|
![]() |
#5011 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
race jesi ti to sad ugasio server?
![]() |
#5012 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5013 |
Premium
|
taman smo bili pred kraj partije
![]() |
#5015 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Mod je server side i nemaju utjecaja igrači na to. Sastoji se od standardnog NoDust moda koji je prepravljen uz pomoć Fixa za PAM server, koji je prethodno editiran da ne bi radio probleme na starijim verzijama PAM-a ili PS-a. Oba moda su spojena i implementirana u PS mod koji se vrti na PCE serveru. Nadam se da je sve jasno.
![]() |
![]() |
#5016 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Oko 7.50 sati će server biti ponovno dostupan za one koji imaju zzzz_PCEmod_v5.iwd i koji su obrisali stare modove. Obrišite prethodne modove. U stickyu piše što treba ostati. Informirajte se.
![]() |
![]() |
#5017 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Isprobano i radi uredno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5019 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Khm, khm... dakle najjednostavnije rečeno - uz orginalne fajlove koje ste dobili instalcijom igre pa onda updatali sa 1.01 patchom (HTT) trebate imati SAMO još ove: zzz_cityhall_v2.iwd i zzz_demolition_v2.iwd - MAPE zzzz_PCEmod_v5.iwd - NAŠ MOD PB - Punkbuster CoD2MP_s.exe, gfx_d3d_mp_x86_s.dll i gfx_d3d_x86_s.dll, iw_15.iwd i localized_english_iw11.iwd - IZ PATCHA 1.2 Šaltanje između 1.0 servera i 1.2 servera je objašnjeno u stikyju. EDIT: malo niže je naš kolega Costa linkao najednostavniji način prebacivanja između verzija. Fala Costa. MM
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 20.04.2006. u 08:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5020 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5021 |
1oo1 NooB
|
![]() Tomislav_m16 briši post iz stikyja.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5022 | ||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Da čitaš od početka vidio bi da se tamo ne stavljaju postovi. Lijepo ti piše: Citiraj:
![]() |
![]() |
#5023 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo jedan jednostavan batch file za prebacivanje izmedju verzija: http://web.vip.hr/crodvd.vip/cod2_prebaci.zip Unutra su i upute. BTW rar file sadrzhi dodatne stvari ako itko treba ![]()
![]() |
#5024 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Hvala.
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 20.04.2006. u 01:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5025 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5026 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5027 |
Feldwebel
|
Zanimljiv log sam našao na serveru. Ovih sam dana prilično bio zabavljen modom, tako da na logove i nisam obračao pažnju. I eto što sam pronašao. www.inet.hr/~gsenfner/sv_cheat.log Mislim da je svima jasno što je ovdje napisano i što to predstavlja. Ja ne bi davao neke komentare.
![]() |
#5028 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5030 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5032 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() ![]() E da, danas je kod nas LAN tako da cete se moci odmoriti od mene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5033 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Ozbiljno - nije samo wallhack nego i cijeli multihack - kompletan čiterski asortiman. ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5036 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
ahhhhh,to je onaj......kaj sam ja kokodakal na njega prije Uskrsa, pa ste me popljuvali...... a sad zaozbiljno:mislim da takvima nije mjesto na nasem serveru i ja osobno prvi trazim od Admina i MM da se doticni permanentno "odstrani" sa servera..ak je fakat prevrsilo, prevrsilo je! stvarno ne vidim nekih razloga da se to i ne napravi napokon,da se zna :ako ne postujes pravila i dogovor svih-fly away! grrr....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5037 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Aha! Sa zzzz_PCEmod_v5.iwd mi konacno radi i spaja kako treba, sa prethodnim (mod4) nikako nije islo. Thks Race, znas kako se ono kaze: ziv bio, svaka ti dala, velik ti porasto ![]() ![]() ![]() @edit moje misljenje o ovome sto je Rak stavio se zna: BAN !!!
![]() |
#5038 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Katastrofa, nije dosta sta ga trpimo s modemo nego jos i ovo. Bravo Rak pravi si milicajac,ja bih mu dao bananka na godinu dana.
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 20.04.2006. u 10:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5040 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Fakat smo ga previse trpili ccc
![]() |
|