|
![]() |
#55411 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: strgani. 15.06.2021. u 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55412 |
Banned
Datum registracije: Feb 2020
|
lol, 200k kn za 7 godina star hyundai ![]() Realno, to je auto bez karizme, tradicije i bilo kakve prepoznatljivosti brenda, totalni generički crap i pokušaj da se jedan korejac gura u visoku klasu, a to jednostavno ne ide. Kad vidiš da za 60k kn manje dobiješ npr. 330d isto godište onda je daljnja rasprava suvišna: https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-34730717 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#55413 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Nhf, ne volim bmw, a volim hyundai. Ne volim ove aute kojih ima svud, volim aute s puno opreme, cak mi ni konji nisu tolko bitni, al ovaj genesis ima sve, pa i ventilirana sjedala sva sto je nesto sto mi fali u trenutnom autu. ![]() Taj bmw je i slabiji, i manje opreme, i više km. Zadnje izmijenjeno od: strgani. 15.06.2021. u 15:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55414 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55415 |
Banned
|
Ma to sam dao bezvezan primjer prvog auta koji mi je iskočio na njuškalu i šta se dobije za puno manje para. Kao da je problem otići tražiti neku seriju 5, Audija A6 ili sl. za te pare... https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-530...oglas-34518281 kakav hyundai... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55417 |
Banned
|
Čini ti se da ih ima puno jer se za takvim autom okrećeš, još će ispast da svaki 4. hrvat vozi bmw od 20-30k eura i da smo zapravo bogati kao švicarska samo to ne znamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55419 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55420 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ja fala bogu nisam svi. Meni ne vrijede nijemci te nofce. Ajd možda B klasa, al to nije Mercedes cccc.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#55421 |
Moderator
|
Genesis je zakon, problem je jedino, kao i kod meni osobno predobrog Infiniti Q50 je sto im V6 motori cugaju ko da nema sutra. Inace, meni je zakon koliko je razlicita percepcija kvalitete kad su u pitanju Audi/BMW u Europi vs ostatak svijeta. Recimo ovdje te aute smatraju rupama bez dna ![]()
![]() |
#55423 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55424 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Ovo je istina. Ali platiti 29k za onu staru peticu F10 je suludo (pod staro mislim da je nakon nje došao G30 i da je nedavno došao i G30 facelift). Znači graniči s ludošću, ali valjda to tu prolazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55425 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Po BMW-u moze kakati samo onaj tko ga vidi samo u prolazu ili onaj koji se zabije u 6 kredita pa kupi groblje od BMW-a kojem su vec 5 puta vracali kilometre i 6 puta naplatili od osiguranja. Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#55426 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
U ostatku svijeta ćeš teško naći 1.9/2.0/3.0 TDI Audija dok je kod nas to 90% modela. I kod nas su rupa bez dna stariji FSI i TFSI motori, samo su jako rijetki pa ne pridodaju percepciji.
![]() |
#55427 |
Moderator
|
Ne pricam o korisnicima vec o ekipi koja radi na njima.
![]() |
#55428 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55429 |
Moderator
|
![]() |
#55431 |
Premium
|
Ma zezam se, naravno. Ali sam duboko uvjeren da taj los image BMW-a potjece upravo od onih koji si ga ne mogu priustiti i od onih koji kupe ili pokusavaju vratiti u zivot neodrzavan primjerak. Imao sam i ja loseg BMW-a koji me je izuo iz cipela ulaganjima, a evo imam i jednoga kojeg vec skoro dvije godine vozim bez eura ulaganja ako ne racunamo redovno odrzavanje. Jedina stvar koja me smeta kod BMW-a je sto za svaku glupost moras doplatiti dobru cifru, tj. sto nema neki standardni paket opreme dolican premium automobilu. Evo recimo moj nije imao rikverc kameru, a imao je B&O sound system i stakleni panorama u vrijednosti doplate nekih 10k€. Za naknadnu ugradnju kamere su mi u BMW-u trazili 1500€, ali sam na kraju sam sve nabavio, provukao instalaciju i pokodirao za djelic te cijene. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55433 | |
Premium
|
Citiraj:
Skužajte gospodine, i ja bih pljunuo lovu za to al sam preškrt ![]() A i bio sam na godisnjem, tek pandemija pocela, lockdowni i ostale gluposti pa mi bilo dosadno. Morao sam necim ubiti vrijeme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55434 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta se dogodi kada totalno beskorisnoj osobi date da po vlastitom guštu uredi još beskorisniji auto. Warning! Ne gledati ako nemate DEBELE živce jer ova tragedija ljuti svakog ljubitelja automobila. https://www.instagram.com/p/CP_F5G-AI2o/
![]() |
#55437 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55438 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2021
|
Citiraj:
stvarno se zamaras s glupostima, a niti ne kuzis sto je to instagram i promoviranje i da je s lajkovima zaradila za jos 3 takva lamba... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55439 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Pa baš. Žena godinama pametno koristi debilanu kojom je okružena i živi k'o bubreg u loju među idiotima koji sve to plaćaju. Što se mene tiče, svaka joj čast. Odlične poslovne poteze radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55440 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne da me uopće ne nervira,nego bih joj se rado pridružio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|