![]() |
Europsko prvenstvo - Portugal
Evo pa pišite svoje kritike, komentare i pohvale o Europskom prvenstvu i Hrvatskoj reprezentaciji.
Prva utakmica Porto - Grčka 1:2 Jako, jako loša igra Portugala, na nekoliko ubačaja C.Ronalda nikog nije bilo na drugoj stativi nekoliko puta. Sljedeća utakmica Španjolska - Rusija (prognoza 2:0) |
Ja nisan uopće moga pomisliti da portugal može izgubit, ali šta je tu je....i nadan se sutra da dobivamo neka do bilo 1:0 ili 5:0
|
oh gle... sticky za portugal... :D
sad sam siguran da vise nitko nece gledat ostale teme do kraja prvenstva... |
E bas sam znal da ce bit i tih tema:D
Taman sam si mislil da bu , pa sam skoro indenticnu htel otvorit onak ko za ozbač: lol2 : : lol2 : |
a prati se svaka tekma :)
|
mene je ova prva utakmica podsjetila na svjetsko kad je Francuska izgubila od Senegala!
koja se lova danas izgubila na kladionicama!! ajoojj... a kladioničari trljaju ruke! :clap: |
I mene je Grčka iznenadila.
Španjolci su mogli i uvjerljivije pobjedit. Sutra će bit griženja noktiju. Ajmo Hrvatska!!!!!!!!!!!!!!! |
Citiraj:
ajmo naši:D frend mi je u portugalu,bit će na sve 3tekme-14dana:grrr: ošo iz škole i boli ga:smoke: |
Pobijedimo li, neznam kaj će bit, al sam siguran da će bit slavlja.
Jel itko gladao jučer navečer snimku Hrvatska-Njemačka s svjetskog 98? Kak je Šuker letio. :D To mi je najdraža pobjeda. |
ako hrvatska pobijedi ja cu...pojes susjedovu macku za dorucak. :D
|
grčka me uopće nije jako iznenadila (ja sam očekivao 1:1) ipak je bila prva u skupini (makar skupina i nije nešto) i imaju dobre igrače koji su standardni u Interu,Atletico Madridu i najjačim grčkim klubovima...u onoj emisiji koja je išla sad prije europskog (UEFA stories ili tak nešto) se ljepo vidjelo da imaju potencijala za proči prvi krug...
|
Citiraj:
Mene zanima Francuska-Engleska. I o toj tekmi nam ovisi prolaz. |
Citiraj:
tko ide sutra na trg Francuske ko '98! Hrvatska,o Hrvatska,hrvats kao, hrvatska kao hrvatska , hrvats kao hrvatska, nezavisna država! Švicarci nek idu doma i jedu Ementaler, tak bu sutra zgledali.! NAPREED VATRENI!!!! |
znao sam da ih vodi "neki švabo", ali očito čovjek nije "neki" već stari lisac koji zna posao....
Citiraj:
|
A zaboravili ste i da su Grcima obećali dvije milje € za prolaz...:D
Joj...kaj bi naši bežali da su im ponudili nekaj slično...:) |
Ma naši nemaju šanse da uđu u drugi krug.Oni nisu sposobni dat gol nekoj jakoj repki ..osim ak to nije krumpir.
|
Citiraj:
imaju šanse za proć u drugi krug. |
Citiraj:
njihovi srednji redovi će nas uništit možda naša obrana i uspije se obranit. Al napad tu nema šanse naši će jedva držat loptu a kamoli kombinirat neke akcije u njihovoj polovici. |
ok francuzi su jači i njih čemo teško dobiti, od švicaraca smo puno bolji i ak čemo igrati kak spada pobjeđujemo, a englezi su po meni k**ac od momčadi... pa oni imaju jednog dobrog igrača... owen nije gola dao već ko zna kolko, roooney ima kolko? 15-16 godina, usrat će se kad mu dođe TOMAS, beckam.. no coment..
kog još imaju... par solidnih igrača na centru i campbela u obrani (jedini dobar igrač uz ferdinanda koji je suspendiran...) Neka pati, pati, pati koga smeta HRVATSKA je prvak svijeta, neka samo suze rone mi imamo šampijone... HRVATSKA...HRVATSKA...HRVATSKA... |
Citiraj:
Onda mi smo djećica sa igrališta spram njima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
daj pogle naše napadče: pršo-7 golova u ligi prvaka olić-neznam kolko je golova dao ali je brz ko sam vrag Šokota-jedan od najboljih strjelaca portugalske lige Klasnić- 13 golova u bundesligi+u prvih 11 bundeslige |
Citiraj:
Owen,Becham,Gerard,Cambell,Scholes,Butt,Heskey,Cole.Neville neznam ih sad više napamet al defitivno klasa više nego naša repka. |
Citiraj:
|
HRVATSKA, HRVATSKA!!
|
Citiraj:
kako ne kužite pa mi nemamo pravog srednjeg reda Nemu tu Asanovića.Bobana,Prosinečkog ovi neznaju ni pola s loptom ko šta su ovi znali kako će ovi dat gol kad neće dobit nijednu kvalitetnu loptu. MOžda tu Rapaić i nešto napravi al on ne može ni cijelu tekmu izdržat a ovi ludi Englezi igraju po cijelo poluvrijeme u ritmu kakvi naši nisi nikad ni vidjeli. |
ovo je stvarno sramota kak su nasi odigrali prvo poluvrijeme :fuming: :mad:
|
Citiraj:
|
Hrvatska - Švicarska 0:0
Katastrofa... Nisam bio siguran ko tu ima igrača više... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:04. |