|
|||||||||||
|
|
#55381 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#55383 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ma zezam se, naravno. Ali sam duboko uvjeren da taj los image BMW-a potjece upravo od onih koji si ga ne mogu priustiti i od onih koji kupe ili pokusavaju vratiti u zivot neodrzavan primjerak. Imao sam i ja loseg BMW-a koji me je izuo iz cipela ulaganjima, a evo imam i jednoga kojeg vec skoro dvije godine vozim bez eura ulaganja ako ne racunamo redovno odrzavanje. Jedina stvar koja me smeta kod BMW-a je sto za svaku glupost moras doplatiti dobru cifru, tj. sto nema neki standardni paket opreme dolican premium automobilu. Evo recimo moj nije imao rikverc kameru, a imao je B&O sound system i stakleni panorama u vrijednosti doplate nekih 10k€. Za naknadnu ugradnju kamere su mi u BMW-u trazili 1500€, ali sam na kraju sam sve nabavio, provukao instalaciju i pokodirao za djelic te cijene. ![]() |
|
|
|
|
|
#55385 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Skužajte gospodine, i ja bih pljunuo lovu za to al sam preškrt ![]() A i bio sam na godisnjem, tek pandemija pocela, lockdowni i ostale gluposti pa mi bilo dosadno. Morao sam necim ubiti vrijeme ![]() |
|
|
|
|
|
|
#55386 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta se dogodi kada totalno beskorisnoj osobi date da po vlastitom guštu uredi još beskorisniji auto. Warning! Ne gledati ako nemate DEBELE živce jer ova tragedija ljuti svakog ljubitelja automobila. https://www.instagram.com/p/CP_F5G-AI2o/
|
|
|
#55389 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#55390 | |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2021
|
Citiraj:
stvarno se zamaras s glupostima, a niti ne kuzis sto je to instagram i promoviranje i da je s lajkovima zaradila za jos 3 takva lamba... |
|
|
|
|
|
|
#55391 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Pa baš. Žena godinama pametno koristi debilanu kojom je okružena i živi k'o bubreg u loju među idiotima koji sve to plaćaju. Što se mene tiče, svaka joj čast. Odlične poslovne poteze radi. |
|
|
|
|
|
#55394 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene kao ljubitelja automobila ljute SUV-ovi s Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Rolls Royce, Bentley bedževima. Blasfemija, ali štaš. Ovo je samo logičan korak dalje u evoluciji idiotizma. Kad ovdje kupiš takav auto, samo si jedan u moru vlasnika Ferrarija ili nečeg drugog "ekskluzivnog" pa ne znači da ćeš biti primijećen, tako da za pažnju moraš raditi budalu od sebe i auta. Kad mi se gledaju auti, sjednem se negdje oko Harrodsa i čekam da se instant bogataši dođu pokazati Azijati to rade s naljepnicama. Imam u kvartu jedan M4 Competition oblijepljen u Moto GP Safety Car ![]() Krzno ili štojeveć je odavno već viđeno, ovi vizionari su to imali još prije skoro 30 godina ![]() ![]() A i auto s kožom je pokazan prije skoro 15. Kasnite ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 16.06.2021. u 18:23. |
|
|
|
|
|
#55395 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#55396 |
|
Premium
|
Čime to oprati u slučaju prljave kiše - deterdžentom za rublje ili auto šamponom? ![]()
|
|
|
#55398 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
|
|
|
#55399 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo još jedne ekskluzivne rugobe. Navodno ih je samo 575 za ovo tržište. Komično izgleda s ovim krilom i šperpločama nalijepljenim na blatobrane. Aerodinamika u F1 stilu ![]()
|
|
|
#55400 |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Pozdrav, neka preporuka kuce koja uvozi u CRO iz DE/EU automobile sa poznatih stranica. Do vrata, doslovce ako moze, bez 18 dokumenata kod 12 "biljeznika, poreznih, policija, webova".... Ponuda, platim, gg. ![]()
|
|
|
#55401 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Vozio sam JCW Coopera na Toru Poznanskom, auto je nerealno zabavan. Bas me zanima kako ova GP izvedba ide. Reviewi kazu da je stari JCW zabavniji, meni taj GP izgleda kao nesto sto bi me bankrotiralo na grobniku jer ne bi mogao sic sa staze haha. |
|
|
|
|
|
#55402 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Koliko te izađe vikend zabava?
|
|
|
|
#55404 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Bio sam jednom tamo prije 10ak godina (dok je bio onaj grubi grippy asfalt), sad uopce nemam pojma kakva su pravila, cijene, zauzece staze etc... nemam nista svoje sa cime bi otisao na grobnik a da bi me usrecilo, pa se nisam ni raspitivao. Tor Poznanski mi je bio 2km od doma dok sam zivio u PL pa sam u par navrata isao bilo track days pa iznajmimo nesto na par krugova, bilo da se islo sa privatnim autima kad je slobodna staza. |
|
|
|
|
|
#55405 |
|
Premium
|
Baš smo ga nekidan tu spominjali - M5 CS 0-300 km/h
|
|
|
#55406 |
|
Moderator
|
|
|
|
#55409 |
|
Moderator
|
Cammisa mi je zakon. Njega i Pobsta prstim jos od Motor Trend kanala. Pobst vozi ko manijak i da fakat odlican feedback o tome kako se auto vozi. Samo nek mu daju pare da radi sto hoce. Lik je realan i zanimljiv. A nacin snimanja i post produkcija je na nivou Hollywood filmova ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 18.06.2021. u 20:41. |
|
|
|
![]() |
|
|