|
![]() |
#511 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Citiraj:
OT ali koji vrag je ljudima s aukcija koji se nece nac uzivo za primopredaju? Vrlo cesto dobar deal nije vise dobar ako moram placat dostavu iz Zg u Zg. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam stvarno prodao sve i svašta u zadnjih 6mj na Njuškalu/forumu od 10€ za shelly relej pa do laptopa i mobitela. I da većina bi pouzeće kad im kažem da to nije opcija odustanu. Makar se to radilo o 5€ ili od 500€ isto je. Druga stvar je ovaj forum to se brzo dogovoriš pare sjednu ja pošaljem i to je to. I da ne govorim da me žena nazvala i pitala da joj pošaljem pisači stol u dijelovima cca 40kg busom?!!?! znači stvarno svega sam se nagledao u 6mj. Payprotect nisam koristio i ne znam kako to čudo ide pa ako ima netko što kako neka se javi. Ja kužim da je hrpa ljudi bila prevarena jbg ga događa se pa radi toga problem. Btw BoxNow je jeftiniji od tiska mali paket ide za 1€ srednji za 2€ tako da se ajme isplati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
S tim da je mali pretinac viskok 8 cm, a srednji 17, pa se ne mogu neke veće stvari slati. Citiraj:
A ima i ekipe kojima je ovo po peti profil pa tako sa lažnim podacima voze dok ide. Pa onda opet novi. Zato se ne žele nalaziti. Trećima se jednostavno ne da nalazit s ljudima. Tamo od prodavača gotovo nitko nije normalan.
![]() |
![]() |
#514 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Kod mene samo osobna primopredaja pod broj 1. Ako zeli drugacije, moze uplata na Iban, nikakvi keks, kolac i ostalo. Opekao sam se nekoliko puta i reko dosta. Ako zelis, plati ali i dalje nek ja prvo posaljem pa buju platili iako uvijek pise nacin placanja u oglasu. Kak da ne, malo sutra. Kaze jedan nek posaljem Tiskom pa da mu sibnem potvrda slanja pa on plati. Reko ajd plati odmah i kad sjedne saljem. Naravno odmah odustao, radi se od 20eura. Kako kaze pa nije neka lova, ak nije nek prvo plati, nesto bez traga. E i onda, jel moze jos dostava, normalno, evo odmah skacem. Mogu se dogovoriti ako je usput ali i to je rijetko. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | ||
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Citiraj:
1. To je očito unosan "biznis" i može se izvući dosta para od ljudi. 2. Nitko ništa ne poduzima da to spriječi, apsolutno ništa jer se nitko ne hvali da je pohvatao scammere. Napravljen je i projekt https://webheroj.hr/o-projektu Citiraj:
Suzbijanje kibernetičkog kriminala zvuči tako kul, i klikneš na: https://webheroj.hr/online-prijevare...-online-kupnji Na tom linku očekuješ neki obrazac gdje možeš podnijeti kaznenu prijavu protiv NN osobe, ali ne, tamo nađeš savjete tipa "Budite oprezni". A prijave se i dalje podnose fizički u policijskoj postaji. :facepalm: Ali bitno da je "projekt" napravljen, forma zadovoljena, financirala EU i idemo dalje.
![]() |
![]() |
#518 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Ja trpam često stvari, al mene očito neće. Ili mi je roba nedovoljno atraktivna ili me spasi činjenica da nemam whatsapp na tom broju koji je na oglasniku :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Uveli su dvofaktorsku autentifikaciju kod logiranja, kod stiže na mail, za sada je na samo nekim računima a uskoro vele da će biti na svim.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#522 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Zato jer očito ne kuže kako funkcionira. Meni je kupac nedavno uplatio preko Wise, nikada čuo za to. Čekao sam lovu kao da stiže kočijom, ali je stiglo, kada je sjelo, poslao paket i bok. Lova je lova, meni ne smrdi, plati kako god te veseli. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#524 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Ekipa mi uplaćuje unaprijed, ja njima nikad problema... Zadnje mi je čovjek uplatio 200+ eura za kočnice za bajk, poslao mu paket24 nikakvih problema. Još se sam ponudio da mi unaprijed uplati lovu. Bacim oko uvijek na profil, ako ga nije napravio jučer teško da će biti problema, a tu je sad i nova fora payprotect-a gdje možeš ostavljati recenziju kao prodavač/kupac. ![]() Ove botove koji bi poslali kurirsku službu samo blokiram i ignoriram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Šta će mi još i Keks pored Revoluta... Pitalo me par ljudi za to, nema mi smisla raditi još jedan račun ili AirCash... Već gledam i neki starci su klincima aktivirali Revolut kids, čudno mi je više i vidjeti nekoga bez Revoluta... kakav keks pej |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Revolut i Keks Pay su skroz različite usluge.
![]() |
![]() |
#529 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Lik mi se javi danas na oglas. Stil pisanja i ostalo sve isto kao tipicna prevara. Odma da nije iz Zg, da li moze dpd, prva recenica ista kao svima... I nakon par minuta mi se javi s uslikanom osobnom, kaze zna da ima puno prevara pa salje osobnu. Sta je ovo s osobnom neki next level ili? Mozda lik i nije prevara, ali sve upucuje na to. WA broj pridruzen 7.2024. Zasad mi se ne da slati postom pa reko nista. Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Prevara svakako Kaži mu da se slika selfie sa današnjim datumom pored osobne pa ćeš vidjeti 🤣 Poslano sa mog |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Kad kupujem samo primopredaja. Pouzeće ne želim u niti jednom slučaju.
![]() |
![]() |
#534 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
na njuški su mi totalno nepoznati ljudi uplaćivali pare i ja nekima isto i za sada sve prošlo ok. možda sreća, možda normalna komunikacija pa skužiš da su ljudi ok. po meni ili primopredaja ili lova unaprijed od onog koji kupuje i trebalo bi funkcionirati. kolega s posla na njemačkom oglasniku bome dosta stvari kupio sa unaprijed uplatama i prošlo mu sve ok također. i to ne baš male cifre jer traži neke HIFI rijetke uređaje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
To je normalan način poslovanja u civiliziranim zemljama. Ljudima van balkana je to potpuno normalno i prvo razmišljanje nije "e ovaj će me zajebat pa ću ja prvo njega". |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako odrzavate blockliste, dodajte i "newpay.shop" na listu scam DPD sajtova. Jedna kratka konverzacija s Robijem kojem zena vodi odjel sa financijama ![]() https://imgur.com/a/EWZAg6R
![]() |
![]() |
#538 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Hahhaa, prejako, zena drzi lovu, te su najjace ![]() ![]() Svaka cast kako ti se dalo natezati sa skemerom, iako si ga nakraju izbacio iz takta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|