Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.03.2014., 10:55   #391
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor begi Pregled postova
Ako RB ne bude 1-2 mislim da će Rikiju vratiti one bodove.
Lijepo razmišljanje nema što...svi su debili samo je RB pametan!

Ako mu i vrate bodove bit će to iz nečijeg interesa, a ne da se zadovolji pravda jer je ono što su napravili ilegalno!

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2014., 00:51   #392
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.03.2014., 12:05   #393
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Hahaha, e ovo je predobro!
partwish je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2014., 14:47   #394
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
ako prihvate žalbu RB-a to ce za mene bit zadnja kap....ako je senzor dobar za sve druge mora bit i njima i točka....ban čiterima a ne razmatrat žalbu....kakva crna žalba
alen.s je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2014., 15:07   #395
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
zato i kažem da ce mi to bit zadnja kap....kad je dosta - dosta je
alen.s je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2014., 16:28   #396
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
U sportu je tako, uvjek ima nezadovoljstva (nedavani primjer Real Barca). S druge strane nije ni u redu da pola timova-proizvođača napusti takmičenje, pa da je onda onaj za kog navijam prvi. Meni je i sad žao što nema BMW-a, a s druge strane radujem se dolasku Honde. Za ove stvari ima stručan sud da riješi. Oni koji nisu zadovoljni rezultatima svog tima neka budu strpljivi i neka se nadaju boljim rezultatima (kao ja). Za one manje strpljive predlog da promjene tim za kog navijaju (moj predlog Honda) , ili da promijenu sport koji prate.
begi je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2014., 10:40   #397
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Samo neka idu ako žele. Svi se prilagođavaju, samo jedni uvijek kukaju. Lakše mi je gledati i takvu osakaćenu F1 bez RB, nego da mi se Vettel jada po svim medijima nakon svake utrke pa da idu vraćati neke stvari na staro.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2014., 11:23   #398
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Koje bacanje krafni u oči eeee
Kao povlačimo se ne bi li ikako povratili bodove iz Australije

Toliko su od prve utrke nakenjali u medijima protiv F1 i FIA-e da bi im ja lupio još jednu kaznu!

Staro 26.03.2014., 11:34   #399
gsxr750k9
Banned
Moj komp

gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2014., 21:34   #400
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
I vise naslova nego neke momcadi u zadnjih 20 godina....
Oglas

Oglas
Staro 27.03.2014., 12:25   #401
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Staro 27.03.2014., 12:33   #402
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Neću niš reć, bude Brko

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2014., 10:54   #403
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
2 treninga prosla i Rosberg dalje u formi....da li ce se utrka moci pratiti preko Ace playera kao i zadnji put?
mitra je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2014., 12:16   #404
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Mercedes očekivano dobar.. Kimi jako iznenadio i Vettel sretno treći.. Ali bude se to sve promijenilo u quali..
Staro 28.03.2014., 12:47   #405
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Gledao sam oba treninga. Izgleda da su svi koji su imali problema, krenuli dobrim putem kod usavršavanja bolida (osim Lotusa). Današnji rezultati drgog treninga su realan pokazatelj snaga, tako da je moguće očekivati slično stanje i u kvalama i u utrci. Naravno ako ne bude tehnički problema-odustajanja. Izgleda da su Renault i Ferari dobro smanjili prednost Mercedesa, te će mo gledati sjajnu utrku u Nedelju. Kako se ono kaže, stvari se polako kristaliziraju.
Staro 29.03.2014., 11:07   #406
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Kišovite quale.. Mercedes je prejak na suhom. Vettel maestralno 2. sa 0.055 zaostatka.. Odlično.
Predviđam sutra jako ružan start za Vettela, motor je jednostavno slab. Bit će bolje..
Staro 29.03.2014., 12:09   #407
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Kog briga za Fetla.

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2014., 12:18   #408
tommyman1507
Premium
Moj komp

tommyman1507's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
ufff..dugo mi je trajala nada da će mclaren biti dobar ove sezone...točka na i je Buttonovo kruženje po stazi na intermedijama od početka treće runde dok su svi bili na full wet gumama i borili se sa gripom...meni totalno ne shvatljiv potez...još najbolje od svega Magnussen preko radija govori kako je još jako mokra staza i ovi iz boksa mu javljaju da dođe po full wet gume...njemu stavljaju full wet i 4-5 sekundi iza njega dolazi button i njemu stavljaju intermedije...hebeš budale!!
tommyman1507 je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2014., 12:20   #409
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor tommyman1507 Pregled postova
ufff..dugo mi je trajala nada da će mclaren biti dobar ove sezone...točka na i je Buttonovo kruženje po stazi na intermedijama od početka treće runde dok su svi bili na full wet gumama i borili se sa gripom...meni totalno ne shvatljiv potez...još najbolje od svega Magnussen preko radija govori kako je još jako mokra staza i ovi iz boksa mu javljaju da dođe po full wet gume...njemu stavljaju full wet i 4-5 sekundi iza njega dolazi button i njemu stavljaju intermedije...hebeš budale!!
Pa jel nisi cuo objasnjenje zasto je Button tako htio ?

