|
![]() |
#362 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Kako ga je scimo hahahha VORI CARE ![]() A suce,je*o im pas ma*er na*ijem ih budale hebene,joj da ih sad nadem na ulici,aaaaaaaaahhhhhh ubit cu nekog ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
danci su u qurcu jer su izgubili medalju od poljaka pa se iživljavaju kako god bilo igrali smo OK jedino je šprema mogo van izvadit jer je lik igrao očajno, ali stvarno očajno
![]() |
#364 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Sudije su razlog zašto mi ovaj rukomet kao i vatrepolo dižu živce u tim sportovima mogu sudit što hoće ka "slobodna sudačka procjena" i tu si ko bubreg u loju ako si pokvareno govno ka ovi danci.
![]() |
#365 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa to nije normalno. Ko je ovim amaterima dao da sudi? Uf kako sam poludio kad je Sprem osto lezat, a ovi nis ne sude. A mogao je i Vori stvarno opizdit suca loptom, ne samo cimnit. Steta sto nije bilo fajta, onda bi bila ludnica, pogotovo kada je Balic unosio u facu Karabaticu. A ipak, svaka cast Francuzima, bolje su igrali. Nasi su bili ukoceni, Francuzi imali bolju igru, napadali. Hebiga, nije ni srebro lose. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ajd da su izgubili pošteno, a ne ovak je još gore, suci sude protiv tebe na domaćem terenu, a svi znamo kako su njemci prošli put bili prvi. Ali mi smo mala zemlje bez utjecaja i moramo uvjek biti za dvije klase jači nego drugi. Koliko puta Francizi su išli našima rukom u glavu i dobili jedno isključenje. Suci plačeni da Hrvati izgube.
![]() |
#367 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
jooooj.... Ljudi, dajte se pokusajte sjetit kad je zadnji put bilo ocito da sudci sude za nas? Mozda u internacionalnom prirucniku za suđenje pise da je obvezno sudit protiv Hrvatske na velikim natjecanjima... Najiritantnije je slavlje francuza, kako covjek moze bit toliko pokvaren i slavit "pobjedu" koju im je omogucio sudac???
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
To se događa kad u glavi osvojiš nešto što još zapravo nisi osvojio. Prvaci prije samo finala. Je, ziher. Glupi Šola, sad još rade i sranja tu u ovom prokletom RTLovom studiju. A ovo za suce, kao da je prvi puta ali ne možeš mi gubit živce nakon krivog dosuđenog sedmerca. I onda poslije ove debilane od Červara. Mah... |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
bilo bi mi draže da smo zgubili u polu-finalu i poštenom pobjedom osvojili broncu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
U Grčkoj samo igrali najljepše, najbolje i to je bila najbolja generacija i igra uopče, u Tunisu je bilo isto dobro i sva ostala prvenstva od tada su jadna i nikako atraktivna... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#372 |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Do vraga i francuska i suci i svi skupa nek se gone u 3 pm... Uvijek padnem na foru navijanja i onda grčevi u želucu i agresija izlazi na sve strane... Da sam bio na Balićevom mjestu bi onog antipatičnog Karabatića opizdio po labrnji za sva vremena i da sam Vori bi odalamio onog odvratnog suca, tko ga j*** Živčan sam kao pas zbog poraza a lijepo sam si rekao da ne smijem gledat naše tekme i popušit foru da ćemo pobijedit... I sad naši rukometaši zaradili pare, i to dobre, srebro im je lijepo a meni ostaje besplatni čir na želucu grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Dijelimo iste emocije ![]()
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma hebali vas suci. jesu za odstrel ali nisu krivi za poraz. da su loše sudili, jesu, bilo je loših odluka na obje strane (više na našoj, istina) ali nisu presudili utakmicu. i jedni i drugi su se još prije bunili jer su suci loši, znalo se da će ekipa koja želi pobjediti morat bit bolja i od sudaca. francuzi su bili hladnije glave. kad u drugom poluvremenu u finalu SP 10 minuta nemaš ideju kako probit obranu, ne usudiš se pucati i ne zabiješ gol, nemaš se pravo ljutiti. ne znam zašto nam je tako teško prihvatit da je netko drugi bolji od nas...
