|
![]() |
#5851 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
moze se, osim jucer u rostovu di su rusi padali pokoseni olovom, cim bi dosli bi jedan otisao napred u prolaz a odozada bi letilo vruce olovo kalibra 7.9mm. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5852 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
e da, jel bude i malo SD-a, malo se previše trči na CTF-u ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5853 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Večeras smo se oprostili od Facelessone-a. Dobio je trajni BAN. Razlog - krov bunara u Brecourtu - jasno je napisano i nebrojno puta ponovljno da je korištenje exploita zabranjeno. Osim toga ponavljao je takve stvari više puta prije. Napomena za nove igrače - ako se nađete na čudnom mjestu ili prođete kroz nešto što bi trebalo biti prepreka - ispričajte se i ne ponavljajte takvo što.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5855 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
A večeras je bogami bilo strava meci su stalno zujali pokraj glava a CTF je stvarno zakon: goood : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5857 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Je bilo je dobro.Trebalo bi nas uvijek bit jedno dvadesetak,onda je to prava igra,ok i muzicku zelju,salim se.Ne stvarno smo dobro halali.E da imam jedno pitanje.Svaki put kad mi krene ocitavat Rostov komp mi se restarta.Jel ima tu kakva caka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5859 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Hajde dolazi ![]()
![]() |
#5860 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
A stvarno smo postali teški ovisnici,samo zanm za seba da ako tako nastavim da budem brzo oćoravio : lol2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5862 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Godinama buljim u ekran i zaključak je da nisam očoravio ništa više nego što bi to normalno. Čak je i rast dioptrije manji nego prije nekoliko godina. Kvalitetan monitor i kvalitetne naočale čuda rade. Imam antirefleksni sloj na monitoru i još 6 na šajbama. Uz još neke zaštite kojima ime ne znam, dobitna su kombinacija. Za svakoga kojem suze oči već nakon par sati gledanja, preporučam zaštitne naočale bez obzira na dioptriju. Pokazalo se kao uspješna metoda. Puno ljudi to nosi a da imaju savršeni vid.
![]() |
#5863 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Ne želim izigravati policajca i stalno stražariti na serveru. Želim igrati kao i vi. Zato mi pomognite i recite tko se to pravi pametan na serveru i iskače iz raznih čudnih mjesta, tko iskorištava exploite i sl. To je za vaše dobro, a prijava je anonimna. Iskorištavanje exploita ili pisanje raznih naredbi u konzolu je jednaki cheat kao i aimbot. Ne želite da od vas netko radi budale sa time. Nemam ništa protiv da si pokazujete mjesta koji su exploiti i načine kako do njih doći. Radite to dok ste sami i u dogovoru. Kada se igra, onda se igra po pravilima koja su svima znana. Facelessone je pokazivao i ranije zavidno znanje skokova na razna čudna mjesta. To se sve može naučiti posjeton na codjumpers. Poznato mi je da i oni imaju server za CoD2 pa neka svoje znanje primjenjuje tamo. I svi koji misle da je to cool.
![]() |
![]() |
#5864 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
jedni shto mozhesh probati ako se to bash svaki puta pri uchitavanju te mape dogadja, reinstallirati igrati po RAK-ovim uputama na sticky-u.
![]() |
![]() |
#5866 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne svida mi se bas ovaj mod kad na pola mijenjamo teamove, no valjda cu se naviknuti s vremenom. Jucer sam samo sat vremena igrao nakon tocno 12h gotovo neprekidnog programiranja tako da su pojedinci imali priliku izivljavati se na meni i skupljati killove ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5867 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
khm .. da se otvoreno ispričam svima koje sam jučer poubijal u svojem timu nakon kaj smo prebačeni na njemačku stranu ... jednostavno nisam naviknut ne ubijatni njemce jer sam stalno igral na savezničkoj strani pa imam nekakav "refleks" ![]() ![]()
![]() |
#5869 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
U PAM-u su napravljene još neke sitne ali bitne izmjene. Nadam se da će neke strvari raditi kako treba i očekujem. Dakle, testiranje je najavljeno za večeras. Moram se ispričati ET-u jer ono stvarno nije bilo normalno. Bacim ukupno 4 bombe i ukupno padne 4 ET-a. Onda sam odustao od igranja. ET je igrao na mojoj strani.
![]() |
![]() |
#5870 | |
Moderator
|
Citiraj:
E.T. je uzeo nove magnete vidim. ![]()
![]() |
![]() |
#5871 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam još friški pa mi nemojte zamjerat ako skinem svog teammatea.. ![]() Al fora je kad se mjenja starana,istina ne uvijek al fora jer, tim više jer sam onda zbunjen da bi sam sebe pogodio. ![]()
![]() |
#5872 |
Moderator
|
neka neka, PAM mi se takodjer svidja kako sam i jucher rekao. treba probati obje strane pa se onda vidi tko je bolji. a i onda da nema prigovaranja, ja bih njemce ja bih ovako ja bih onako. molim vas, ako igra isti tim od pochetka, onda nemojte prelaziti simo tamo u timove, vech odigrajte do kraja sa istim timom. bez prigovaranja, ovo oruzhje mi se ne svidja. kasnije PAM ionako odradi svoje.
![]() |
#5873 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Sad buš ovisan i o ovome.....
![]() |
![]() |
#5874 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Selbstverstendlich ! Sieg ! Zippo von Feuerzeug ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5875 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Warum "von Feuerzeug"? Das ist sehr Komisch. ![]() Grosse problemen in Komunikation.: stoopid |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5876 |
Ex-Gastarbajter
|
Specijalci, prave se njemcima, a svako zna nit pola ![]() zato se mi ameri razmemo jel ![]() po meni je PAM ok, snajp i simo i tamo, jedino je lee mi malo bolji jer ima 10metaka ![]() meni isto jučer u moskvi, totalno ne shvaćam da mi ispred nosa dva rusa uzimaju zastavu, još pucaju po meni.... ![]() al budem se naviknul ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5877 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
narednik -->
Feuerzeug ----> upaljac ![]() ![]() ![]() Citiraj:
Feuerzeug ----> upaljac ![]() ![]() ![]()
![]() |
Autor zippo61
feldwebwel ---> narednik
Feuerzeug ----> upaljac ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5880 |
Ex-Gastarbajter
|
Ja, du schprichst Deutch sehr gut... mein ist nicht so gut. ich bin ein allie fur immer ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|