|
![]() |
#32 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | ||
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Tnx, i btw bio je cimer, sa 1.9v ![]() P.S. baš sam se dogovorio s kolegom s foruma, budem uskoro otkupio taj procesor, jer znam da je u njemu ostalo još za iscjediti, pogotovo s ovom pločom ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne znam jesi spomenuo, kakav je chipset na "prst metodu"? Opekotine 3.stupnja kad ga dodirnes? ![]() Bravo na stiskanju gasa DFI-jki, bajdvej ja sam se jucer konacno malo zaigrao za stare dane i konacno naganjao svog flagija preko 4GHz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
.
|
Daleko od toga. Mlak na dodir. Naravno, kako sam spomenuo, po njemu puše 120mm vent. Pri tim brzinama i voltažama nije baš za igrati se s temperaturama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
.
|
Citiraj:
![]() Hvala. Umjesto fržidera, najbolje rješenje je hladno zimsko vrijeme u Požeškoj kotlini ![]() Zadnje izmijenjeno od: Razer. 22.05.2008. u 14:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
WOW efekt (ne mislim na World of Warcraft). Stvarno odlicni rezultati, odlicna je ova ploca. Po meni je najbolja od P35 za klokanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Udaram Ljude Za Pare
|
svaka cast majstore ja sam svoju ganjao bas do 600fsb ali zgleda da me hebe cpu pa nisam mogao dalje od 570.naponi nisu pomogli a ne zelim vjerovati da ploca ne ide dalje. btw;koji bios si koristio?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
.
|
Hvala. Koristio sam zadnji BIOS. Kolike si napone koristio za SB/NB/PLL? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Udaram Ljude Za Pare
|
e to ti malo teze mogu reci jer sam davno radio ali cu opet probati kad se vidim s njom ![]() inace u prvom planu mi je neki dobar cpu serije 8 et sam da malo napravim pomutnje u super piju. vidim da si uveo dosta reda i vatre po nekim podforumima i to je odlicno.motivira. nemas bezveze S klasu od admina ![]() ![]() pohvale razeru jos jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
.
|
Hehe ![]() ![]() Inače ploča je svakako odlična, čekamo reze sa E8x00, ako budu u rangu onih koje si svojevremeno imao sa E6600, bit će gusto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Odlicno Razer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |