|
![]() |
#362 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Mislim da sam nasao svoj slijedeci pick, ali tek kad padne ispod 600kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: thedream. 20.06.2009. u 12:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Baš sma pogledao ovaj revju na sobitzi...4770 je brutalna. Nemam riječi, ovo sad postaje zanimljivo ![]() Ak bude išla gdje za 600 kn prvi sma u redu
![]() |
#365 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Što je vama ljudi, kakvih 600kn, pa ATI ima u ponudi 10-ak kartica slabijih od te, kako bi onda napravili cjenik za njih ? Da ne spominjem i hrpu kartica serije 3xxx koje se još uvijek mogu kupiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
muimerP
|
Da dobro, mene razum prca, nikako nebih mogao dat 800 kuna za 128bit-nu, ako mogu za 100 kn više 256bitnu, koja je zeru jača. Ali dobro, ponuda je super...cijene počele malo opadat. Po pravilu 4770 bi trebala rušiti cijene konkurencije... @the dream - di mi je gara za x530? ![]() fkt? ![]() p.s. čekam da 8800GTX pocne za 200(400 je previše)...
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 20.06.2009. u 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Propali Amigaš
|
Ako je vjerovat Omegi, dvije 4770 troše 40W manje u loadu nego jedna 4870. Ako se OC-a, razlika može samo još porasti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
prvo, hvala svima na pohvalama ![]() nazalost, nemam iskustva u dizajniranju web sajtova, niti me previse to zanima niti imam vremena za proucavati. postoji admin koji to odraduje, al sad su zaposleni oko linksovog sajta... pa mozda i sobitza jednog dana dode na red ![]() mislim da sam negdi u prvim clancima spomenio kako bi bilo dobro vidjet HD4770 X2 izvedbu sa nekim masivnim hladnjacima ![]() ispravljeno. zahvaljujem 600kn je sasvim realna i ostvariva cijena za ove kartice, barem sto se tice proizvodnih troskova. no siguran sam da ce ati drzat cijenu kojih 50-ak kn nize od 4850 neko vrijeme... barem dok se zalihe ozbiljnije ne poprave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Premium
|
a to sigurno... stvarno su napravili nered sa tih 120 razlicitih modela, no nekako mi se sve cini da se ocajnicki zele do kraja ljeta rjesiti svih RV770/790 cipova... valjda rade mjesta za RV840/870 |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
para za cega? 4870 a imas 4830? i furas 20" monitor s kojom? max 1680 rezolucijom? covjece tebi treba hitna terapija (doktor, cuga, zenska...ne nuzno tim redoslijedom) a ne lova za karticu. Radio sam ja takve promjene zbog par % razlike koji u grafovima reviewa izgledaju tako veliko....nema tu srece ![]() btw, za visoku cijenu 4770 je jos kriv slab yield i to ce se s vremenom popraviti. Ali kako objasniti cijenu 4730? I uostalom njihovu slabu ponudu kod nas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
|
Jel bolji CF HD4830 od CF HD4770, jel vidim da 4830 idu po 699kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() Ne kužim se toliko u tehno spike, ali mogu vam reći da je 4770 predobra grafa, barem po svim review-ima koje sam pročitao po netu. Dobro se clocka jedini problem je što nitko nije ziher do koliko se diže frekva jer se za sada diže jedino sa Rivatunerom. Već čekam tjedan dana da ju neki shop dobije, ali samo od sapphire-a uzimam zbog dobre podrške i frekventno update-anih drivera i dodatnog hladnjaka koji ostali proizvođači nemaju. Danas sam se čuo sa tipom iz microline-a koji mi je rekao da je kartica toliko tražena u svijetu da su za naše tržište smanjene predviđene količine jer ih ne mogu dosta napraviti. Pa sad da ne valja grafa ne bi bilo ni tolike pomame, a stvarno za 800 kn, koliko joj je cijena grafa daje super rezultate. S obzirom da vani dođe od 98-110 $, znači da kod nas mora koštati toliko zbog carina, poreza i marži jer na čemu bi inače naši dragi trgovci zaradili. Mislim da je cijena po tome Ok, jer se stvarno dobiju super performanse, odlično hlađenje i mala potrošnja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
|
khm.... jesi se potrudio pregledati malo i proslu stranicu? ima tamo par postova sta bi ti mogli biti zanimljivi http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=355 |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Sorry Omega, ne jer nisam znao da si ti napravio review navedene grafe. Ali pogledat ću ziher jer vjerujem da si sigurno naveo sve nedostatke i prednosti. ![]() Nisam baš neki hard-core gamer, tako da ne trebam neku visoko buđetnu karticu, a ova mi se čini baš dobra za malo igranja novijih naslova i većinu gledanja divx-a i hd-rip-ova, a da ne prelazi okvir cijene od 1000 kn. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
machine that goes ping!
Datum registracije: Jul 2007
|
baš i ne vidim da je cijena pala. za VTX nisam nikada čuo. prva normalna kartica je powercolorova u internet dućanu i košta 100 kn više. prva normalna kartica u normalnom dućanu košta još 100 kn više. dakle, 4770 i dalje košta oko 900 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
vtx ti je nova firma/sestra od powercolora. imaju nize cijene vjerojatno iz tog razloga da se probiju na trziste. btw, namjeravam si uzet tu 4770 ![]() EDIT: za vlasnike 4770 , da vas priupitam, jel netko flasho bios od asusa? zanima me dal se nakon fleshanja taktovi spustaju dok si na desktopu u 2d tj radis nes nezahtjevno za vegu (net, film,...) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |