|
|||||||||||
|
|
#55411 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#55412 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
|
|
|
|
|
#55413 |
|
Moderator
|
Evo onda jos malo materijala ![]() Ovo su mi dva odlicna uratka. Na zalost ne mogu naci link na video za E30 ali je vezan na clanak ovdje https://www.motortrend.com/news/bmw-...nition-wvideo/ Mmmda, da malo zaboravimo na strujice ![]() Ovo je isto zakon video, mislim da nisam ranije stavio
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 19.06.2021. u 22:31. |
|
|
|
|
|
#55415 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
|
#55417 |
|
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Kako vama klima sada hladi? Meni radi 10-20min ali i dalje je praktički ista temperatura van auta i unutra. Kako vama klima radi i jeste li mjerili zrak koji izlazi iz ventilacije? Ako staviš da u tebe puše, je nešto hladnije, ali nije meni to to. Auto je star oko 12 godina i nikada klima nije punjena/dirana. Zrak koji izlazi iz ventilacije (uz recirkulaciju) na max hlađenju je oko 10-12C. Je to previsoko? Prije nisam imao auto s klimom pa ne znam kako bi trebala raditi.
|
|
|
#55418 |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Onda ti ne radi klima to jest napuni plin,imas cijev metalnu sa cepom kod motora lijevo(vecinom) guglaj kako izgleda,skini cep i tankom kacavidom pritsni ispod cepa unutar cijevi pa ces znati ima ili nema plina. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#55419 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nemoj me uzeti za rijec, ali to je oke temp (mislim da je meni mjerilo 8C na izlazu kada se stavi na najnizu temp bez recirkulacije, 12g star P308)... S druge strane, ako mi je auto bio na suncu i roknem klimu, sljedecih pola sata mi je vruce kako god da puse. Osjetim hladno ako uperim u sebe. Cijeli interijer zraci toplinom i mos se slikat, sjedala griju, krov, konzola... Nema tu AC puno utjecaja dok se ne rashladi interijer... Ako mi je auto bio u hladu, a vani je vruce, klima mi bude prehladna pa je cak i ublazim jer mi previse hladi noge. Cisto moje zapazanje od zadnjih 2-3 dana, vani sunce i oko 30, isto doba dana, hlad vs. auto na suncu.
|
|
|
|
#55420 | ||
|
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Uzmi za primjer Hondin F20C koji iz dvije litre vadi 240KS, momenta taj motor ima jedva 200 Nm Da stvar bude zanimljivija, zasto su isli busit S14 kad je S14 u EVO3 verziji vec bio na 2.5 litre. I tada je razvijao 235 KS i 240Nm. Jednostavnom jednadzbom da ako ima 530 Nm i ostave ga da se vrti na 7k razvijao bi oko 520 KS. Obratno, ako ima 390 KS pri opet recimo 7k razviti ce oko 395 Nm momenta. Znam da ekipa vadi preko 300KS iz njih ali samo uz prednabijanje, N/A nema sanse da ima ista blizu tih brojeva. //// cut the crap Tak jasno da nasi krezubi kvazi novinari ne znaju ni prevest clanak kako treba. Nigdje se ne navodi snaga, a tih 390Ks se navodi samo uz prednabijanje. Koji mamlaz ![]() https://www.pistonheads.com/news/gen...e-e30-m3/39808 So the famed S14 engine is bored out to 2.5-litres from 2.3, using a new crank, rods and pistons. Redux will even turbocharge it if you wish, boosting output to 393hp and 390lb ft - though naturally-aspirated figures haven't been issued yet.
|
|
|
|
#55421 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#55422 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Nebo i zemlja kad ga ostavim na suncu vani, ili kad je u podzemnoj garaži. I ne mislim samo da je vruće u njemu kad je vani, naravno da je, nego što kaže xlr, treba 3 gladne godine da ga rashladiš, a klima roka toliko da mislim da će mi otpuhati pol face. |
|
|
|
|
|
|
#55423 |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Kad stoji dugo, najbolje vam je krenuti voziti, spustiti sve prozore dolje i klimu na Maks tako da se sva vrućina istjera van, a onda nakon par minuta zatvoriti sve prozore i staviti klimu na automatic |
|
|
|
|
|
#55424 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Prošla firma je imala podzemnu garažu, kući s posla u 16h bez potrebe da palim klimu. Kad stoji dulje na suncu, svi prozori dolje dok klima ne ohladi sve sto treba i krene puhati propisno hladno, onda zatvaranje...
