|
![]() |
#541 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Spori u današnjem pogledu, ali u ono vrijeme su bili top class uređaji. |
![]() |
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: dekky. 07.04.2012. u 15:17. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Malo OT vezano uz EVO 3D - kako pobogu ugasit spellcheck u defaultnoj sense sms aplikaciji? Necu sugave crvene crtice ispod svake rijeci i da mi predlaze druge riječi dok tipkam. Apsolutno sve sam isključio u postavkama pod language and keyboards. Hvala |
![]() |
![]() |
#544 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Settings - language and keyboard - touch input - text input, pa ugasi spell correction, word completion... |
![]() |
![]() |
#546 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jednostavno instaliras neku drugu tipkovnicu ![]() Ja osobno nikad na nijednom romu nisam koristija defaultni keyboard, obicno instaliram Smart Keyboard. |
![]() |
![]() |
#547 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#548 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
samo trebalo stavit pravi rom i sve 5 eno moja djevojka još uvijek koristi moga legenda sa blayovim romom i sve radi tip top, naravno, sporiji je od mog desirea s ali nije ni upola tako dramatično kako ti to tu predstavljaš |
|
![]() |
![]() |
#549 |
Premium
|
Jel zna netko kako dobiti lock telefona? Znači zelim postaviti pin za uređaj, odnosno da svaki put kad se pali trazi pin, neovisno o Sim kartici. Trazim po svom sensationu, jedino sto nalazim je slock screena, ali to nije to? Ako se dobro sjećam na HTC DHD-u je to bilo kao opcija, no na Sensationu ju ne nalazim. |
![]() |
![]() |
#550 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Settings/ security/ screenlock ??? Vidi jel to ono što tražiš.. Evo probao sam I radi.. možeš odabrat I vrstu zakljucavanja. (Pin po želji, pass, pattern, face.. Face ne preporučam jer te mozda ne bude prepoznao u mrak ili tak ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 10.04.2012. u 08:47. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na satelitskim TV-ima su počeli reklamirati One seriju uz prilično zanimljivu reklamu sa naglaskom na mogućnost okidanja slika uz istovremeno snimanje videa. http://www.youtube.com/watch?v=CQojZYDMsOQ
#552 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#554 |
Premium
|
To imam, ali to je opcija pina za SIM karticu. To naravno imam, ali htio bi dodatno zaštiti mob u slučaju da netko zeli stavit svoju karticu da ga trazi pass uređaja. Pod opcijom sim card lock setting mogu mjenjati taj pin, ili ga isključiti i to je to. |
![]() |
![]() |
#555 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da je to baš opcija koja tebi treba. Naime, na mom SGS2 pod stavkom 'Postavite SIM zaključavanje ' kao objašnjenje piše: 'Zatraži PIN za korištenje telefona.' Možda je kod HTC-a drugačije, ali te ništa ne košta da probaš.
#556 |
Premium
|
Ja sad vise stvarno nisam pametan. ![]() Odem na settings/security/sim card lock/setup sim card lock i tamo imam dvije opcije: Lock Sim card(requre pin to use phone) i tu mi je kvačica, kad ju pokusam maknut otvori mi se prozor: Unlock sim card i trazi me sim pin kojeg upisem i kaze mi da je krivi ![]() Druga opcija je change sim pin i tu me prvo trazi stari sim pin kojeg upisem i onda trebam dva put anovi i to sve radi, ne trebam opciju promjene sim pina. |
![]() |
![]() |
#558 |
Premium
|
Zaštita i sigurnost smartphone uređaja
Zanima me kako članovi foruma štite svoje smartphone uređaje? Vec si dulje vrijem razmisljam, sa svom HTC-u imam skoro sve, svi mailovi, forumi, cloud, mesengeri i spraktički sve sto imam i koristim na kompu, to imam i na svom Htc-u. I sad mi se vrti sitacija da ja slučajno izgubim taj mob i da ga nađe neka zločesta osoba, mogao bi dosta toga nepovratno izgubiti, uglavnom bilo bi sranja. Sve lozinke su mi "remeber" jer mi se ne da stalno utipkavat, mob mi nitko ne dira osim mene, nemam sta skrivat, tak da ne koristim nikakave lock aplikacije. Vidio sam da postoje neke aplikacije s kojima se u slučaju gubitka/krađe mobitela moze pristupiti mobu, poslati poruka, napraviti format sd kartice i slično pa me zanima kakva su iskustva? Konkretno Android platforma. Hvala i LP |
![]() |
![]() |
#560 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
#561 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#562 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
I već je rootan i ima hrpa romova http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1533 I ne znam zaš se ekipa pali toliko na te benchmark testove? Ako mob radi fluidno, sve pokreće bez beda uopće me ni dira jel postiže 6459 ili 6754 na testu. |
|
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Isprobao jučer One X, mobitel je stvarno odličan, pogotovo ovo što kažu za ekran, nestvarno dobar. Biti će 2500 kuna u Vipu (eksluziva naravno) u tarifi Bez limita 200 i dvije godine ugovora. Trebao bi biti dostupan od srijede, a koliko sam čuo HTC će u petak imati službeno predstavljanje/pressicu u Hrvatskoj. Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 10.04.2012. u 23:37. |
![]() |
![]() |
#564 |
DD9512
|
One X kupit i odmah rootat i stavit ARHD od mikea. Kako vidim htc i dalje fura cpu grafičko rendanje umjesto da grafiku obavlja gpu. Ne vidim logiku u tom. Što se tiče bootloopa, nisam ga uspio postic na Senzaciji, tako da sumnjam da će biti problema sa One serijom. ICS nema tih problema.. jednom sam čak uspio stavit i krivi kernel, ali nije bilo potrebno vaditi bateriju. |
![]() |
![]() |
#565 | ||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
kak drugacije zakljucit koliko ce samsung galaxy S3 CPU biti jaci od S1 CPUa osim po tim benchmarksima (dobro ajd i po tome sto ce snimati 1080p@30fps video bez problema ![]() to sto mob "radi fluidno" je cisto subjektivno i ne mozes na to staviti neki broj, tj koliko fluidno je zapravo fluidno doduse naravno da ce sad ovo ici u krajnost i vjerojatno mozemo ocekivati 3D Mark mobile krajem godine. Citiraj:
otkud ti to da HTC forcea CPU rendanje 2D elemenata, tj sucelja? taj feature je dio samog ICS kernela i ne vidim zasto bi HTC to isao gasiti.. |
||
![]() |
![]() |
#566 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#567 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Evo sam ovdje na Huawei temi(karikiram- meni je samo na 4500, kak si dobio na 4700). Po meni su to krajnosti već. Rađe bi išo na varijantu od monxa bez Sensea. |
|
![]() |
![]() |
#568 | |
DD9512
|
Citiraj:
Isti taj feature ce imati i ICS kod samsunga, ali kladim se da ce samsung to pogasiti i imati xx puta fluidniji i naizgled brzi mob. @Juice Upravo je sense ono zasto kupujem htc. Nesto genijalnije nisam vidio u mobilnom svijetu.. Apsolutno po mojoj mjeri i to verzije 3.6 i 4.0. A i sto se tice performansi mob nista ne dobiva bez sensea, eventualno 100bodova u quadrantu; govorim o senzaciji.. Huawei ti ima 4500 bodova na cemu?? ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 10.04.2012. u 23:15. |
|
![]() |
![]() |
#569 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Kombinacija koja mi je odlična je ADW Ex sa HTCovim aplikacijama za kalendar, dialer, muzika zbog Beats Audia, kontakti; odnosno sve osim Launchera koji mi jednostavno ne odgovara, ne sviđa mi se. |
|
![]() |
![]() |
#570 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Znači stižu već kod nas? Odlično. 2500 kn je ništa za takvu zvijer, makar mi je previše pretplata 200. I još je VIP, kod kojih sigurno ne idem. Jedva čekam da i sam vidim taj ekran, mislim da će upravo on presuditi između One X i One S. Već se pojavio fini broj ROMova, ali trenutno je jedina opcija otključavanja bootloadera preko HTCdev-a, a pitanje je onda garancije, dali će vrijediti. No sigurno će uskoro biti i drugih opcija za otključavanje, da se ne ide preko official HTCdev-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|