|
![]() |
#391 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#392 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#393 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
U sportu je tako, uvjek ima nezadovoljstva (nedavani primjer Real Barca). S druge strane nije ni u redu da pola timova-proizvođača napusti takmičenje, pa da je onda onaj za kog navijam prvi. Meni je i sad žao što nema BMW-a, a s druge strane radujem se dolasku Honde. Za ove stvari ima stručan sud da riješi. Oni koji nisu zadovoljni rezultatima svog tima neka budu strpljivi i neka se nadaju boljim rezultatima (kao ja). Za one manje strpljive predlog da promjene tim za kog navijaju (moj predlog Honda) , ili da promijenu sport koji prate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo neka idu ako žele. Svi se prilagođavaju, samo jedni uvijek kukaju. Lakše mi je gledati i takvu osakaćenu F1 bez RB, nego da mi se Vettel jada po svim medijima nakon svake utrke pa da idu vraćati neke stvari na staro.
![]() |
#398 |
Je suis Schumi
|
Koje bacanje krafni u oči eeee ![]() Kao povlačimo se ne bi li ikako povratili bodove iz Australije ![]() Toliko su od prve utrke nakenjali u medijima protiv F1 i FIA-e da bi im ja lupio još jednu kaznu! ![]()
![]() |
#399 |
Banned
|
bude li kaj od Schumia?? http://uk.eurosport.yahoo.com/news/f...46624--f1.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
2 treninga prosla i Rosberg dalje u formi....da li ce se utrka moci pratiti preko Ace playera kao i zadnji put? |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
|
Gledao sam oba treninga. Izgleda da su svi koji su imali problema, krenuli dobrim putem kod usavršavanja bolida (osim Lotusa). Današnji rezultati drgog treninga su realan pokazatelj snaga, tako da je moguće očekivati slično stanje i u kvalama i u utrci. Naravno ako ne bude tehnički problema-odustajanja. Izgleda da su Renault i Ferari dobro smanjili prednost Mercedesa, te će mo gledati sjajnu utrku u Nedelju. Kako se ono kaže, stvari se polako kristaliziraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Kišovite quale.. Mercedes je prejak na suhom. Vettel maestralno 2. sa 0.055 zaostatka.. Odlično. Predviđam sutra jako ružan start za Vettela, motor je jednostavno slab. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
ufff..dugo mi je trajala nada da će mclaren biti dobar ove sezone...točka na i je Buttonovo kruženje po stazi na intermedijama od početka treće runde dok su svi bili na full wet gumama i borili se sa gripom...meni totalno ne shvatljiv potez...još najbolje od svega Magnussen preko radija govori kako je još jako mokra staza i ovi iz boksa mu javljaju da dođe po full wet gume...njemu stavljaju full wet i 4-5 sekundi iza njega dolazi button i njemu stavljaju intermedije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Procjenili su da nemogu bolje od 8-og mjesta pa su se isli kockati u slucaju da kisha oslabi/prestane.
![]() |
![]() |
#411 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Prije početka sezone mislio sam da će se voditi borba između Mercedesa, Mclarena, Ferrarija i Williamsa prvu polovicu sezone, ali nakon današnjeg dana.....hmmm...kako da se izrazim.....mislim da će im Vettel ****** majku u narednim utrkama ![]()
![]() |
#412 |
Je suis Schumi
|
Bila je kisa... Poredak bi bio drukciji da je bilo suho, to znamo. I ovi panjevi talijanski su poslali oba vozaca na intermedijima u Q2, kad se Alonso sudario s Rusom. Opet ga Rusi *ebu ![]()
![]() |
#413 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Red Bull je danas imao sreće jer je padala kiša i nije došlo do izražaja manjak njihove brzine na pravcima tj. navodan manjak snage motora. U treninzima su u 2. sektoru gdje je bitan downforce bili najbrži ,a na pravcima i do 20 km/h sporiji od ostalih. Bit će zanimljivo vidit ko se u kvalama odlučio za kišni setup,a ko je napravio više za suho setup. Nadam se zanimljivoj utrci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Mislim da će mercedes doći u situaciju kao i prethodnih sezona da u početku imaju izvrstan bolid, a onda tokom sezone zaostanu u intenzivnom razvoju bolida i svi ostali bliski konkurenti ih dostignu ili prestignu. Za williams je ovo gotovo sigurno (u smislu da će zaostajati kako sezona bude odmicala). Što se tiče snage renaultovih motora, neki čak pričaju da razvijaju jako veliku snagu (ako ne i najveću) na gridu, ali da ih momčadi još ne shvaćaju u potpunosti, te će njihova navodna kvaliteta doći do izražaja tokom sezone. No bilo kiše ili ne, Red bull zastrašujuće brzo napreduje, a svi znamo da brzina na pravcu ne donosi prednost ni na jednoj stazi osim monzi gdje je setup podešen tako da se ide brzo na ravnici, a ne u zavojima. U svakom slučaju, jako interesantan odnos snaga i rezultati nekih momčadi u odnosu na testiranja.
![]() |
#416 | |
Premium
|
Citiraj:
Edit: I da, ko me je pratio, mogao je uduplati ulog na kladi (Ham PP). Zadnje izmijenjeno od: begi. 29.03.2014. u 17:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ne spominju Red Bull i Vettel najviše zbog nekog straha(ne kužim zašto bi se bojali uopće), već zbog toga što posljednje 4 godine imaju najbolji bolid. Po meni Webber nije neka ultra klasa vozača kao npr. Alonso,Kimi,Hamilton. Pitam se koliko je vas uopće čulo za njega prije 2009. ili 2010. Kada je Vettel prvi put osvojio prvenstvo i kada su navodno u RB-u bili jednaki prema svima kolika je bila razlika između njih? Par bodova. Vettel mi trenutno ima isti dojam kao i Button 2009. nakon prvih 7-8 utrka koje je pobijedio. Nemam osjećaj da pobjeđuje Vettel već RB. Prošle godine je koji ono Vettel bio dok nisu namjestili gume po RBu? Ko je najviše plakao zbog guma na početku sezone? Iskreno smatram da je Hulkenberg bolji vozač od Vettela,ali nije dobio priliku u nekoj boljoj momcadi . |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
a koji se klinac kacite oko necega za sto svi mi mravi. cak i mravi od mrava, mislite da RB ili Mclaren ili Ferrari (posto ja navijam za konjica, kad nema vise BMW-a) iole zna za ikoga od nas? Brko prica generalno i ne voli Vettela. ono sto je jako zanimljivo da Vettela doslovce obozavaju (barem ovdje) samo i iskljucivo navijaci RB-a, i on je valjda kult / ikona danasnjice / veliki vođa / odabrani / one & only. dok mi svi koji ne navijamo za RB, jebiga, mi ga ne volimo. ali hell, pa ja navijam za Ferrari, pa mi je pun k drazi Hamilton. ili recimo - Webber dok je vozio. ili npr, Kobayashi. get the point? i da, RB je imao najbolji bolid, ne najboljeg vozaca. imao je i ima zahvalnog vozaca koji je prvak, EOD. najvise jer Vettel jos nije bio u inferiornijem bolidu od drugih dve-tri momcadi, pa da mora se svojevski truditi da dode do npr 5-og mjesta. a kad bi i krenuo lose, momcad kao takva stisne ili podmiti ili popusi nekolicini ljudi i hop - pravila se mjenjaju ![]() sve u svemu, Williams uz Force Indiu mi je unazad 7-8 godina najmanje mrska momcad i za njih generalno navijam da budu sto bolji. cak i bolji od Ferrarija, jer su manji i slabiji i nekako manje govna. a tu mislim da se svi slazemo i vas par dobro zna kakvo generalno mjenje vlada ovdje tko je najvece govno od proizvodaca u F1.......... nego, kad je na kraju sutra utrka? po nasem vremenu, uz pomicanje sata?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Premium
|
E moj druže Karlovački, pa ti se odmah našao prozvan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|