|
![]() |
#451 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
da, i 100€ za dan... još da ga dovezeš i na prikolici, pa posebni zahtjevi i rezervacija termina (po glavi) + ostala sranja= jednostavno se ne isplati ![]() ovu nesreću ne želim komentirati, jer svi imaju neku svoju sliku u glavi, milijun teorija i teza... jedino mogu reći da se preživjeli drže, nek budu jaki, a poginulima nek je laka zemlja ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#454 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#455 |
sto da napisem ?!
|
ne želim komentirati. kao što sam rekao, svi imaju neko svoje stajalište u koje ne zadirem i ne namećem kao što to masa ljudi radi. ako netko želi voziti, nek vozi. jedino nek malo misli na zdravlje drugih... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nije ova voznja niti toliko strasna tek na 1:40 predje 150 km/h ![]() Ko vozi jaci auto zna da to nije toliki problem na toj cesti sa nijm a kamo sa motorom. Ja da sam policajac svima bi aute podizao paukom i debele kazne nabio koji ovako stoje na toj cesti jer im se neda 200 m hodat duze do mora
![]() |
#459 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
iskreno, svatko tko je sjeo na vise od 250 kubika je sjeo svjesno za vozilo koje treba i valja znati voziti kako treba. ja nikad nisam volio motore, nikad me nisu privlacili, nikad nisam vozio ijednoga niti imao, ali razumijem ljubav i strast prema necemu. no ovdje se malo odmicemo od teme, pojma nemam, sta da je izginula obitelj u nekoj tojoti piknik npr, da se zaletio ovako, sve se zapalilo, eksplodiralo? da li bi ovako svi koji se osjecaju dijelom tog izabranog svijeta zvanog bajkeri sazaljavali nad poginulim i ozljedenim motoristima? da ne nedao bog u slicnoj nesreci poginuo netko od vase obitelji, vasih prijatelja? mislim, ako bas zelite iskreno, danas svaki kreten ima motor. cesta, ma neka je nov asvalt i neka si roden na tih 20-50 kilometara, eto kakva se sranja dogode. zaista ti je vrijedno, zaista bas moras potezat 200-250km/h? jos jednom, neka se nitko ne uvrijedi, znam stvarno podosta bajkera jer danas nije cijena kakva je bila prije 15-20 godina i vise. no stvarno su rijetki od njih bajkeri u stvarnom smislu, ne konji koji jedva cekaju spring partije da se izlokaju i takvi pijani se pederisu na motorima, koji se uvijek drze zajedno i postuju ovo-ono bajkerske spike, koji se voze jer "uzivaju" a zapravo se pokazuju i slicno. nedavno su bili bas kolonica od cak 5 bajkera, prosjek godina im je bio izmedu 55 i 70 godina, a i motori su mozda koju godinu mladi. e, vozis se iza njih i uzivaj, jedan pored drugoga, propis 50 km/h, oni idu 60 i koji km na sat, gustaju oni u voznji, gustam ja jer iza u autu vidim ljude koji uzivaju. a ne jurilice gazit ko' da nema sutra po naseljenim mjestima, i opet, pijani i nemam pojma kakvi. no, da se ispadne da samo serem po motoristima, zaista sucut obiteljima i prijateljima poginulih, a ozljedenima svaku mogucu nadu u sto bolji i kvaliteniji oporavak (btw, jako dobro znam opekline sto rade, tako da im sreca i vlastita volja itekako trebaju). no isto tako ponavljam, da je netko najebao "sa strane" jucer u ovoj nesreci, da li bi toliko zalovali i tugovali? iskreno, ja stvarno zalim ovu ekipu sto je bila na svojoj traci, jer su nastradali niti krivi ni duzni.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Banned
Datum registracije: Mar 2006
|
@burko,slazem se stobom u nekim stvarima,ali evo ti jedan moj kratak odgovor,poceo sam od scootera 50cc sve do 250cc,a sada imam jurilicu,i 7 godina prave voznje(znaci primarno vozilo,zima,ljeto),moj moto je po gradu normalna voznja,a otvorena cesta za gust 80-120,i iskreno ponekad ides 100 a nemas osjecaj da ides toliko cini ti se da ides 50,posto ti nevolis motore onda neznas kakav je to osjecaj,iskreno meni ponekad veci dozivljaj voznja nego sex ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
spica sezone,a nitko nista o motorima ? nego,imam pitanje,kako se kaze treba mi da potrazim na ebayu zastitne plastike za suvozaca od auspuha,konkretno kako se kazu na engleskom,izraz za to da potrazim na Ebay-u za Pegaso Strada 2006 http://www.pohrani.com/f/a/hl/2WQmk0...lia-pegaso.jpg Zadnje izmijenjeno od: blava. 26.06.2012. u 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
jucer provedeno prekrasno poslijepodne sa gixerom soma k5.uvijek i iznova mu se mogu čuditi kako ide.6ica k6 ide dobro,ja i ne osjetim neku razliku do većih brzina al onda šah mat ipak je to dosta ks razlike |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() U vezi te plastike, neznam kako neznaš za ovu stranicu https://www.apriliayorkshire.co.uk/c...me=Rear%20body
![]() |
![]() |
#466 |
Premium
|
@Pupo to je za Trail ali ce odgovarati ( koliko vidim to je dio pod brojem 2,znaci rear panel black ) samo 85 funti,pa tako jeftino ![]() jel ima ko kakvih preporuka gdje kupiti gume za motor,treba mi zadnja,negdje gdje ima popusta ili da pogledam u Sloveniji posto idemo pred za vikend ? @microsoft koje tocno brzine ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() nema se vrimena za tipkanje po forumu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
EDIT:da ne udaram novi post bezveze,,vidi oglasa hehe http://www.njuskalo.hr/sportski-moto...-oglas-5533853 Zadnje izmijenjeno od: microsoft66. 14.07.2012. u 23:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pitanje za znalce (pošto ja nisam), jel zna netko koji je ovo motor? http://www.pohrani.com/f/1X/Ka/uLyRuBK/bike.jpg
![]() |
#470 |
sto da napisem ?!
|
kawasaki vn 900 |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
sto da napisem ?!
|
bilo je blizu ![]() ![]() ![]() uživaj ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#477 |
sto da napisem ?!
|
bez uvrede, ali taj harley (serija itd.) po meni nije harley i mislim da to imenu i tradiciji nije trebalo ![]() a i kad sam pročitao harley, odmah mi se pred očima nacrtao shovel sa springericom i hard tail ramom ![]() ok, i jockey shiftom i otvorenim primarom i tako ![]() ( volim te Indian Larry ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
mozda je samo asfalt u banani,tesko da svi imaju istu procjenu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|