![]() |
#377 |
Premium
|
Koliko puta je samo nikola išo našima rukom u glavu i dobio samo jedno isključenje, pa tamo neko probijanje pri kraju koje su samo oni vidjeli. Možda bolje dje Hrvatin igro, valjda nebi bio gori od Šprema i njegovg forsiranja bližeg kuta
![]() |
#380 |
i dida mi je bija Torcida
|
Nakon devet utakmica za očekivati je i bilo da se malo padne u igri. Francuzi nisu bili bolji i da publika u areni nije bila na apaurinima nego da je imala duha i navijala kako treba navijati bilo bi drugačije. ![]()
![]() |
#381 |
Kobe Bryant fan
|
Po meni je ovaj krastavac Červar najzaslužniji za ovaj poraz uz ova dva tulipana koji su sudili,naravno.Prva debilana je uvođenje Horvata na vanjskog igrača znajući da je njegova pozicija krilo + nije igrao cijelo prvenstvo.Druga stvar,zove time-out 2min prije kraja tekme i na -4,umjesto da ga je zvao čim je vidio da napad ne funkcionira i da 10min nismo gola dali.Razumijem da Červar nezna šta bi rekao igračima sudeći po tome što istima govori,možda nešto tipa "Za Ivana!"?Bar da se igrači probaju međusobno posložit i odmorit.Treća debilna odluka je bila držanje Šprema koji osim dva gola na početku nije mogao ni okvir gola pogodit.Četvrta debilana je ta da ovo nije najjači sastav koji je Červar mogao imati.Odrekao se Vukića,Džombe,Hrvatina kojeg je toliko forsirao tijekom cijelog prvenstva,a za kojeg vjerujem da bi danas bolje odigrao od Šprema....Ima toga još ali...Oprostite,ali ja prema ovome svemu,njegovim time-outima,njegovim odlukama mogu zaključiti da lik nema blage veze.To je moje mišljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ali, uglavno svi će govoriti o sucima, ali igra nam je bila bez ideje uz totalno isforsiran napad. Šteta. Možda da je bilo u Splitu ili Zadru... Ova publika sa trubama i bez navijanja - sramota...
![]() |
![]() |
#383 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A da ne govorim za ono zviždanje za vrijeme izvođenja određenih himni od strane Zadarskih "navijača". Mislim mene koji sam gledao iza ekrana je bilo sram. To ipak ide u svijet ljudi. Da možda i navjažnije nakon ovog prvenstva je ono što ostane. 4-5 modernih dvorana koje se valjda neće uništit. Zalog za budućnost sporta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
|
Da su pošteno izglubili nebi ništ reko, ali kad suci su konstantno na nečijoj strani, kako su nama suci sudili nisam stekao dojam da igramo u Hrvatskoj tijekom cijelog turnira. Neke repke jednostavno nisu "zaslužile" da budu prve. Samo se nesmijem ni sjetit kako bi igledalo suđenje da smo igrali sa Njemcima u finalu.
![]() |
#385 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
objektivno Francuzi su bili bolji tih 10 min kolko je potrebno da se dobije finale... suci stvarno loši ali ne treba njih krivit za poraz jer naštetili nama isto kolko i francuzima... Lacković je po meni odigrao sasvim korektno...možda je i promašio, napravio korake ali je barem pokušavao... dečki mi gotovo 10 minuta nismo ni probali šutnut na gol...lopta je samo kružila okolo (i to sporo), igrači statični (nekakvi pokušaji Balića da uđe na crtu...), svi čekali da netko nešt napravi 1 vs. 1. trebao nam je dobar Balić, nismo ga imali...odigrao je loše...trebali smo njegov trk i prolaz 1 vs. 1..to je napravio možda 2 puta na tekmi... ..utakmice protiv Francuza odlučuju 2 , 3 lopte...za to moraš imat nekoliko raspoloženih igrača, a ne jednog ili dva... * Roberto me malo preduhitrio :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
ne znam zašto netko uopće i očekuje da će nam suci sve suditi, nikad u rukometu ni nisu, ne znam zašto su sad odjednom francuzi grubi i udarači - oni su takvi već godinama, to im je stil igre, suci im to toleriraju i to su naši od prije dobro znali. u drugom poluvremenu, kad se lomila utakmica nisu imali muda, to je jedina istina, ostalo su isprike ![]() neka, bit će još prilike, imamo dobru perspektivu, nadam se s V. Kljajićem kao izbornikom ![]()
![]() |
![]() |
#387 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
suci su degenericni idioti ![]() ![]() sto se nase igre tice, bila je dobra iako smo dugo, predugo gusili svaku loptu u drugom poluvremenu, i zato smo imali tu rupu od 10 minuta koja nas je kostala pobjede... sto se tice line, on je stvarno lik iz bajke ![]()
![]() |
#389 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Zasto vani rokaju petarde? Kolko primitivan moras biti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006