|
![]() |
#481 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#482 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Je, istina...tu je greskica samo, s u š i to je to. Nista strasno... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#484 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
E momci, moram ja malo kenjkat. Forum radi bolje nego ikad prije, ali samo me jedna stvar muci. Za otvaranje topica sa pocetne strane moram mirne duse uzeti Prozac ili srodno sredstvo jer izaziva ludilo u meni.Topici se otvaraju cijelu vjecnost.I to samo iz pocetne strane. Ima ko kakvo blitz rjesenje osim naravno Prozaca! |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
evo sad mi je žao što nisam još javio ekipi koja se javila za beta testing i organizirao taj "devel" odjel. aj sad ozbiljno... jel mene to neko j... oko ovih kvačica, ili kaj? malo sam lud i razapet zadnjih tjedan dana, tak da više k... nemrem skužit. i Costa, ne kenjaj ![]()
![]() |
#490 |
ono ispred konpjuktora
|
pa.... malo smo munjotresnije brži, malo skoro enterprise-level sigurniji (not), i mrvicu nekakviji
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#492 |
ono ispred konpjuktora
|
lol.... na kraju... efo vech sad je pun k... brzo. btw, u ovom trenutku se radi reindexiranje postova za search (uz mysql import serverski najintenzivnija stvar koju ikada radim) i ono... svejedno je brzo ![]()
![]() |
#494 | |
Moderator
|
Citiraj:
Koliko jos ima posla oko ustimavanja? Izuzev trenutnog indexiranja.
![]() |
![]() |
#495 |
ono ispred konpjuktora
|
ha realno... obzirom da roštam sve u šesnaest... ima šanse. rekao bih dobre. al ponajviše zbog restarta web servera, ali to ne bi trebalo biti više od par minuta... nastojat ću šljakat u nekim čudnim satima ko obično (između 02 i 06) sinoć nije bilo brzo jer sam tune-u php i taj novi "application control" za apache-a. to moram raditi kad je load najveći tak da znamo da radi dobro kad je najpotrebnije. posla? pa podosta. ne toliko oko uštimavanja, kolko oko upgrade-a.
![]() |
#496 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
sinoć oko 23h, meni nije htio postat, pa sam odustao od daljnjeg... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Nema frke, samo radi... ![]() P.S. Fala kaj si sredio stvar oko komunikacije za moderatore ![]() Vidim da si već i isprobao postanje tamo ![]()
![]() |
![]() |
#498 | |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Inače,i meni se čini da forum radi brže nego prije;ali i dalje nekad zna zaštukat kod otvaranja većih threadova,barem meni... :confused:
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
dal to imam samo ja problema sa e-mailom tj obasvjestima da je neko odgovoril u temama koje pratim ? ... od danas popodne mi vise ne dolazi niti jedna obavjest .. obavjesti sa ostalih forma mi cisto normalno dolaziju
![]() |
#500 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel opet moguće da podešavanje vremena ne radi ili se meni čini? ![]() Kada potvrdim ove postavke one kao da preskoče onaj +1h vremenske zone pri potvrdi se nakratko promjene zajedno sa osvježenjem međutim ostane na kraju prvobitno vrijeme na slici. neđutim ako stavim +2h onda ih uredno prebaci sa 00.30 na 02.30h? :confused: Također popup opcija pri primanju PM -ova ne funkcionira kod mene u Mozili a nije zabranjena dakle dopušteno joj je...Napominjem opcija je selektirana i potvrđena? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Moderator
|
Booo, kod mene je ukljuceno automatically detect DST settings i GMT+1, normalno ocitava vrijeme. Sto se tice PM-ova, ponekada mi otvori pop-up, ponekada ne, ali ionako imam naviku tu i tamo skociti na main page pa pogledam i prije negoli se pop-up sjeti izletiti. ![]() edit: Lazem, krivo sam te shvatio iz prve. Normalno mi na taj nacin pokazuje vrijeme u postovima, ali gore stalno stoji isto.
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 08.11.2006. u 08:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#504 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ovisi kako ti je podešen browser. Meni ne iskače popup jer je blokiran od strane Opere, ali se pojavi jedan prozorčić na 5 sec da je odbio popup i da ako ga želim otvoriti kliknen na taj prozorčić u gornjem desnom kutu.
![]() |
#506 | |
Premium
|
Citiraj:
Opet ponavljam,ovo napominjem u najboljoj namjeri da ne mislite da ronzan non stop : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I kod mene isto ne izbaci nikakav pop-up...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Kod mene izbaci, al javi da me ne može preusmjerit na PM-ove jer je blokiran popup Firefox 1.5.0.8
![]() |
#509 |
ono ispred konpjuktora
|
*forum poletio*
okej... thank jou mister fukami . ovo je prebolesno. primjetite kako je PCE naglo poletio. a promijenjen (točnije dodan) je jedan jedini optimizacijski parametar za mysql i još jedan za php. preeeebolesno. btw, čovjek mi je objasnio tu foricu negdje nakon 4-5. pive (pol litrena žuja)... veli da mu se sviđa žuja ![]()
![]() |
#510 |
Moderator
|
Hm...i meni se cini. ![]() Do sada, a i zadnjih par veceri se mucim sa forumom...sada radi ok. Jos ako i potraje... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|