|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Cista katastrofa. pa nih treba na linc baciti zajedno a baricem na celu!
![]() |
#32 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Katastrofa od igre, stvarno koda su oni imali igrača više.. Ali suci su pak igrali za njih, nama dijelili žute šapom i kapom, nisu nam dosudili barem tri ofsajda... Treba na streljanje s njima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
We called it "The Sin."
Datum registracije: Apr 2004
Lokacija: In your head, in your head, Zombie, Zombie, Zombie, eh, eh
|
koji užas, razočarao sam se, nakon one tekme s danskom mislio sam da će mo ih pobjedit bez beda...neznam baš...
![]() |
#36 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma kurac od utakmice
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
katastrofa, ne samo nase igre, nego cijele utakmice. definitivno su se nasle dvije najgore reprezentacije na prvenstvu ![]() a sto se tice nasih igraca, trebalo bi skupljat donacije Prši za skolu glume...
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ajmo dečki, pakirajte krpe i doma gledat tekmu na telki. Utakmica, živa sramota. Olić, mamicu ti j**** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
Utakmica-hebeno loša,naša igra-bolje da ne komentiram mislio sam da će nakon isključenja i uvođenja Srne i Rapajića biti upotrebljivih lopti za napadače a ono kita-puuuušiona: finger : : baad : ![]() grozno su odigrali: giljotin totalno mi je žao onih ljudi koji su išli navijat za naše u portugal a da bi oni odigrali prek kurca s Šivom 1:1,treba ih : axeman : no dobro sad če da dobijemo eng i fra i idemo dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Treba kaj skurit??
|
Isuse Bože, koji su to luzeri. U dve minute popit dva gola. : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : roller : : roller : : roller : LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL hahahahahahahahahahahahahaha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
ZIZOU CARE MAJSTORE ![]() GOOOOOOOOOOOOOOLL :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Engelzi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
We called it "The Sin."
Datum registracije: Apr 2004
Lokacija: In your head, in your head, Zombie, Zombie, Zombie, eh, eh
|
koji si ti englezi papci.. bahatost i nonšalantnost im se odbila o glavu
![]() |
#48 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
Kak je dobil u vugla. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Englezi odite doma! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Uzas zivi a ne igra... ah. Svicarci su igrali opasnije, s 11 i s 10 igraca. Bijedno! Sad su Francuzi dobili krila i zgazit ce nas. A onda cemo Englezima biti zadnja sansa za dalje, pa ce nas i oni...
![]() |
#51 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Ma neće nas dobit.Razbit će mo Francuze!Butina će dat GOL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ma dobit ćemo ih Pršo u 90, minuti sam pred Barthezom i fino ko Šuker tada i idemo dalje.!!!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma daj, totalna katastrofa od utakmice, a da ne govorim o igri naše reprezentacije, lako Pršotu zabijat golove u Monaku kad mu srednji red nabacuje lopte na glavu, a o onom Oliću neću ni govorit, taj me čovijek totalno nasmijava, šta on izigrava C. Ronalda pa tamo kao nešto mulja, pa sam sebe zapetlja i izgubi loptu, totalni užas. A Engleska me na kraju razočarala, dobro su se držali, šta je Gerrard išo vraćat onu loptu nije mi jasno.
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Treba kaj skurit??
|
Nakon tekme sam imao isti rad ko lik na Ujominom avataru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
hmhm...zzz svima...
|
ma ovo je bilo previše žalosno gledati, ali zato su francuzi i englezi odigrali pravu utakmicu u kojoj su francuzi imali više sriće
![]() |
#56 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Nije ništa gotovo,dok se igra ima nade.Ja mislim da bi protiv Francuza trebali odigrati laganini tekmu,minimalni poraz 1:0,a ona protiv onih Engleza igrat 130% i s tom pobjedom bi išli dalje.
![]() |
#58 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#59 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() I još im žene i djevojke pošalju u portugal, pa nije to jebeni izlet !!? ta 23 balvana, debla i trupla predstavljaju sve šti rvacka ima !? Pa oni nemaju srca, igraju tako mlitavo da mi je žao što sam uopće gledao tu tekmu, ne očekujem ja od njih nikakva velika postignuća, ali mislim da bi bilo ok da očekujem da se bore i trude... I onda mi se Herr Otto opravdava kako je vruće , sparno , pa jebemu kako je švicarcima koji su došli sa alpa !? Oni bi po toj teoriji trebali past i puzat 90min...
![]() |
![]() |
#60 |
Lika u mom srcu
|
ima jedna nova: Mi Hrvati, jebemo si mati! izgubio sam zbog njih 150kn na kladionici! francuska-engleska: to je fini nogomet, a ova naša sramota?! Oliću treba noge polomit, tako da ga ne Otto ne uvodi u igru, jer taj tip s loptom ništa ne zna.. Fula je sport! treba je ić u atletiku, šprint na 100 metara! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|