|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#362 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#365 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#366 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#367 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Zdravko je i u sudskom sporu sa eduardom pokazao kako je čist. Not |
|
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Kladim se da u Hrvatskoj ima barem 50 nogometaša koji bi, da imaju priliku igrati u naših top 3 kluba bili prodani vani. Ali, nema ih tko progurati. Nitko Eduarda nije silio da potpiše ugovor. Isti je takav kakav je, ne kažem da nije lihvarski. Ali isto su i s francima lihvarski ugovori, no ljudima su se kupovali stanovi i automobili. Ajde, nađi nekog da ti da 100 000 eura kredita. Jedini tko će ti dati, a i to je pitanje, je onaj koji će ti lomiti noge i paliti auto za kojih par mjeseci. Da ne idem offtopic, radi se hajka jer se nekog "ne voli" možda i s razlogom. Ali ste čuli Brlekovića, svatko ima pravo na obranu, a meni ovo više liči na hajku. |
![]() |
![]() |
#369 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jedno pitanje : Da Vama dođe policija u kuću na pretres, da li bi isti čas sjeli u auto i dopičili čim prije doma ili bi napravili ko ovaj lik. Sad bi bilo dobro otvoriti kladionicu hoće li se u nedjelju pojaviti ili ne u Zagrebu. Ja bi prije rekal da se bud e javil iz Bosne. |
![]() |
![]() |
#370 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Ostao bi tamo di i jesam, ako ce naci nesto, naci ce to bio ja doma ili u Zanzibaru. A kako ce on doci do Bosne molim te lijepo?
|
Oglas
|
|
![]() |
#373 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#377 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#378 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Bit će zanimljivo pratit što će se događat s dinamom ovu sezonu s obzirom da je doslovno obezglavljen... ![]() Sad kad im porezna blokira račun bit će veselo... Još se ja čudim zašto je mamić platio 4 milje za igrača koji je odigrao 1 seniorsku sezonu...sad mi je sve jasno ![]()
#379 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
...za 130 milijuna kuna... Bolesna braća se terete da su sebi protupravno priskrbili 90 milijuna, pritom oštetili dinamo za 118 milijuna i proračun za 12 milijuna. ![]() ...meanwhile...počelo privodit i suce i delegate..HNS očekivano bez komentara... ....naravno, po ustaljenom i dobro prokušanom HR receptu, uskoro će početi prati ruke od okrivljene ekipe oni koji su ih do jučer bezuvjetno podržavali.... Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 03.07.2015. u 21:48. |
![]() |
![]() |
#380 |
Guest
|
Ma važno da Dinamo igra ove godine u EL/LP. Ipak su solidan izvor prihoda sa svojim blamažama već 4 godine. |
![]() |
#384 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#387 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
I onda ce po klasici nogomet zakazat ![]()
#389 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
#390 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|