Procjenili su da nemogu bolje od 8-og mjesta pa su se isli kockati u slucaju da kisha oslabi/prestane.
Staro 29.03.2014., 12:26   #410
tommyman1507
Premium
Moj komp

tommyman1507's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
eto hvala na objašnjenju ..sada mi je sve jasnije..gledao sam preko švapskog RTL-a prijenos ...inače njemački kužim malo bolje nego klingonski tako ako su to i bili rekli nisam mogao skužiti
tommyman1507 je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2014., 13:18   #411
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Prije početka sezone mislio sam da će se voditi borba između Mercedesa, Mclarena, Ferrarija i Williamsa prvu polovicu sezone, ali nakon današnjeg dana.....hmmm...kako da se izrazim.....mislim da će im Vettel ****** majku u narednim utrkama Red bull se oporavlja nevjerojatnom brzinom. Jedino što ih može spriječiti su kazne zbog promjena motora ukoliko ih se pokvari više od 5 tokom sezone.
Staro 29.03.2014., 13:30   #412
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Bila je kisa... Poredak bi bio drukciji da je bilo suho, to znamo.

I ovi panjevi talijanski su poslali oba vozaca na intermedijima u Q2, kad se Alonso sudario s Rusom. Opet ga Rusi *ebu

Staro 29.03.2014., 14:12   #413
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Red Bull je danas imao sreće jer je padala kiša i nije došlo do izražaja manjak njihove brzine na pravcima tj. navodan manjak snage motora. U treninzima su u 2. sektoru gdje je bitan downforce bili najbrži ,a na pravcima i do 20 km/h sporiji od ostalih. Bit će zanimljivo vidit ko se u kvalama odlučio za kišni setup,a ko je napravio više za suho setup. Nadam se zanimljivoj utrci
draksa je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2014., 15:11   #414
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Zašto je RB imao sreće?? RB je najbrži od ostatka. Mercedes je priča za sebe..
Staro 29.03.2014., 15:32   #415
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Mislim da će mercedes doći u situaciju kao i prethodnih sezona da u početku imaju izvrstan bolid, a onda tokom sezone zaostanu u intenzivnom razvoju bolida i svi ostali bliski konkurenti ih dostignu ili prestignu. Za williams je ovo gotovo sigurno (u smislu da će zaostajati kako sezona bude odmicala). Što se tiče snage renaultovih motora, neki čak pričaju da razvijaju jako veliku snagu (ako ne i najveću) na gridu, ali da ih momčadi još ne shvaćaju u potpunosti, te će njihova navodna kvaliteta doći do izražaja tokom sezone. No bilo kiše ili ne, Red bull zastrašujuće brzo napreduje, a svi znamo da brzina na pravcu ne donosi prednost ni na jednoj stazi osim monzi gdje je setup podešen tako da se ide brzo na ravnici, a ne u zavojima. U svakom slučaju, jako interesantan odnos snaga i rezultati nekih momčadi u odnosu na testiranja.
Staro 29.03.2014., 16:42   #416
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ne znam jel netko gledao danas na Sloveniji 2. Bio je dokumentarac o Vettelu za vrijeme pauze zbog kiše na kvalifikacijama. Nekoliko puta je spomenuto da su mu inside-informacije o gumama i Blown-difuzor bili najveći prijatelji tijekom sezona u ionako dominantnom bolidu.

Sad kad više nema extra informacija o gumama, tj. sad svi sve znaju i blown difuzora kojeg je najbolje razvio Red Bull, sad će se vidjeti tko i što je Vettel. Ili će razočarati svoje navijače pa će isti reći da je bolid preslab pa ne može doći do izražaja njegovo umjeće koje je dolazilo kad je imao 1 sec-per-lap brži bolid od svih ostalih na gridu, ili će nas sve razveseliti i pokazati da je ipak TOP klasa, ona u kojoj su Raikkonen, Alonso i Hamilton trenutno.

