|
![]() |
#4712 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
puko server, ja i vlatko ošli, da malo razmijenimo muziku i filmove... posto je on dosao na grobnik, a tu nema dsl, igrat će preko mene ovih dana... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4713 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4714 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Upravo sam gledao što to ne radi kako treba u toj El Dabi. Evo zaključaka: - mapa radi samo u CTF, HTF i HQ igrama - u ostalima ne radi. Hill400 ne radi nikako. U stvari može se natjerati da radi, ali vrlo komplicirano i neprihvatljivo. Zato sam izolirao Rhine i Harbor iz verzije 1.2. Vrlo zanimljive mape. Zanima li koga? I njih sam popravio da ne bude prašine i ostaloga što smeta.
![]() |
#4716 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
muziku i tako ... : wtf : Citiraj:
![]() Malo offtopic, pogledajte link http://forum.pcekspert.com/showthrea...770#post401770 i uzivajte. Rak, decko ce ti omoguciti da preuredujes COD2.
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 14.04.2006. u 08:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4718 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4720 |
Feldwebel
|
http://pce.clanservers.com/Download/zzz_rhinehar.iwd Patch neće gore dok mu ne postavim mod koji će riješiti neke glupe probleme u njemu. Na dobrom sam putu za to ali treba vremena. Igru su htjeli približiti CoD UO i zasrali tako da ne slići ninašta. Kažem, bar sam zato izolirao te dvije nove mape. Za one željne verzije 1.2 i našeg server imam rješenje. Samo se u verziju 1.0 ili 1.01 postavi .exe file od patcha i pb folder, a u main-u iw_15.iwd i localized_english_iw11.iwd. Jednom kada je to postavljeno, samo postavljamo .exe file za odgovarajuću verziju igre. Obrnuta verzija postavljanja ne hoda. Dakle, izolirate navedene fileove iz igre koja je patchirana i ubacite u staru verziju. Mora ostati zapis u registryu i ostatak fileova.
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 14.04.2006. u 15:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4723 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Prije svega, pozdrav svima, lijepo je opet biti doma Nakon što sam pročitao 10 ak stranica koje ste uspjeli uguzit u ovaj topic, svrbi me guz da napišem nešto. Vidio sam staračke genitalije. Triput. I jednom pri obavljanju velike nužde, zato što je očito u ovom dijelu svijeta neprihvatljivo određenoj populaciji zatvorit vrata od wc-a. I to u bolnici pogotovo. Protekle 3 noći sam proveo uz pljuge i aparat za kavu, u društvu šarmantne muškobanjaste sestre, iz razloga što gore spomenuti deda hrče na dobrih 90decibela. Uz neizostavne ritmičke varijacije. U svakom slučaju, željeza u nozi više nema, i Jelc, zabilježi me za 21. da to zalijemo. ![]() Stoga, bilo bi ful zgodno da prestane kenjaža mm-u i raku oko moda, puške, buuhuu pogodila me bomba, zašto nije umro a pogodio sam ga!!???, hi-hi!! kak??? ....i da se skupi više od 15 ljudi više od dvaput tjedno. Statistika? Rak molim te izbaci me iz statistike ako ima neka shema, jer očito nekima to mnogo znači. A meni se, kako bi reko Hudek, živo.. ![]() Gušt je kad naguzimo savezničku devetu kempersku jedinicu, a ne frag count. I masovna samoubojstva. To je neprocjenjivo ![]() Idem sad izrigat ovo malo lidokaina što mi kola sustavom, pa se možete iživljavat na meni na serveru za kakvih 15ak minuta. Pusa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4724 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
@ Zule : Neka, neka, ostani ti na statistici, nek' se vidi tko je najbolji, ne treba se sramit' kvalitete. Pretpostavljam da je geler u donjem ekstremitetu ![]() Nosim ti ( a i svima ostalima) najbolji lijek za tu boljku. Grah šalatu s bučinim uljem. Meni je doktor to prepisal za nogu pa bu valjda i tebi pomoglo.
![]() |
#4725 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
nisam znao da grah ljechi i takve bolesti... ![]() ![]() ma kakva micanja sa statisika zoole, opet si pocheo bre da prdish. ako ja mogu biti medju zadnjima zbog korishtenja cheateva, onda mozhesh i ti biti prvi. eto. zashto? jer jesi. i tu nema pogovora daljrnjih, niti da chujem da ti itko ishta kenjari oko toga. josh samo da spawn, roller i catkiller pochnu igrati pa da se i oni zguze na vrh liste. btw, gdje je zond, ne vidjeh ga godinama?
![]() |
#4726 |
Ex-Gastarbajter
|
Ako atha sredi neke stvari dolazimo atha, ja i i ET gore na žderonje, pa ako neko ima nešto protiv mog kempanja, može mi tamo reći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4728 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Tak da se znamo pripremiti pod svaku cijenu. Bakina kuhinja neće pasti. : sniper : Čekamo vas. : cheers2
![]() |
![]() |
#4729 |
Feldwebel
|
Nemojte se groziti Žderonjama. Pojesti ćemo i vas i vaše virtualne ljubimce. Ak se budete opirali, nahuškati čemo baku na vas. Ne bute nikaj dobili za papati.
![]() |
#4730 |
Ex-Gastarbajter
|
nemojte mene sada napadati, athi sjednite za vrat, on bi nas trebao peljat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4731 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Svaki otpor je uzaludan. Svakako ponesite i ulaznicu za Žderonje. Athinog zekeka. Bit će maskota Žderonja, ali samo nakratko.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 14.04.2006. u 17:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4732 | ||
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Ako se atha bude prevec bunio, doplejat cemo M4D-a da mu zafitlji koju od njegovih poznatih "bombi z ocima"
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 14.04.2006. u 17:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4733 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4734 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#4735 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Dođe drug Tito u obilazak ranjenika na Neretvi. Bijaše velika glad jer nije bilo hrane. Ugleda bolničara kako jede kamionsku gumu te se žestoko okomi na njega : Zar ti ne znaš druže kakva su pravila ??? Jedi felgu, gume su za ranjenike !: hello2 :
![]() |
![]() |
#4736 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4738 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005