|
|
|
|
#55425 | |
|
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
jer brojke stvarno nisu imale smisla...Ugl zvjer, al ostat ce samo u mojim snovima ![]() |
|
|
|
|
|
|
#55426 |
|
Moderator
|
Nesto od danas ![]() Srebrna kocka je valjda najbolja kockica koju sam osobno imao prilike vidjeti ikad. Auto je 100% originalan, nikad farban, ima cini mi se 212k km i lik je ima od 1993. Ova pored nje je divlja u mp3, lik je unutra ubacio M62 V8 ![]() ![]() ![]() ![]() Gro E46-ica ali ova plava je vjerojatno najbolja sto sam vidio. Nesto vise o autu ovdje. ![]() ![]() E90 M3 sedan mi je vrh kako izgleda ![]() ![]() Dosta 335-ica, cak tri komada 335d koji su ovdje full rijetki za vidit. Uspuio sam scimat ekipu sa stopovima ![]() Lik u naoko skroz obicnom 335i do ovog wide-body E90 vuce oko 500 WHP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E60 M5 ![]() I ostalo su sve ovi novi turbaci, M5 Comp izgleda ko svemirski brod. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 22.06.2021. u 02:50. |
|
|
|
|
|
#55429 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
|
|
|
|
|
|
#55430 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
#55431 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije mi jasna ona Mečka. Jel' se to netko zahebo tj. fulao destinaciju ili namjerno provocira?
|
|
|
#55432 | |
|
Moderator
|
Lik je ima od 1993. Auto je komplet originalan s prvim lakom. Nikad udaren, nikad farban. Gledam auto i ne vjerujem kako izgleda. A nije da se ne vozi, ima 220k km Citiraj:
Oni vole bit u centru paznje, obicno su teski egocentrici i uvijek su u coporu. To je frend od nekog lika sa meeta. Drugi je dosao u Ferrariu ![]()
|
|
|
|
#55433 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#55434 |
|
The mighty pirate
|
Jel to namjerno na slikama nema ničeg starijeg od par E30 i 1802 ili stvarno nitko nema klasike gore? Od modernijih ne vidim ni E39, E36, E38, E34, E28... Vidim polovicu E36 compacta na jednoj slici i to je to.
|
|
|
#55435 |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Ma slabo je to tu. Treba razumjeti da ovdje bilo kakav posao ti donosi dovoljno da si praktički vozis novu trojku sa 18 godina ako živiš sa starcima. A stari auti su rupa bez dna, mehaničari koštaju ko nasa inžinjeri, i to nikoga ne privlači trpati lovu, ako nećeš ovako kao Marin solo sarafiti. |
|
|
|
|
|
#55436 | |
|
Moderator
|
Malo sam editirao post da nije onako nabacano ![]() Citiraj:
Iskreno cesto ih vidim na cesti. Recimo bas sam neki dan vidio 850Ci i jedan Estoril plavi E36 M3. Prije jedno tjedan dana pored mene je prosao E28 M5. Ima toga, samo ekipi se bas ne ide na ovakve skupove koliko vidim. Iskreno ovo je prvi puta da sam otisao i to samo iz znatizelje. Da imam neki auto za pokazat jos da ali ovako je to samo da vidim kakva je ekipa. Iskreno vise bi se uklopio sa starim E36 318is nego ovime. Problem je bio taj sto je taj dan bio Father's day i u isto je vrijeme 100km dalje bio drugi meet. Tamo se isto tako okupilo njih par ali tamo je bilo i malo "boljih" auta za vidit. Nisam isao jer sam imao druge planove. Recimo, izmedu ostalog, ovo je bilo na drugom meetu. Skinuo sam fotke sa grupe pa eto. ![]() ![]()
|
|
|
|
#55438 |
|
Moderator
|
Nije meet uz cestu lol Nekako sumnjam da bi se lik u 80k vrijednom E9 dosao stat uz cestu cijeli dan ![]() Ne znam gdje su se to stali, jesu li cekali koga ali znam da su trebali krenut sa nekog parkinga pa onda vozit kroz obliznja naselja/gradove. U glavnom, nisam bio pa ne znam. Nije mi se dalo vozit 100km do njih pa onda jos 100km naokolo.
|
|
|
#55439 |
|
Moderator
|
Zakon ![]() ![]() I da, zasto me nebi posralo ![]() ![]() Ono kad velim da cesce naletim na zanimljive aute dok se vozim nego kad ciljano hocu nesto vidit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mislim da sam ovo vec bio kacio ali i dalje je fora ![]() Eto vam klasik, iz nase garaze ![]() ![]() Malo ovako s posla, dakle vele kupi rent a car auto ![]() Ovak se voze nasi korisnici ![]() A i ovako ih znaju ostavit ![]() ![]()
|
|
|
#55440 |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Uh, I know that feeling ![]() Ides na krpanje il zamjenu? Djeluje bar 50% manji od trenutnih mercedesa te barem 90% manji od auta koja se inace voze po US/CAD ![]() wtf, koliko km se vozilo na felgi? A ova necistoca, neki stvarno ne znaju za sramotu. To je bio nekakav long term rent? |
|
|
|
![]() |
|
|