Nadam se da će biti ovo drugo, ali mi se nekako čini da će biti nažalost ovo prvo gdje će vajnati kako je bolid loš pa ne može ništa.
Brko, Brko ovi me tvoji postovi fasciniraju. Napišeš često dobrih postova, a nekad sumnjaš sam u sebe, pa se ograđuješ u drugom dijelu. Ako vaš pulen nije prvi odmah se kačite za neke nepravilnosti kako bi ocrnili konkurente. Jedva nekako Fetla staviš na po tebi 4 mjesto. Budi realan i hrabar pa reci on je najbolji. To vrijedi i za ostale. Pretpostavljam da ima najviše fanova Alonsa. Lijepo se izjasni za kog navijaš pa će mo komentirati rezultate svako sa svoje strane gledišta. Nemože biti panjina Weber niti Riki, te ako ih mali Fetel pobijedi priznajte da je klasa više. Prošle sezone pišete RB bolid predobar, svemirski, ide po šinama. Ove godine (bar u početku nije) pa ga se svi bojite (najviše ga spominjete). Dakle kad pišete iznesite svoje viđenje-predviđanje događaja, ali izbacite navijačke emocije i imaćemo kvalitetnu temu F1 na forumu.
Edit: I da, ko me je pratio, mogao je uduplati ulog na kladi (Ham PP).

Zadnje izmijenjeno od: begi. 29.03.2014. u 17:30.
Staro 29.03.2014., 17:32   #417
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Ne spominju Red Bull i Vettel najviše zbog nekog straha(ne kužim zašto bi se bojali uopće), već zbog toga što posljednje 4 godine imaju najbolji bolid. Po meni Webber nije neka ultra klasa vozača kao npr. Alonso,Kimi,Hamilton. Pitam se koliko je vas uopće čulo za njega prije 2009. ili 2010. Kada je Vettel prvi put osvojio prvenstvo i kada su navodno u RB-u bili jednaki prema svima kolika je bila razlika između njih? Par bodova. Vettel mi trenutno ima isti dojam kao i Button 2009. nakon prvih 7-8 utrka koje je pobijedio. Nemam osjećaj da pobjeđuje Vettel već RB. Prošle godine je koji ono Vettel bio dok nisu namjestili gume po RBu? Ko je najviše plakao zbog guma na početku sezone?
Iskreno smatram da je Hulkenberg bolji vozač od Vettela,ali nije dobio priliku u nekoj boljoj momcadi .
draksa je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2014., 19:54   #418
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Tako je Drug. Slažem se s tobom!!
Staro 29.03.2014., 23:30   #419
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
a koji se klinac kacite oko necega za sto svi mi mravi. cak i mravi od mrava, mislite da RB ili Mclaren ili Ferrari (posto ja navijam za konjica, kad nema vise BMW-a) iole zna za ikoga od nas?

Brko prica generalno i ne voli Vettela. ono sto je jako zanimljivo da Vettela doslovce obozavaju (barem ovdje) samo i iskljucivo navijaci RB-a, i on je valjda kult / ikona danasnjice / veliki vođa / odabrani / one & only.

dok mi svi koji ne navijamo za RB, jebiga, mi ga ne volimo. ali hell, pa ja navijam za Ferrari, pa mi je pun k drazi Hamilton. ili recimo - Webber dok je vozio. ili npr, Kobayashi. get the point?

i da, RB je imao najbolji bolid, ne najboljeg vozaca. imao je i ima zahvalnog vozaca koji je prvak, EOD. najvise jer Vettel jos nije bio u inferiornijem bolidu od drugih dve-tri momcadi, pa da mora se svojevski truditi da dode do npr 5-og mjesta. a kad bi i krenuo lose, momcad kao takva stisne ili podmiti ili popusi nekolicini ljudi i hop - pravila se mjenjaju .

sve u svemu, Williams uz Force Indiu mi je unazad 7-8 godina najmanje mrska momcad i za njih generalno navijam da budu sto bolji. cak i bolji od Ferrarija, jer su manji i slabiji i nekako manje govna. a tu mislim da se svi slazemo i vas par dobro zna kakvo generalno mjenje vlada ovdje tko je najvece govno od proizvodaca u F1..........

nego, kad je na kraju sutra utrka? po nasem vremenu, uz pomicanje sata?

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2014., 23:45   #420
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

E moj druže Karlovački, pa ti se odmah našao prozvan. Ma meni tako dođe da piskaram kad popijem rakijicu. Ma cilj je da komentarišemo F1, razmijenimo informacije. Cijenim što se često javljaš, ali ti je stalno RB trn u oku. Dobro se razumiješ u formulu, ali ne pišeš uvjek kako misliš. Valjda će ova sezona još bolje pokazati kvalitete vozača, jer bolidi su trenutno tu negdje (mislim vodeći). Hamilton mi je nekako najveća prijetnja ako se uozbiljio (do sad je bio kao krava koja daje puno mlijeka, ali se ponekad ritne. Dakle, ako ne bude kvarova očekujem njega na 1-2 mjestu, jer je dobar vozač. Prijatnu noć, pomjerite sat, čujemo se u toku ili iza utrke.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno