|
![]() |
#4861 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
: cheers2
![]() |
![]() |
#4862 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
I ja sam bananiran, ajde neka me netko prosvijetli na PM.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4863 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4867 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Evo sad sam zvao algoritam i promptno su mi rijesili problem. puno zahvala ![]() BTW sviđaju mi se ove mape. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4868 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
AMD, Fleks nazalost niste banani makar sam cijelo popodne molio RAK-a da to ucini jer sam nacuo da je Fleks popravio mikrofon,a AMD na dijeti. ![]() Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 17.04.2006. u 02:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4869 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4870 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
a ceg se sve ljudi nece dosjetit u skoro 4 ujutro.....panzer glumi ginekologa ![]() http://www.imagesforme.com/images/2007u_guzu.JPG
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4871 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Izgleda gay i umorno... ![]()
![]() |
![]() |
#4872 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Dok su se neki igrali, neki su mukotrpno radili. Ali uspjeh je zaista velik. Uspio sam prilagoditi mod da radi sa verzijom 1.2 i verziju 1.2 da radi kao verzija 1.0. Jučer su uočene neke gluposti oko spawnanja u CTF. Danas je to stvar prošlosti. Mape su mrvicu lakše za grafičke kartice i izbačene su nepotrebne animacije. U sticky-u imate najnoviji mod zzzz.PCEmod_v4.iwd za skinuti i postaviti u main direktorij. Obavezno uklonite stari jer su mogući raznovrsni problemi.
![]() |
#4873 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Znao sam da si volja za radit' ali do 6 ujutro...svaka čast ! Evo, upravo sam stavil novi mod ali i dalje imam dojavu o mismatch...dalje znaš. Kako to riješiti ?
![]() |
#4874 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mislim da smo mi svi jako puno dužni raku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4877 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
aarrrrggghhhh, upucal bum nekog, jucer po podne nisam se nikako mogao spojit na net, ili se spojim i pukne veza za par sekundi, promijenio sve kablove, reinstaliro windowse, resetiro ruter, stavio novi firmware na ruter i tek onda skuzim da me hebe telefonska linija, aarrrrggghhhh, prijavim kvar i nakon 15 minuta sve proradi. Jutros upalim comp i opet puca veza svaku minutu dvije aarrrrggghhhhaarrrrggghhhh napravil sam brzinsku anketu po ulici i saznao da svima puca veza na isti nacin, sad mi je lakse jer je sigurno stvar u t- scumu, nevjerovatno idemo svi baciti nogac nakon dugo vremena, valjda ne bu nikog pogodil infarkt nakon jucerasnjeg prezderavanja edit nemrem verovat, rekli mi u t-comu da se vec javilo brdo ljudi sa Črnomerca, a veli lik da su samo stavili novi software- izgleda isti koji je stavljen i u Rijeci
![]() Zadnje izmijenjeno od: widowmaker. 17.04.2006. u 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4878 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
rak, super i hvala! ![]() @panoramix na proshlom pageu sam te pitao ako si napravio ovaj postupak, pa ponavljam jer mi nisi odgovorio: Za one koji su skinuli raspakiranu verziju patcha sa http://www.ers-squad.com/CoD2_patch_1.2.zip. Predradnje su istovjetne onima koje su gore upisane uključujući i backup .exe filea CoD2MP_s.exe. - U Call of Duty 2 direktorij dodati CoD2MP_s.exe (novi) - U Call of Duty 2 direktorij dodati gfx_d3d_mp_x86_s.dll i gfx_d3d_x86_s.dll - U Call of Duty 2 direktorij pb - U main direktorij dodati iw_15.iwd i localized_english_iw11.iwd - Vratiti sve mape i modove za naš server Fileovi gfx_d3d_mp_x86_s.dll i gfx_d3d_x86_s.dll ovdje: http://www.megaupload.com/?d=94YH1VC5 http://www.megaupload.com/?d=E4YUBY70 u krajnjem sluchaju, ako bash nishta neche, sachuvaj tih par mapa koje smo skidali dodatno, zadnjim pce x4 mod i blood_iwd. screenshotove takodjer ako imash, i napravi svjezhu instalaciju igre, instaliraj intel patch i patch 1.2 i to mora raditi. ako gdje zapnesh, pitaj ovdje ili na pm.
![]() |
#4880 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Decki, svima koji se toliko trudite i radite oko servera moj duboki dopodni prigibnik (naklon) ![]() ![]() Jos jednom prigibnik ![]() @edit je li tko za malo makljaze na serveru? @edit edita nista od igre za sada, mislim da cu je morat reinstalirat. Udjem u server, prikaze mi sta se trenutno igra (koja mapa i ono DM ili TDM ili sta vec) i onda crnilo i ni napred ni nazad. Pas mater.... ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 17.04.2006. u 12:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4881 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
EDIT: Dok stavim mod3 onda radi normalno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4883 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() |
#4884 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Isto je bilo meni cijeli prosli tjedan a vec mi dva tjedna ping varira od 150 do 400... Download mi je dva dana 54KB/s pa jedan dan 7,6 KB/s |
![]() |
![]() |
![]() |
#4886 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Update situacije. Stavio sam 9200 SE unutra i sad nema problema.. Ima li netko GeForce 4 MX440 i stavljen patch 1.2, a da mu igra radi normalno?
![]() |
#4887 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo nekoliko od maloprije! ![]() Ovdje se Mitzek zakempao po obicaju misleci da je siguran, a Zule je umirao od smijeha... Ubrzo je Mitzeka snasla smrt kundakom ![]() ![]() Dosao je i Hrconja danas i odmah osjetio bijes od Zule-a i mene na svojoj "koži" ![]() ![]() ![]() Ova pobjeda na kraju je bila vrhunac svega, ali nazalost morao sam otici malo na friški zrak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4890 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |