da spajaš 1 po 1, on se krene vrtit ali mu 'fali' za spinup pa nije baš zdravo za elektroniku da se 'muči' ...
![]() |
#40 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma tako i ja ustekavam(prvo oba USB konektora u komp, pa u HDD), ali je kabel u bundleu prekratak pa sam pokusao s obicnim mini USB-om od fotica...nije islo. APP ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#44 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Probao sam i s dva, ali nema nikakve razlike (benchao ga)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
moram priznati da od ostalih 2.5 prijenosnih hardova s kojima sam bio u doticaju (simpletech, wd, seagate...) ovaj mi se najvise svidja. Tih je, malen, ima dovoljno dugacak y kabal, izgleda elegantno bez sjajne povrsine koja je magnet za ogrebotine i otiske prstiju... Definitivno preporuka. Nego zamolio bih nekoga da uploada softver koji dolazi sa njim (total media backup)... omaklo se ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 21.11.2008. u 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#50 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
U metrou je 430kn ovaj od 160gb , a 320gb oko 600kn ... Danas gledao i mislio kupiti , ali nasao nesto zanimljivije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() P.S. Imam ja onaj softver (za windoze) koji je došao na disku, ako slučajno još tražiš...
![]() |
![]() |
#53 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
marker u ruke i zacrni. najjednostavnije rjesenje a neces oslijepiti niti izgubiti indikator rada.
![]() |
#55 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
kraj plavih ledica chiefteca ili samsungovih monitora ledica na prijenosnom hardu je sitan problem ![]() a da, inače marker ili izolirka rjesavaju ledice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
pozdrav,meni ovu godnu istječe ugovor pa sam išao gledat kaj daju pod ugovor i vidio disk eksterni baš mi treba nego to sam gledao prije 2mjeseca i pitao svog frenda koji radi u t-comu u zaboku i on je rekao da više nemaju tih diskova i išao pogledat na njihovu stranicu i nema više harda jel ga daju još ili ne je netko uzeo taj disk ovih dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
može li mi netko pomoći? ja sam isto uzeo od t-coma prijenosni hdd za kunu, ali kad ga spojim na pc nema ga nigdje !?! imam 4 prijenosna hard diska i svi mi se, osim ovoga novog, kad ih spojim usb kablom na pc za nekoliko sekundi pokažu u my computer. ne mogu ga ni formatirati kad ga nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|